- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
kaszaking #14166 üzenetére
A logisztika nincs náluk mindig képbe, nekem is volt ilyen, sablon sms-t küldenek. Nálam is jött sms, hogy küldik a telefont, futár érkezik, csomag kibont, telefon meg nincs benne, kezdett leverni a víz, nézem a papirokat, hoppá csere utalvány, a telamax nem egyszerü eset, volt jó és nagyon rossz tapasztalatom velük. Ha megjön a futár, majd kiderül, ha azt mondták, nem javítható, akkor csere utalvány lesz, de akkor is sablon sms jön, hogy küldik a telefont, lásd az én esetem.
-
szemesi69
addikt
válasz
kaszaking #14162 üzenetére
Lehet alkatrész hiány miatt csúszik. Többször adtam le telefont a T-nél gariba, küldték a telemaxhoz kb. 1.5 hétnél több nem volt. Példa hétfőn bevittem a T-hez, következő hét szerdán futár hozta vissza. Mostanában így megy T-nél leadod, de vissza már futár hozza címre.
-
ANDROID???
addikt
válasz
kaszaking #14160 üzenetére
Telekom üzletből lehet, hogy egy hét mire kiér a telemaxhoz, utána ott van pár napig, ha van alkatrész utána újra pár nap mire visszaér. Ez lehet 1 hét lehet 3-4 hét is.. Türelem. Azt tudod tenni, hogy a TMX-et hívod, hogy mi a helyzet a telefonoddal..
redwithe: Tudtommal nem kezel tokot a készülék, ez nem csúcs kategória, célszerű ilyen vásárlás előtt tájékozódni
Totál felesleges a mélyvíz topicba is bemásolni a kérdést -
choco01
addikt
válasz
kaszaking #13460 üzenetére
Nem baj a Telekomnak hogy nem náluk vettem?
Nekem is csak postapontot dob be, de ez egy posta vagy bolt?
Nem tudom hogy milyen lehet az Euronics garanciáztatása, gondolom ők is felküldi Huawei szervízbe?
De az se baj ha pesten belehet vinni személyesen Huawei szervízbe.
-
szemy94
senior tag
válasz
kaszaking #13329 üzenetére
Mikrofon kezdetektől, de láttam másnak is gyenge, azért nem vittem vissza...
Wifi meg elszállt, 1m hatótávja lett, de akkor se tudott csatlakozni, tuti hardveres hiba, visszahajlítás után jó volt egy ideig. Hajlottan ugye így is úgy is vissza küldték volna, maradt ez...
Bluetooth-t nem néztem, a füles miatt hasznaltam néha, de az meg nekem volt halk, engem úgy halottak, de én nem igazán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest