- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ha majd jön a EMUI 10.1, akkor mi is megkaphatjuk vele a P40 pro pár szuper funkcióit, mint pl. a remove passersby-t? -
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy nálatok a Messenger videohívás működik-e a P30 Pro-val? Párom telefonján visszhangzik a saját hangja. Kipróbáltam, a hívott felet felhívtam én is , Galaxy S20-ról, annál nincs visszhang, így a P30 -ra gyanakszunk. App a legfrisebb, megvolt a gyorsítótár és összes adat törlés is. Nincs valami tippetek?
-
Aryon87
félisten
válasz JockeyEwing #9405 üzenetére
Nálam minden oké.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hajnalhaa44
csendes újonc
Videónál kis részleteknél (pl szőnyeg vagy faágak) szemcsés a videó és kb nézhetetlen az egész, ez nálam hiba, beállítási hiba vagy telefonommal van a baj? Fotóknál nincs ez csak videóknál de ott minden felbontáson.
-
boken
senior tag
-
njnl
aktív tag
válasz hajnalhaa44 #9409 üzenetére
Nem vagy széleslátószög módban?
[ Szerkesztve ]
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
F-ECT$
titán
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Huawei P30 Pro-ból tényleg van egy frissített széria (amennyiben igen, mivel tud többet, mint az "alap" verzió?), vagy csak később jött még pár új szín a kollekcióhoz?
-
thesound
addikt
válasz dangerzone #9414 üzenetére
Csak színben van változás.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy tapasztaltátok-e a következőt:
Lövök egy képet, majd a gyári képszerkesztővel egy skiccet firkantok rá(nyilat, hogy mit kell nézni), aztán gmail appal a ceges outlookra küldöm, ami W7-én fut. És ezekat a képeket nem tudja még nyitni, de néha van előnézet. Néha.
Találkoztatok már ilyennel? -
Dino69
aktív tag
válasz Sztyepadzso #9416 üzenetére
Szia, most kibróbáltam, igaz nem outlokból hanem a saját email kliensével, a gmail-re, gond nélkül megoldotta..
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sztyepadzso #9416 üzenetére
Nálam akkor nincs előnézet, ha a screenshot-ot feltöltöm drivre-ra, majd onnan letöltöm PC-re. Egyszerűen nem tudja megnézni Win10 alatt a classic képnézegető.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hajnalhaa44
csendes újonc
válasz hajnalhaa44 #9409 üzenetére
Sziasztok, ide feltöltöttem a videó részleteket amiknél láthatóak a problémák ami előző hszemben írtam.
https://gofile.io/?c=JqiOTa
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Motion_Blur #9418 üzenetére
Akkor w7-en nem tudod megnézni
-
Ixion77
addikt
Működik az a P30-al hogy ugyanattól a szolgáltatótól két sim kártya van beletéve, az egyiket telefonálásra, a másikat mobilinternetre használva?
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Bferibörs
addikt
válasz Ixion77 #9424 üzenetére
Mobilhálózat/ Hozzáférési pont neve- ha hívást is lehet indítani a kártyáról akkor jó az alap beállítás,online.
Pld. Telenoros csak net simen nem megy a net,online beállítással csak net beállítással. Ha valaki ezt nem tudja szívás van.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
koxmatyi
tag
Tudja valaki hol lehet letiltani,hogy a frissitést állandóan feldobálja opciónak(vissza raktam 10 rol 9 re decemberben és azóta zargat ezzel:) )
-
Jakesz
addikt
Videofelvétel közben mekkora a maximális zoom?
-
-
koxmatyi
tag
Annyiban,hogy mikor feltelepitetttem a 10 et decemberben utána elmentem nyaralni és a kamera beszart akkor visszaraktam hátha megjavul de az sem segített persze
De nekem ez a 9 megfelelő mindenben jobban is tetszik
Csak ne dobalná fel naponta 20 szor,hogy frissitsem a 10 re -
rvp20
csendes tag
Lehet full hülyeséget mondok, de ha force stop-pal allitanad le a software update appot? (Kényszerített leállítás vagy mi magyarul)
-
F e Z o
veterán
Aliexpresses Hydrogel kijelzővédővel van valakinek személyes tapasztalata? Youtube-on néztem róla videókat, ott elég jónak tűnik.
H2O über alles!
-
klimokrisz
tag
válasz F e Z o #9437 üzenetére
Nekem Wozinsky mágneses tok fekete/áttetsző üveg kijelzővédelemmel van. [link]
Nagyon jó és szeretem. Még rajta a van a gyári fólia mármint ezen a tokon pedig novemberben vettem
Feloldás ujjlenyomattal 10/10
Arcfelismerés (a fólián keresztűl) 10/10
Itt vettem (4 990 Ft): smartdiszkont.hu„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
hajnalhaa44
csendes újonc
válasz klimokrisz #9438 üzenetére
nekem is az van de már elol-hatul kezdd elvalni az uveg a kerettol.
-
F e Z o
veterán
válasz klimokrisz #9438 üzenetére
Most vettem egy UAG tokot, így azt nem cserélném le... Ezért csak kijelzővédelmen gondolkozom. Most infraragasztós üveg van rajta.
H2O über alles!
-
F-ECT$
titán
Gyári visszaállítást csinált már valaki? Mekkora szívás, mi mindent érdemes és mivel elmenteni, hogy utána ne fél napig kelljen mindenféle dolgot visszaállítgatni?
Dive ever, work never.
-
rvp20
csendes tag
OFFTOPIC
Sziasztok, bocsánat, hogy ilyennel írok ide. (De olyan jó kis okos társaság van itt )
A helyzet az, hogy édesanyám telóját lockolta az android. Be volt neki állítva az ujjlenyomatos és az arcfelismerős kioldás is, de valahogy sikerült annyiszor elrontania, hogy már csak és kizárólag a 6 számjegyű pass code-dal lehet belépni. Amiről sajnos halvány lila gőze sincs. Egyszerűen nem találok semmi rendes megoldást. Esetleg valaki tudna ebben segíteni?
A google fiókhoz szerencsére meg van felhasználó és jelszó páros, de ez most nem segít.
Ötletek? A teló amúgy egy P Smart 2019, de ez lényegtelen.Köszönöm előre és mégegyszer bocsánat az offért.
A hard reset csak a legeslegutolsó opció lenne, de félek, hogy az lesz a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz hodostamas #9444 üzenetére
Ilyenekre gondolok, hogy appon belüli beállítások, főképernyőn mappák (van vagy 100 appom 10 mappába rendezve, nem szívesen rendezgetném megint), hívás és sms lista, wifik, telefon beállításai.
Vagy ez mind kézi újra beállítást jelent?
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest