- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
válasz
donnie.d #254 üzenetére
köszi a kimerítő választ
Nekem P9 plus óta tart a huawei "szerelem",de sajnos a P30pro-nál megállt a google miatt..mai napig remek telefon,a fotó is de mindennél van jobb ....így ez a fő telefonom,de tulajdonomba jutott egy MI10 ultra ami még jobban fényképez...ezért szinte már csak azzal fotózok,a kijelző gyönyörű a rendszer nem tetszik a B20 hiányát erősen érzem,főleg a vidéki utakon,így jó lenne egy új telefon és nem kettő.
Szerettem volna egy telefont,telekomtól de sajna a semmi top 5 ös telefont nem forgalmaz(DXOMark),és nincs is rá esély a közeljövőben.
Igy felmerült bennem,hogy legyen másod telefonnak egy P50pro(van 250.000.- készülék kedvezményem).
Melóhoz kell,meg hobbihoz igazából (étel fotók)....és igazából azonnal meg kell osztanom a social media felületeken...
(nincs idő a raw képeket szerkeszteni,átmásolni,és töltögetni fel)
így normal fényképező nem jöhet szóba,meg telekom nem is forgalmaz, így a kedvezményt sem tudom ellőni.
Viszont akkor megint (mindig) két telefonnal kéne mászkálnom.
mi10 ultra már elég vihartvert,lassan nyugdíjaznom kell..keresem az utódot,de nem tanácstalan vagyok...
És úgy látom a a google miatt teljesen kapufa,hogy csak a P50pro-m legyen.
szükséges megtartanom mellé a 30prot is....de amiket írtál a googl-n kivül az tetszik...meg ajándék óra is..elgondolkodtam (bár az mi10ultra 17 perc alatt fel tölt :-)
-
gti16v
őstag
Sziasztok!
Már nagyon vennék a telekomnál egy új csúcs kategóriás fotózós telefont,ami google szolgáltatás kompatibilis.
Na most a telekom nem forgalmaz ilyet,és nem is várható a közeljövőben.
Eléggé google függő vagyok,így az volna a kérdésem,mennyit fejlődött a technológia,mennyire lehet most kompromisszum mentesen a segéd programokkal használni a P50pro -val
a google szolgáltatásokat.
(Tárhely,e-mail,drive,térkép,néhány megvásárlolt program,banki app,ls google fótok és annak automata feltöltése)
Mert ha már többségében megoldott akkor lehet megvenném másod telefonnak.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G helyett öt kamera, Kirin helyett Snapdragon chip, Google helyett EMUI 12. Mire elég?
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest