- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
minimumgame
tag
válasz minimumgame #12134 üzenetére
Köszi a válaszokat! Én megtudom oldani ezt valahogyan vagy lépjek kapcsolatba a TMX-el?
Egyébként az egész telefont cserélték, új az IMEI is. Csak ez a gond hogy C900as a rom. -
bubus66
nagyúr
válasz minimumgame #12151 üzenetére
Szia az nem számít, hogy az egész telefont cserélték, (de ha csak alap lapot cseréltek akkor is új az IMEI) ami inkább valószínű, és ezért került rá a C900.
Igen meg tudod oldani Huaweivel (TMX elérhetősége) átküldtem privátba a Huawei e-mail címét.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Viki1990
csendes tag
SZiasztok!
Memóriakártya kérdés.
Az alábbi jó lehet a telefonba?
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20228735_1314506595332770_7652446147830242703_n.jpg?oh=e602654df0c576d54a0bb278d5d5b654&oe=59ECE653
Köszönöm -
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
A feleségemnek van egy dual simes P9 lite. Az lenne a kérdésem, be lehet-e olyat állítani, hogy egy számot csak a 2. sim-ről hívjon, a többit az 1. sim-ről. Kényelmetlen, ha mindig hívás előtt kell választani. Nem lehet olyat állítani, hogy bizonyos szám tárcsázásakor a 2. sim legyen az alapértelmezett? Köszönöm előre is. Mintha MM-en lett volna ilyesmi, de lehet nem jól emlékszem.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
espista
senior tag
válasz Ferike81 #12161 üzenetére
A beépített tárcsázó sajnos nem tud ilyet, de a True Phone Dialer & Contacts igen.
Romani ite domum!
-
Jarod1
addikt
Nálatok is lassan indul a kamera a gyári 180 as firmware el?
-
kazy76
aktív tag
B160-s van a telómo de még mindig nem jelzett az ota. Nem tud valaki linkelni nekem egy rá való frissítést?
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
-
törölt tag
Sziasztok,
Milyen okosóra ajánlott a készülékhez, ami vagy aminek a szoftvere tud magyarul?
Csakis magyar nyelven érdekelne és valami jól kinéző.
Nézegettük a B2 / B3 párost de árához képest a tudásuk nem sok.
Van ezen kívül jó alternatíva? -
golyós
addikt
Az adatforgalom számlálására nincs valami megoldás? Eltünt a 7.0-ból ez a menű és semmit nem ér a gyári elsejétől számolás, ráadásul pontatlan.
A telefon szerint elfogyott az 1gb, míg a szolgáltató szerint még van 450mb.Azért ez elég lényeges különbség.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
cubix
tag
Vodafone kiadta a VNS-L21C02B332-t(384MB)
「시작이 반이다」
-
winben
aktív tag
Srácok, miért van az, hogy minden bekapcsolás/újraindítás után kikapcsolódik a bluetooth? Okosórát használni így elég bizonytalan. (ds, legújabb fw)
-
winben
aktív tag
válasz ANDROID??? #12179 üzenetére
Az megvan, hogy a wipe-olás mit jelent?
Egyébként nem is értem miért számít egyáltalán az megoldásnak, hogy "FR volt? Ha nem akkor csináld meg és jó lesz minden".
Én itt feltettem egy tök általános kérdést, ami nem specifikus és bárkinél kipróbálható és ha mondjuk kipróbálnátok, hogy a tieteken mizu akkor lehet kiderülne, hogy egy másik program kavar-e be nálam, vagy ez az OS alap viselkedése.
Merthogy (és igen, ezt elfelejtettem mondani) 6-os droidon is már ezt csinálta, de csak akkor figyeltem fel rá mióta megvan a bt-n kommunikáló mi band 2.
-
ORCA58
addikt
Ma megkukkoltam az MM-ben a P9Lite új testvéreit (Huawei, Honor)). Örömmel tapasztaltam hogy jól választottam. Semmi olyan tulajdonsága nincs az újabbaknak, amit hiányolhatnék. A kamera nem hoz lázba, ami van nekem megfelel. Viszont hiába szépek, ismét megállapítom, nagyon nagy hülyeség a 2,5D képernyő üveg. Az üveg hátlap pedig már csak az olvadó jégnél nem csúszik jobban, és ráadásul törékeny is. Nincs melegedési problémám a legnagyobb forróságban tokban is tölt navi + zene közben. Mi kell még? Jó üzemidő. Most ilyent is tud. Rátöltés egy másodperc sem volt.
[Grafikon]
[Fogyasztái szint]
[Képernyő idő]
[Telefonálás]
Éjjel kikapcsolva a WiFi. Amúgy Email és Messenger folyamatos szinkron. Mindezt FR nélkül, és 1080 óra folyamatos futás alatt prudukálja. Csak maradjon is ilyen!!Kezembe volt a Konkurencia csúcskészüléke, az S8 is. Egy az MM-ben egy a Samu boltban. A kijelző mérete tetszik, de az érzékenysége a fasorban sem volt a Huaweihez képest. 3-4 -szer ráböktem mire hajlandó volt érzékelni a menüben is, az ikonoknál is. Aztán rájöttem nem elég finoman hozzáérni. Erősebben kell bánni vele, szinte meg kell nyomni. Mindkettő ilyen volt.
Rájöttem, hogy múltkor miért indult újra a messenger, mikor kilőttem. Még 6-oson feltettem a PM Plus alkalmazást, ami ott részben működött. Nem igen akarta elindítani az alkalmazásokat. 7-bétán végképp nem, csinált semmit, de fent maradt. Most 7-esen mivel be volt kapcsolva az automatikus indítás a messengernél mindig újra indítja. Van viszont mása app amit nem indít el.
Az FR tudom leszedné, és ha minden igaz nem is telepíthető a 7-esre.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz winben #12180 üzenetére
(#12178) winben
de a telefon kikapcsolva és a hangerő le + bekacsoló gmob és nem a Gyári Beállítások vissza állitása van
Nem mondta senki, hogy kötelező.de ajánlott. Minden főverzió és egyéb bugnál ajánlott nem kötelező. De akkor együtt kell élni a bugakal..
ha a 6.0-nál is csinálta akkor esetleg lehet a bluethoot antenna hibás meg a telefonba (az nem lett, írva sehol, hogy mással csatlakozik-e), vagy a mi ban 2 is lehet hibás, vagy a nem a hozzá való alkalmazás van feltéve....
(#12181) ANDROID???
Miért????
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz ANDROID??? #12185 üzenetére
Ja értem.....
-
bmt50
senior tag
Ha valaki esetleg MIUI-s rom gyártására adná fejét, itt egy video:
https://m.youtube.com/watch?list=PLzVhswXRAfBs6OBcJs3FIN9dMOxlpLfGu&v=gy7GgXPd6dg[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
winben
aktív tag
válasz boneyard #12183 üzenetére
Én néhány naponta. Vannak alkalmazások, amik kibuknak a hosszabb uptime miatt, valszeg leöli őket az alaprendszer, mert néha elfogy a memória. Meg eleve érezhető, hogy mondjuk egy egész napos mobilnet tethering után kezd belassulni, döcögőssé válni a rendszer. Először gondoltam, hogy az ilyen a túlmelegedéstől lehet, de az az érdekes, hogy ha újraindítom akkor minden akadozás megszűnik.
Ez tapasztalható volt ugyanúgy 6-os droidon is, mint a mostanin.(#12182) ORCA58
Teljes mértékben egyet értek, én is megnyomkodtam az összes új modellt a MM-ban (annó a sima P9-et is) és lényegében semmi olyat nem láttam bennük ami egyáltalán elgondolkodtatott volna a frissítésen(#12184) bubus66
Nem tudtam, hogy van különbség a kettő között. Egyébként nem bogaras a rendszer, minden rendben működik. A bluetooth egység hardveresen szerintem nem lehet hibás, mert viszonylag sokmindenhez azt használom (karkötő, fejhallgató vagy külső hangszóró, headset).
Tehát a bt-t tudom használni, csak fura, hogy bekapcsoláskor mindig be kell újra és újra nyomni és ha elfelejtem akkor csak a fejemet fogom, hogy mennyi hívást/üzenetet nem vettem észre.Szóval gyanús, hogy a miband szoftvere okozza véletlenül, de inkább megtanulok együttélni a helyzettel, mint letörölni és próbálgatni.
-
ORCA58
addikt
válasz winben #12188 üzenetére
Nem tudom hogy ténylegesen a memória fogy el, vagy csak a Huawei hülyesége miatt az alap szabad memória felénél többet nem enged használni. Mindenesetre 500 MB alatti szabad memóriát ha bele gebedek sem tudok produkálni. A 4Gb-os Huawei-Honor modelleknél pedig a 2GB alá nem megy a topikjukban olvasottak alapján.
Felmerülhet a kérdés minek sok memória, ha nem használhatom?
Vagy annak a ki szereti az összeesküvés elméleteket: Tényleg benne van az a memória amit jelez, vagy csak valami trükk?Az Alcatel OT995-ben 0.5 GB-os memóriában anno közel 0 is volt a szabad, így nem csoda, hogy több app-ot tudott a memóriában tartani mint a P9-Lite. Ha tényleg sok appot szeretnék folyamatosan futtatni, akkor nem lennék jó barátságban
-
pityu8
tag
Sziasztok. Azt hogyan lehet beállítani, hogy a kezdőképernyőn feloldás nélkül ne lehessen semmit csinálni? Most lehet hívást fogadni, fényképezni, meg még egy csomó dolgot csinálni.
-
djapor96
senior tag
Sziasztok, pár napja jobb felül az óra meg az akku jel közt megjelent egy + jel. Mi ez?
https://drive.google.com/file/d/0B69-jkRWmKycN1M2Ynp6bUJjMlE/view?usp=drivesdk[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
pityu8
tag
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz pityu8 #12195 üzenetére
lentről felfelé "simogatásnál" van egy csomó lehetőség
Mi az a csomó lehetőség talán a "Hangrögzitő" a Zseblámpa vagy a számológép ja meg QR kód olvasó (ezek nagyon fontos funkciók) a többi biztos, hogy nem megy a pl.: a magazinba való belépés sem megy feloldás nélkül.
Szóval az a gondom, hogy a teló órákat pihen, én máshol vagyok, kiírja a hívót, és félódás nélkül is bárki fel tudja venni.
Az elég baj, ha valaki ilyet csinál....
Nekem még a feleségem se veszi fel a telefonom, ha nem vagyok a közelébe. Csak akkor ha mondom neki, és ez anno a Tűzoltóságnál is így volt, soha nem vettük fel a másikét..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest