- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
A FUt program a P9-es Nugatos telefonokra sem telepíthető. Megkértem próbálja ki valaki.
A telepítő ezt írja ki. [link]
"Az alkalmazáss nincs telepítve. A Csomag ütközésben van egy ugyan olyan nevű meglévő csomaggal"
Itt is ezt az üzenete kapjátok? Ha igen nem lehet, hogy valahogy része a béta szoftvernek?
A QuickShortCutMaker-el nem lehet rátalálni? Én BETA néven tudok rákeresni. A neve egyébként com.Huawei Betaclub[ Szerkesztve ]
-
jatszo
aktív tag
-
retroid
senior tag
Hogy áll most a 7.0 frissítés jelenleg? Mit lehet tudni eddig ?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Matyi222
senior tag
Duálos kollégák ti sem kaptatok bétát?
Ha valaki megkapta duálos az lementette a teljes romot?[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
morzsa16
csendes tag
-
-
Matyi222
senior tag
-
teleahocipöm
senior tag
Üdv. Kis segítség kellene.
A P9 Lite beüzemelés közben felajánlotta, hogy NFC-vel fiókot, adatokat, beállítások átmásolhatok egy másik telefonról. Egy Samsung S3 Neo-ról próbáltam másolni, de csippanáson kívül nem történ semmi. Azóta beüzemeltem a telefont, de nem találom, ezt az NFC-és adatátviteli-beállítási lehetőséget. Ja annyi, hogy a SIM-kártyát akkor még nem sikerült a berakni a P9 Lite-ba.
Egyedül a névjegykártyákat tudtam átmásolni, de azt is csak kékfogon, semmi mást. -
sonye
senior tag
válasz Balathruin #7663 üzenetére
Az LG G4-re gondolsz?
Szerintem rondább. Az oprendszere sem tetszik az LG-nek.
Na de árban is más az lg 65 vs 90 ezer.
Attól függ, mi a használti cél. Az LG biztos jobb játékra is. -
Matyi222
senior tag
válasz morzsa16 #7725 üzenetére
Én is ezt raktam fel, csak a htcmania.com oldalról szedtem le a telefonomhoz való verziószámmal...
Ha felrakod és vissza akarsz álni előtte írj, mert a visszarakásnál van egy kulcs lépés...Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Szajo
őstag
Sziasztok.
Valaki használ itt Bluetooth eszközt?
Nekem az a problémám hogy van egy Bluetooth autós rádióm ami a p9el nagyon lassan kommunikál. Eddig a régi samsung a5 meg lg g2m tökéletes volt vele de ez ha rá nyomok pl hogy "xy hívás" mire elinditja valóban a hívást eltelik vag 15mp ami elég idegesítő sokszor már újra ranyomok es utána meg kinyomja...
Mitől késhet így a Bluetooth?
A névjegyzékkel is hasonlóan bánik. -
sonye
senior tag
Na és aztán??
volt P8 lite telóm. Eladtam és valahogy úgy alakult, hogy asszony kapott egy P8 lite telót újra.
Mi a vicc az egészben? Az enyém nem volt hajlandó frissülni 6.0-ra.
Asszonyét kibontom, indítom, rögtön 6.0!Na most ez miért is van?
Azért mert új kiadású teló, akkor már friss szoftverrel adják...? -
Matyi222
senior tag
válasz Mindy-Lee #7645 üzenetére
Beállítások>Huawei-azonosító>Beállítások>Gyermek fiókok.
Max 10 fiók adható hozzá.
Nem tudom ezt nézted-e. Nem próbáltam mire jó....
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
sonye
senior tag
Na azt mondjátok meg, hogy hol tudom megnézni a teló hány napja megy töltés nélkül?
Az 5-ös androidon volt ilyen. -
-
hefike
tag
Edigitális boltba eléggé ákcijós most😀
-
robi64
aktív tag
Lenne egy kérdésem.L21C432B161-re telepitettem a TWRP-t,ha akarnák visszaállni a gyárira (OTA frissités),jó-e az összefoglalóban linkelt stock recovery vagy szedjem ki a B161-es ROM-ból.
-
bubus66
nagyúr
válasz petya220 #7744 üzenetére
A Próba topikba és onnan egy moddival betetetni.
(#7742) robi64
Már miért ne lenne jó??? Különben meg a TOOLkit ben benne van
Visszaállítani gyári OTA frissítést TWRP-vel elég érdekes lesz...
(#7746) petya220
Miért akkor rá repül a ROM???? Vagy hogyan ha nem kell recovery
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
OldMike
őstag
Nem tudom van-e valami köze a Nougat teszteléshez (én nem jelentkeztem), de ma jött a Huawei-től egy elégedettségi felmérés. Két pontozásos kérdés van, a harmadikban viszont szövegelni is lehet. Én csak egy mezei felhasználó vagyok, nem igazán akadnak nagyobb gondjaim, viszont írtam a kamera alkalmazás túlzott zajcsökkentéséről, és megemlítettem hogy adhatnák a RAW mentést is.
42LM660S
-
jatszo
aktív tag
Elküldtem a hibajelentést:
Tisztelt Huawei!
Mivel nem tudom a FUT alkalmazáson keresztül elküldeni a hibákat, így levelet írok Önöknek.Hibák:
1. Feloldás után az értesítési sáv egy pillanatra felvillan
2. Usb hibakeresés magától kikapcsol
3. Ujjlenyomat olvasós képlapozás a galériában "döcög"
4. A kamera elég nehézkesen indul.
5. Kamerán belüli galéria indítás szintén nehézkes.
6. Galérián belül megosztás gombra kattintva 1 üres hwresolver lap ugrik fel 1 mp-ig
7.Wifi+ szolgáltatás nem kapcsolódik automatikusan a mentett hálózatra csak képernyő feloldás után.
8. Ram menedzselés még mindig gyenge.
9. Nincs iker alkalmazás funkció.
10. Nincs felhasználók funkció.Kérem levelemet az illetékes személyekhez eljuttatni.
Köszönettel: Juhász JácintHátha célba is ér.
[ Szerkesztve ]
-
robi64
aktív tag
(#7745) bubus66
(#7746) petya220
Még nem állnák vissza,majd ha jön az OTA de jobb előre gondolni mint utána vakarózni.
Próbáltam elmenteni az oeminfo.img -et ez szerint de nem megy,elmenti csak a custom.bin -t az oeminfo-ra ki irja nem létezik pedig otvan mmcblk0p8. -
Mindy-Lee
tag
válasz petati94 #7680 üzenetére
Köszönöm.
Akkor megint h.lyeséget írtak, mint amikor valakinek azt válaszolták, hogy a SIM-kártya PIN-kódját nem lehet kikapcsolni.
Matyi22: hasonló funkció, de nem lehet ugyanaz, mint a vendégfiók, de köszönöm neked is.
szende_robi: olyan elérési útvonal tényleg nincs, amit írtál, de köszönöm neked is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest