- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Valaki87 #13227 üzenetére
Jó az ilyet olvasni, mert nekem sosem volt még almám (Samsungos vagyok), de mindig érdekelt hogy mit is tud azért az árért, de a vélemények 99%a vagy az hogy "Az iPhone a legjobb, mindenki lúzer akinek nincs", (elfogult tulajok) vagy hogy "Há a alma egy szar"(ezek akiknek meg még sose volt)...
Tehát jó olyat olvasni akinek van/volt, de tud objektív maradni... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Valaki87 #13227 üzenetére
Én mindig mondtam, hogy egy Iphone jó készülék, csak ár-érték arányban nem éri meg megvenni.. Mondjuk most már lassan egy androidos csúcstelefon is felzárkózik a közelébe, ami az árát illeti, lásd Samsung Galaxy Note 20 ultra..
Más: Facebookon irta egy srác, hogy vissza akarja állítani a telefonját a 10.0 verzióra, mert a 10.0-el vannak problémái éjszakai fotózás téren..Én ezt nem tudom,mert mikor hozzám került a frissítés, akkor egyból 10.1-re frissítettem, még belakás előtt.. Van aki visszaváltott a két verzió között? És ha van, akkor miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest