- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
Én is írtam, és bátorítok mindenkit, hogy írjon.
Tisztelt Huawei!
Szeretnék panasszal élni a támogatásukkal kapcsolatban.
Korábban rendelkeztem egy Huawei P8 Lite-tal, amit nagyon szerettem ugyan, de ott is hasonló gondokkal küzdöttem: a telefonom tíz alkalomból csak négyszer jelzett frissítést. Ott azonban volt annyi előnyöm, hogy ezen az oldalon mindig fel voltak téve a legújabb csomagok.Idén április végén vásároltam egy P9 Lite 2017-es készüléket a magyarországi MediaMarkt-ban. A készülék kártyafüggetlen, két sim kártyás, valamint B106-os szoftvervégződésű valamint január 1.-i a biztonsági szintje.
A telefonnak nagyon sokáig még oldala sem létezett az önök oldalán, ami akkor kezdett el foglalkoztatni, amikor több fórumon többen jelezték, hogy ugyan onnan (magyarországi MediaMarkt) vásárolták meg ugyanazt a készüléket (két sim kártyás, kártyafüggetlen), és kaptak már két frissítést, s a legutolsó a B164-es végű. Több fórumot is olvastam, ahol két részre szakadt a tulajdonosok tábora: van, aki kapott frissítést, s májusi, júniusi biztonsági szinttel rendelkeznek. A telefonon a frissítő és a HiCare program is ki lett próbálva, valamint számítógépen a HiSuite, szóval minden ötlet elfogyott, hogy az én készülékem miért is nem kapja meg a frissítéseket. Jelen helyzetben a "nem mindenki egyszerre kapja meg/IMEI alapján történik a frissítés" teljesen elhanyagolható, mert a telefon vásárlásakor már elérhető volt sokak számára a frissítés. Én idestova négy hónapja várok erre, ami már a készülékem első kézbevételekor elérhető volt. Ez pedig több, mint elfogadhatatlan.Szeretném kérdezni, hogy ha már a készülék önmagától nem frissül, akkor mint a korábbi modellek esetében, úgy az új modellek esetében MIÉRT nem lehet letölteni az önök weboldaláról?
Szeretném önöknek jelezni, hogy az, hogy egyes készülékek kapnak, más készülékek pedig nem ugyanaz a modell alatt, valamint önök, mint gyártók nem teszik elérhetővé a legfrissebb szoftvert, úgy ez fogyasztó megkárosítása, hiszen, ha a készülék szoftveres védelem hiánya miatt károsodott, vagy válik kevésbé használhatóvá, támadhatóvá különböző programokkal szemben az önök hibája. Ebből kifolyólag követelem, hogy levelemet juttassák el a frissítésért felelős személyekhez, és ha a készülékem nem frissül magától, akkor tegyék elérhetővé a legújabb szoftvereket, amelyek hivatalosan letölthetőek legyenek az önök weboldaláról, mint a korábbi modellek esetében.Amennyiben ez nem fog történni én, és a többi frissítésre várók a fogyasztóvédelemhez fogunk fordulni.
Üdvözlettel
Ha kell esküszöm elküldöm minden nap.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest