- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Inkvizitor1 #109 üzenetére
Irsz privátot, segitek
-
blueMerle
veterán
válasz
H.Istvan25 #76 üzenetére
Javítják igen. Ahogy a Lenovot, a Sonyt, a Nikont, az Applet,...a nagy márkákkal nincs semmi gond
Rendelni közvetlen nem tudsz de pl. felhivod őket és megegyezel velük.
Nem lehetetlen, én is igy rendelek cuccokat magyarországi shopokból, az esetek 90%-ában gond nélkül megy a dolog. Pl. a linkelt Andrea shopban tényleg szinte mindenki beszél magyarul, minden üzletükben, ha mégis egy olyan valaki veszi fel aki csak a szlovák nyelvet beszéli (ezen a területen ez ritka), no para, átadja egy magyarul is beszélő kollégának.
G4bi89:
...akkor mikor néztem az első linkelt shopon az ára 205 ezer Ft-ra jött ki, amit másodjára linkeltem ott volt 208, azt hittem ez egyértelmü
Pár hét és szépen lemegy az ára 200K alá.
-
blueMerle
veterán
Magyarként neked szomszédos ország Szlovákia, kicsit kurvára nem ám Kína...Magyarként itt mindenre 2 év garanciát kapsz a magyarországi 1 évvel szemben. Ráadásul ezt otthon, bármely magyarországi Huawei szervizben tudod érvényesiteni. Tényleg, húderosszul jársz barátom...szinte már át is lettél verve mi?
(egyébként MAGYARKÉNT abban a tetves webshopban mindenki beszél MAGYARUL, sőt, el is küldik neked MAGYARORSZÁGRA a terméket. PErsze kérdezni azt minek, ugye, Te tudsz mindent
Remélem ez igy már elég MAGYAR
)
Amikor irtam a hozzászólást 657 EUR volt a linkelt oldalon. Itt találtam perpill 664-ért: [link]. 664x314= 208 496Ft
Még valamit esetleg?
-
blueMerle
veterán
Nálunk szlovákiában 205 000Ft ez a telefon (ez még bő 25 000Ft-al kevesebb mint az első árukeresős találat, és a cikkben említettnél pedig egy szép 60-assal) úgyhogy mielőtt mindenki véres szájjal esne neki Hüvelyéknek, gondolkozzon kicsit hogy talán nem a gyártó hibája az európában legmagasabb adó, különböző illetékek és egyéb adónemek amik a valódi Hungarikumok, ezáltal megdrágítva mindent a környező országokhoz képest
Úgyhogy csigalom nyugavér, kurvára nem 260K. 205K pedig egy gyártó flagship modelljéért nem elmebeteg ár. Ja de igen, mert ez nem Epöl, azt csak nekik szabad ennyiért. Értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Modellvasút topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topik
- BestBuy topik
- Óra topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest