- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
válasz
Feri1977 #873 üzenetére
Szerintem add el ezt a telefont, és vásárolj olyat magadnak, ami tényleg tetszik. Esetleg válts vissza nyomógombosra, ha a helyzet úgy kívánja.
A frissítések többségénél az ember nem is vesz észre semmit, ahogyan én sem vettem észre sokszor semmit (PC, Játékkonzol, Hagyományos LED TV, Telefon, Router stb.). De ez még önmagában nem jelenti azt, hogy az adott update haszontalan, és nem ér semmit, mert az emberek többsége nem lát bele teljesen a szoftverbe magába, s annak működésébe. Nyilván nem véletlenül lettek ezek kiadva.
A telefon működésével semmi kivetnivalót nem találtam. Többen a 360 fokos videóval akadtak össze, valamint van néma üzemmód a telefonon, szóval hogy indul a telefon azt láttam eddig nagyjából négyszer. Szóval felőlem akadhat amennyire, csak akar, nem tényező. Az akkumulátor idővel meg nem tudom mi bajod, mert szerintem jól bírja a telefon, nekem átlag 2-3 naponta kell töltőre tenni. Persze kivétel lehet annál, aki egész nap nyomkodja, játszik rajta, továbbá tele telepíti mindennel. Nekem még mindig 4 GB szabad helyem van úgy, hogy a felesleges applikációkat azonnal kigyomláltam, és csak azt tettem rá, amit ténylegesen használok. Azt az 1,23 GB-ot ebből a szempontból nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest