Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Hál' Istennek nincs nagy pörgés, úgyhogy szerintem fogom tudni tesztelni 3-ig
Egyébként nálam sem fenékig tejföl az első pár nap ... egyik szemem sír, másik nevet.
Viszont eléggé körbejártam ahhoz a témát, hogy tudjam - számomra - perpillanat nincs jobb telefon. Nekem, ha jól számolok, ma jár le a 14 nap, de úgy döntöttem, marad (pedig sokáig nagyon nem volt egyértelmű...)Más: DND (Do Not Disturb): srácok, tényleg nem lehet a DND-t úgy beállítani, hogy a beállított ébresztő deaktiválja azt? Pl.: DND beállítva reggel 9-ig, de 7-kor szól a "vekker". No, ekkor szerintem az lenne a normális, ha az ébresztő kinyomásával a DND kikapcsolna (hiába nincs még 9). Na, itt - nekem, Oreo alatt - nem így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Analóg fényképezés
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest