- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
most vettem egy p30pro-t csak a hivásrogzités miatt (mate20pro-m osszetörött)
szóval megcsináltam a downgrade-t 9es droidra és telepult is a hwcallrecorder app (itt osztották meg) telepult ott van az alkalmazások között de a hivás menuben a 3 pontnál nincs ott a rögzített hivások menupont. csinált vki ilyen downgrade-es hwcallrecorder telepitést?
kosziGalaxy S23 Ultra
-
őstag
válasz Aryon87 #9189 üzenetére
Én lemaradtam... Hajnalban mire indultam már majdnem világos volt és késésben is voltam, nem értem rá nagyon... Na majd jövő hónapban Apropó, nálam is okés az 50x proban, de látom közben kiderült, hogy nálad mi volt az oka.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Zsoleszhun
addikt
-
Dzsekó
addikt
Az AI-t megtaláltam, csak át volt húzva, és így nem látszott az AI felirat.
De RAW nincs meg. Pro módban ha a jobb felső fogaskerékre rámegyek, akkor sem az általános, sem a felvétel-beállítások alatt nincsen RAW formátum. 10-es droid van fent.
Hol kéne lennie a beállítások alatt? -
Aryon87
félisten
Van 1-2 értelmetlen dolog rajta amit egyszerűbben is meg lehetne csinálni, de ez még mindig egyszerűbb helyen van, mint pl az S20 tesóknál, ahol harmadszori alkalommal találtam meg egy funkciót a kamerában, mikor néztem a kiállított modellt.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ak76
senior tag
Sziasztok, most vettem át a P30Pro-t, és azt szeretném megoldani, hogy ha középről lehúzom az értesítési sávot, ne a Javaslatok jöjjön le, hanem egyből az értesítési sáv, ezt Mate 20P-nál meg lehetett oldani, itt is van rá lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
nszabolcs94
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem, hogy vettem használtan huawei 40 wattos adaptert, de máshogy vannak rajta a feliratok mint azon amit a CP60 vezeték nélküli töltőhöz adtak. Nektek mi a model szám mert félek, hogy engem átvertek.
Illetve nekem vezeték nélküli töltésnél többször van, hogy hibát jelez és villog a led a töltőn. De nem egyből hanem mondjuk 10-15 perc múlva és addig tölti is rendesen, de utána már értelemszerűen nem. És fogalmam sincs mi lehet a baj, hiszen a telefon nem volt mozgatva. -
Sztyepadzso
őstag
válasz nszabolcs94 #9217 üzenetére
-
Sztyepadzso
őstag
Hölgyek /Urak,
Ha esetleg 9-re visszarollolnék, akkor a videozásnál a zoomcsúszkán lesznek fix pontok(5×/10×)?
-
Aryon87
félisten
válasz Sztyepadzso #9219 üzenetére
Igen
Azt ugyanúgy visszakapod.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
AtHoS
nagyúr
válasz Sztyepadzso #9218 üzenetére
Hú bakker ennek a képnek a minősége nem méltó a telefonhoz, hogy merted berakni? vagy ha tök sötétben lőtted akkor elég jó
read-only mode on the forum
-
njnl
aktív tag
válasz reddevil1975 #9214 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Sumptuous
senior tag
válasz Sztyepadzso #9225 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
nszabolcs94
csendes tag
Hát nekem ilyen amit vettem:https://gyazo.com/afdd9f9a9959185c2debf0146cf37185
-
Sztyepadzso
őstag
válasz nszabolcs94 #9228 üzenetére
Kérdezzük meg a többieket, hogy 01 vagy 00 végű a töltőjük.
-
hodostamas
addikt
Holdfotonal arra ugyeljetek hogy az ai legyen bekapcsolva es ismerje fel a holdat. Sokkal reszletesebb kepatvad.
-
Aryon87
félisten
válasz Sztyepadzso #9226 üzenetére
Nincs. Csak fotóban van ilyen mód.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
macy
addikt
válasz Sztyepadzso #9232 üzenetére
-
zsizsef
senior tag
+1
-
őstag
válasz Sztyepadzso #9232 üzenetére
00
Eredeti gyári, még a fólia is rajta van, azért ilyen minőségű a fotó...
8 / 256 ha számít..."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
nszabolcs94
csendes tag
Köszönöm, akkor látom mégsem vertek át. De akkor fogalmam sincs miért megy hibára a vezeték nélküli töltőm.
-
őstag
válasz nszabolcs94 #9239 üzenetére
Milyen pad? Gyári Huawei vagy valami más? Én a régi Samsung gyári QI pademet használom és tölti szépen... Igaz a Samsung 2A-es töltőfejével használom, mert nem merem rádugni a Huaweit
-
őstag
válasz nszabolcs94 #9241 üzenetére
Akkor passz... Max a telefon pozicionálásával lehet gond akkor, mert nem mindegy az sem.
Ha garis, akkor vidd vissza majd, mert lehet valami elszállhatott benne, de előtte jó lenne kipróbálni egy másik padon, hogy ugyanezt műveli-e, mert ha igen, akkor a telefon lesz a ludas..."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
válasz F e Z o #9243 üzenetére
Igen, igazad van Valamiért leragadtam a 9 - 10Vnál a Supercharge miatt, de valójában tudja az 5V 2A is ami az általam készített fotón is látszik, de az este valahogy nem figyeltem, pedig ott van a fotón Lehet a védőital miatt
-
L_ajos
őstag
Tudnátok ajánlani huawei p30 pro hdmi adapter ( kábelt ), jó minőségűt, jó árban.
Sajnos nem vagyok otthon a témában.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest