- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
Az azért megérne egy misét hogy miért késett ennyit amikor a másik két szolgáltató telefonjaira már rég megérkezett a fríssítés. A Telenor és a Huawei közötti egymásra való mutogatás és a felhasználó teljes körű semmibevétele és hülyébe nézése szintén. Leveleztünk egy ideig de nem sok értelme volt.
Poco F6
-
bubus66
nagyúr
válasz Muerte68 #12556 üzenetére
Huawei P10 de lehet, hogy elpártolok az androidtól.. Van még 1 hónapom eldönteni...
Lehet, hogy nálam is megmarad az asszonynak, de ez még nem biztos..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
-
castiels
addikt
Sziasztok.
2.1 A-os töltőfej jó a készülék-hez?
-
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Az első verziós P9 Lite és a 2017es verzió között mi a különbség?
Üdv!Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
-
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Ki tud valamit arról, hogy miért nincsenek ilyen tokok ehhez a telefonhoz:
Ez egy P8-as tok, de szerintem nagyon baró.
Hardware-es akadálya van, vagy software-es?Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Alkalmazást 7.0-án utolag át lehet helyezni sd kártyára,vagy csak oda lehet telepiteni?[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Muerte68
addikt
válasz snooze #12577 üzenetére
csak egy részét rakja át a java a belső memórián marad az újabb droidoknál így van a bizonytalan kártyasebesség miatt.
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Muerte68
addikt
válasz snooze #12579 üzenetére
hát a gyári app-okat nem engedi törölni még a fölöslegeseket sem Valóban nagyobb belső memóriák kellenének egy 8gb-osnál még a Face frissítés is problémás
De opp rendszer függő is a Note-nál a 16gb-bőven elég volt de a P9-en az EMUI-a 32-esen is alig hagy helyet[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
castiels
addikt
Várható Oreo?
-
bubus66
nagyúr
válasz castiels #12583 üzenetére
Huawei Y5 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei P10 Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei P10 android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 Lite android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Magic android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate 9 android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate 9 Pro max android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 6P android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor V8 android 8.0 Oreo Update
Huawei Enjoy 6 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 6X android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Holly 3 android 8.0 Oreo Update
Huawei Nova android 8.0 Oreo Update
Huawei Nova Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Note 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 5C android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 5A max android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor Holly 2 Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate 8 android 8.0 Oreo Update
Huawei Honor 5X android 8.0 Oreo Update
Huawei Mate S android 8.0 Oreo Update
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Muerte68
addikt
válasz snooze #12585 üzenetére
azt sajna nem tudom,ennyire nem szoktam bele menni ezt a memóriás dolgot körbejártam de az egyéb műveletek nem az én tudásszintem
-
bmt50
senior tag
http://m.origo.hu/techbazis/20171001-google-android-frissites-linux-kernel-lts.html
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
xeo98
csendes tag
Üdv!
Már jó ideje váltottam 7es droidra (full gyári, OTA frissítéssel), és most már egyre gyakrabban hallok úgy üzenetjelzést, hogy semmilyen üzenetem nincs GMail plusz 2 freemail fiók van beállítva azokban semmi. Akkor is csinálja, ha csak a gyári appok vannak fenn. Van amikor az üzenetjelző hangnak csak az elejét játssza le Full frissítést raktam fel, FR is volt utána.
Úgy rémlik volt már ez itt téma, lett valami megoldása?Még egy kérdés... felraktam egy témát, de nem szeretném hozzá a magazin feloldást. Csak úgy tudom ezt kikapcsolni, ha kitörlök minden magazinos képet, és csak egyet hagyok fent?
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Biztonsági frissítést csak akkor adnak ki, ha valamilyen szintű verzió módosítás is van? A Nougat óta nem jött semmilyen frissítés.
42LM660S
-
xeo98
csendes tag
válasz ANDROID??? #12594 üzenetére
És hogyan jöttél rá melyik volt az?
-
szemesi69
addikt
válasz snooze #12592 üzenetére
Van fájl kezelő a telefonodon, miért nem használod? Babra munka, de meglehet találni mi foglal annyit. Egyéb nálam minimális, ami nálad van az elég szép mennyiség. Biztos megoldható fr. nélkül, de mint írtam nem egyszerű lesz, de csak fájl kezelőben tudod megoldani, és óvatosan a törléssel, ne hogy olyan is bele essen a szórásba, aminek nem kellene.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
xeo98
csendes tag
válasz ANDROID??? #12596 üzenetére
Nálam akkor semmi nincs. Ma is előttem volt a telefon az asztalon, a kijelző is felvillant, de üzenet sehol... Most felraktam a popup freet hátha az megmutatja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest