- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
De kinn van a ROM is különben meg az oldalamon is fenn van.
Ő lenne az HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU)
(#8251) LR
Szóval igen ahhoz kell..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
ANDROID???
addikt
Az éretsítésit lehúzva ott a fényerőt érintve bevillan a háttér, ha az ujjadat tartod rajta és úgy húzod addig amíg el nem engeded látszik a háttérkép. 7.0. Most vettem észre..
-
sonye
senior tag
Felhasználói szokások
Én mindig kilövöm a progikat miután használtam.Ha azt mondod, hogy hagyja a memóriában a telefon lezárása után, akkor is kilövi?
Ez érdekelne engem is pl skype esetén jó lenne.
De pl messengert egyenesen utálom, mert annyira idegesítő és lassú, és memóriazabáló. Sőt a facebook is ilyen. Így helyette a mini for facebook alkalmazást használom. Az érdekes módon folyton bezárja magát.Mivel új a telefon, így ezért érdekes nekem minden infó.
-
ORCA58
addikt
Eddig minden alkalmazást kilőtt (a gyárit nem) amit próbáltam. Aminek van olyan beállítása, hogy amemóriában marad, azt nem bántja. A többit amíg használatban van addig szintén békén hagyja.
Például ha a Poweramp a háttélben zenét játszik, nem bántja. Viszont ha nem szól, akkor előbb utóbb kilövi, ami egy zenelejátszó esetében nem probléma. Viszont egy naptár alkalmazásnál az. Az aCalendart használom, vagy inkább használnám. Ha nem nézegetek rá sűrűn kilövi, és már nem is jön a fontos riasztás.
A GMD immersive appot mindig kilőtte addig, amíg ki nem tettem a mini alkalmazásoknál található ikonjából legalább egyet.
A Messengert azért próbálgatom, mert sokak számára fontos, így arról is tudok jelentést írni. -
-
ANDROID???
addikt
Single (VNS-L01 , mert elkúrták az elnevezését minden bizonnyal) vagy Dual (VNS-L21)?
Telekomosra VNS-L01, emlékezz vissza a Beta-ra amit feltettél, az is L01 néven volt.
Nekem is az van, de ha nem hiszed el, akkor próbáld meg a másikat, de ha valami balul sül el, akkor ne mondd, hogy nem szóltam.
Most készülök visszatenni én is a 6.0 verziót, mert már önálló hívásindítást is produkált 2-3-at, és az utolsó kellemetlen lett, lököttnek néztek, hogy minek hívogatom pláne este..[ Szerkesztve ]
-
KVZacc
csendes tag
válasz ANDROID??? #8263 üzenetére
Single Telekomos VNS-L21
Akkor leírom most már hogyan ment:
- letölt VNS-L21 rollback (bubus66 képén a bekeretezett alatti)
- leírás szerint update.app-ot SD-re kitettem dload mappába, leállít, három gombos bekapcs
- köztes ROM rendben fölment
- levadásztam az eredeti VNS-L21C432B161-et (nincs "a")
- update.app-ot SD-re kitettem dload mappába, leállít, három gombos bekapcs
- done.[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
Simán kilövi a navigációt is, ha közben jön egy telefonhívás. (Tapasztalat.)Ha szöveget írok és jön egy bejövő hívás, kezdhetem újra írni, mert bezárja az alkalmazást. Ha nem használom a telefont én is bezárok kilépés előtt mindent. De azért használat közben ez már zavaró sőt bosszantó. A chrom-mal kifejezetten mostohán bánik. Mindenesetre fent hagyom, mert kíváncsi vagyok mi derül még ki a napi használat során.
[ Szerkesztve ]
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
KVZacc
csendes tag
válasz ANDROID??? #8265 üzenetére
Meg se próbáltam igazság szerint. Eleve abból indultam ki, hogy VNS-L21 a készülékem, az ahhoz valókat fogom használni.
A Beta kiírásban tényleg VNS-L01 szerepelt, de a készülékre megérkezett build VNS-L21C432B335 volt. -
Peterking
tag
válasz ANDROID??? #8256 üzenetére
Nálam is ezt csinálja. Dualos Beta.
-
KVZacc
csendes tag
válasz ANDROID??? #8269 üzenetére
Miről is?
Ahogy én kivettem a neten feltúrt infók közül:
VNS-L01 - 1 SIM-es hardver
VNS-L21 - 2 SIM-es hardver - sw: Bxx0 2 sim aktív, Bxx1 1 sim aktívTelekom: VNS-L21C432Bxx1
-
ANDROID???
addikt
VNS-L01-ről... C432B161a , igen b161 és, hogy félreírták azt a L01-et..
Szerintem tök ugyanez van a Bubusnál is.
Erőlködjünk mééég , feleslegeseeeen
[ Szerkesztve ]
-
KVZacc
csendes tag
válasz ANDROID??? #8271 üzenetére
Nem kötözködés volt.
LR a korábbiakban írta, hogy nem akar menni neki a rollback kompatibilitási problémák miatt. Erre próbáltam értelmes magyarázatot találni, hiszen nekem pöccröff ment. -
ORCA58
addikt
Milyen navigációt? Hívás érkezésekor nekem a Sygic bent marad, csak a zenét lövi le néha ha közben az is megy. Viszont felvenni navi alatt kocsiban nem egyszerű, mert nem jelenik meg a hívás ablak, így az értesítési sávot kell lehúzni és ott rábökni a pici zöld kagylóra. Egyelőre nekem is marad.
A FUT-ból eltűnt a projekt, a csatlakozott projektek közül, de ettől még engedi, hogy a korábbi projekthez üzeneteket küldjek. Ha találok valamit meg is teszem, csak elolvassa valaki? -
ANDROID???
addikt
Szóval, azért is a Huawei oldaláról töltöttem le a Rollback és a ROM-ot. L01-est (a mappa neve: HUAWEI P9 Lite Firmware %28VNS-L01%2C Android 6.0%2C EMUI 4.1.1%2C C432B161a%2C NEU%29).
Rollback gond nélkül, a letöltött ROM szintén gond nélkül ment.Jelenlegi ROM: VNS-L21C432B161 (ha van rá igény teszek képet is)
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
Én nem bírtam tovább a sok akadást, tegnap visszaáltam, hát van különbség, remélem ilyen gördülékeny lesz az 5-ös EMUI is mint a 4-es. 😁😀
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
sepyi
aktív tag
Nem publikus navi. Van benne felvevögomb. 6.0-án tökéletesen megy. Nem azt mondom, h. azonnal, de egy pár perces beszélgetés alatt kiürül a memoriából. Az akadások engem is kiakasztanak. Föleg azért, mert nem köthetök semmilyen rendszerhez. Gondol egyet és mintha teljesen kiürülne a memória még az inditó képernyö is akad. Máskor meg napokig semmi gond.
Jah! Van egy alkalmazásom, ami nem engedi kikapcsolni a kijelzöt. Be lehet állitani hozzá különféle alkalmazásokat. Értelemszerüen ennek mindig futni kellene. Na ezt is kilövi.[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
GMD immersive is hasonló app, be lehet állítani alkalmazást, aminélnem kell a navigációs sáv. Nagyon ritkán kell, de akkor is zavaró, hogy nem marad a memóriában ha azt szeretném.
Nem tudom miért, talán más alkalmazásokat használok, de akadásokkal nem nagyon találkoztam. Kivéve a fényképezőt. Az néha másodpercekig elgondolkodik. -
sepyi
aktív tag
Nem hiszem h. alkalmazásfüggö a dolog, hacsak az nem h. nincs facebook az összes google a play kivételével le van tiltva, játszani nem játszom. Alap google billenyüzet, rocket dialer, office egy camscenner tehát semmi extra. A kártyám egy sandisk 64 gb 80 mb/s tehát nem lassú. Semmi nem indokolja az akadást. Föleg, h. hatoson hasitott minden.
-
-
ORCA58
addikt
Sokáig én is Rocket dialer fizetős változatát használtam, egy darabig senki nem javítgatta a hibáit, mást kerestem. Most már a True Phone Dialer & Contacts a nyerő. Szintén megvásárolva. A testreszabhatósága, keresője és kinézete szerintem jobb. A Rocket dialer januári frissítése után megnéztem, de nem maradt fent.
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Anyámnak van egy P9 liteja és az új frissítéssel egy általa idegesítőnek vallott hangerő állító hang lett. Huaweien van valami állíthatóság ezen a téren?
-
sonye
senior tag
Na ezért nem teszem fel soha a kiforratlan rendszert.
Bugos, hibás, kivárom még kialakul..Nekem a gyári 6-os alatt tökéletes az alkalmazás kezelés.
Tegnap beállítottam, hogy nem lője ki magát a skype meg a mini for fb se. Tökéletesen működik.Szoktam mondani, hogy nem mindegy miről vált az ember. a G8-omon szerintem sose lesz 6-os verzió...
Az 5-ös futott, de lassabb a 3GB rammal, mint ez a kvázi aló közép kategóriás telefon. -
sonye
senior tag
Egy fontos kérdés!
Lehet a telefonhoz hátlapi fóliát kapni? Leszedtem a gyárit, mert kezdett feljönni.
Viszont ez a műanyag hátlap gyanítom, hogy pillanatok alatt karcolódik és koszolódik.
Nem akarok sem szilikon tokot sem becsukós tokot. Direkt az teszik a telefonban, hogy nagyon vékony. Egy bumszli tokkal, meg ezt veszítem el. -
ORCA58
addikt
A hatos alatt sem mondanám tökéletesnek a memória kezelést. Ha kevés alkalmazás fut elmegy, de annyi alkalmazást nem tudtam futtatni rajta egyszerre, mint a korábbi 1GB-os G6-oson.
A 7-est meg a teszt miatt tettem fel. Ha mindenki úgy gondolkodna, hogy nem teszem fel, mert még nem tökéletes, akkor soha nem is lenne az, mert teszt nélkül nem derülnek ki a hibák.
Tudom, mert szoftver fejlesztéssel foglalkozom és tapasztalom, hogy nem tudok olyan leleményes lenni, mint a felhasználók. Mindig nyomnak olyan gombokat, gomb kombinációkat, keresnek olyan nem létező funkciókat, melyre első körben az ember nem is gondolna.
Az csak hab a tortán, ha elkészül egy szoftver, és használatba veszik, jön a panasz, hogy ők tulajdonképpen mégsem így meg úgy gondolták, meg lehetne ez is, meg az is benn, amaz meg nem. stb. stb.
Épp 5 perce hívtak egy hasonló eset miatt. Megcsináltam amit kértek, de már nem jó mert az igaz, hogy általában úgy van de mégsem.Milyen hátlapi fóliára gondolsz. Gyárilag nincs rajta, vagy van amelyiken igen?
[ Szerkesztve ]
-
Diabo6
senior tag
Titanium backup SU és Busyboxot keres. Mi a teendő? Root, és Su van. Minek neki busybox?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen routert?
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest