- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
Mondjuk én S7 Edgéről jöttem,de hogy mindenben jobb az nem fedi a valóságot.Pl újlenyomat olvasó-amoled-akad a rendszer- root-hangminőség telefonálás közben stb-minőség.Csak az elmúlt 5 évben volt kb. 10-12 Samsung telefonom,de soha többet.Szerintem van amiben a Samsung jobb,van amiben a Huawei.De hogy mindenben az bátor kijelentés.A vizállóság 64 évesen számomra 0.
[ Szerkesztve ]
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
formax
tag
Szia! Neked is, és minden P9 tulajnak szól a kérdésem: ajánlanátok-e ezt a telefont a Samsung S7-el szemben? Az ár most nem számít, a cég fizetné, a Vodafone flotta készülékekből lehet választani, erre a kettőre szűkítettem le választást.
Melyiknek jobb a fényképezője, sötétben is?
Melyik bírja tovább 1 töltéssel?Ami számomra a P9 mellett szól:
- egyedibb megjelenés
- kicsit masszívabb ház (mérnökként gyakran járok építkezésekre - nincs szükségem strapakészülékre, de ez is szempont. A Samsung hátul is üveg megoldásától tartok egy kicsit.)
- ISO 1000 maximális érzékenység a fényképezőben
- nem áll ki az optika (igaz, tokot vennék rá, akkor meg mindegy).Hátrány az S7-el szemben:
- gyártói támogatás, készülék megbízhatóság, stabilitás számomra ismeretlen
- osztott ablakos képernyő hiánya (ha jól tudom)
- optikai stabilizátor hiánya a fényképezőben
- a mobilarena teszt szerint sötétben túl világos képernyő - igaz ez?
- kisebb RAM (3GB vs 4GB)
- általában: a mobilarena teszt szinte minden szempontból 1 ponttal kevesebbet ad a P9-re, mint az S7-re.[ Szerkesztve ]
formax
-
brainticket
aktív tag
a legtöbb mai telónál ez kb normális hogy így tölt, egyérszt nagyban függ attól hogy közben használod-e, illetve főleg attól hogy mennyire melegszik a telefon.
Ha túl meleg akkor visszavesznek a töltési erősségből. pl. amikor az autóban navi+headset felállásnál gondolom igénybe van véve rendesen, és ezért melegszik is eléggé, és mivel alapból jó forró a teló, ezért a töltést is csak óvatosan küldi rá, nem a maxon.
persze valahol ez gáz, hogy pont akkor amikor kéne akkor nem tölti eléggé, de ez a legtöbb telefonnal így van, egyedül a oneplus dash charge megoldása jobb szerintem ilyen szempontból, úgy is reklámozták hogy használat mellett is maxon tud tölteni, és autós töltőjük is van. -
philoxenia
MODERÁTOR
Nem a töltésfelvétel változik, hanem a fogyasztás töltés közben. A GPS vevő nem mindegy milyen környezetben dolgozik. Ha végképp rossz a helyzet, a fényerőt vedd le a legminimálisabbra, ahogy még tudod használni. A telefont pedig úgy helyezd el, hogy minél könnyebben találjon műholdakat.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Balzak83
senior tag
Akkura is jár a 3 év, ha tönkremegy akkor küldd vissza nekik a telefont cserére. Vagy hirdesd meg cserére egy hagyományos gyári 2A-s töltőre a sajátod, szerintem sokan cserélnének veled. Az autós töltőd mennyivel tölt? Ha usb-s próbáld meg a saját kábelével, hátha az megoldja a gondot.