- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Végül nyomtam Phone Reset-et, de most sem jó a környezeti fény alapú auto kijelző fényerő szabályzás.
Mondjuk nem is tudom, hogy hol lehet az a szenzor. A szigeten csak a kamera van, felette pedig a hangszóró rács.
Lehet, hogy sohasem működött ez a funkció?Nem hiszem, hogy a kamerát járatná...
Vagy a fekete keretes fólia kerete takarhatja a szenzort?
(Csak ilyet tudtam venni. Amúgy 0 értelme van fekete keretet rakni egy fóliára, mikor a káva is fekete. De mindenhol vannak észlények...)Letöltöttem a MacroDroid-ot (az ingyenes változatot), de nem látok benne ilyen funkciókat, csak idő vagy eseményalaopú makrózást.
Arra gondoltál, hogy időzítsem óra alapján a fényerőt? Vagy mit keressek? -
DS39
nagyúr
Anno A40-et váltott nálam is, annál sokkal jobb ez a telefon.
Viszont ez a memóriakezelés engem is lassan a váltásra sarkall, mert nem a 3 GB ram a gond, az eredeti P Smartban is annyi volt, és nem lődözött ki mindent is.Nova 5T-t nézegettem, de már alig kapni, és leginkább bolti garival.
Sajnos android fronton még több pénzért sem egyszerű a váltás (nekem), mert kb. ez a telefon a mérethatár nálam, és amoled sem kellene a villódzása miatt. -
mrbego
aktív tag
Ha a MAC címet hozzá kellett adni a router beállításaiban, akkor nem lehet, hogy a router úgy van beállítva, hogy csak azokat engedi fel a hálóra akiknek a konkrét MAC címét ismeri? Mert akkor az nem a telő hibája, hanem router beállítás kérdése.
Nekem rendben működik a kezdetek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest