Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Sajnos (?) én is ilyen vagyok. Mindenki jól járt eddig a "levetett" telefonjaimmal. A mostani is 3 éves lesz októberben, egy karc sincs rajta, végig tokban, nem kulcs mellett, nem farzsebben hordtam. És fehér szálcsiszolt a készülék hátlapja, így még feltűnőbb, hogy karc/por/ütés, stb. mentes. Még a papírja is megvan, bár már nem garanciás, de az eredetét igazolja.
Nagyon bosszant, hogy sokan ilyen drága (100-on fölül szerintem ez már a drága kategória egy telefonhoz képest) készülékekre ennyire nem vigyáznak. Tele vannak repedt, törött, zúzott, karcolt eladó készülékekkel a portálok. Az enyém anno "csak" 55e volt, de tényleg úgy vigyáztam rá, mint a szemem fényére. Ezért is van igazatok, hogy ki tudja egy 'kis" kopás valójában mitől lett.
Szóval egyre inkább az új felé hajlok, vagy legalább megbízható bolt-megbízható számlával használtan variációra. Végül is, ha újonnan lenne, akkor az értéke is talán lassabban csökkenne (3 év garancia most startolna, leinformálható IMEI, stb.) Csak ahhoz még gyűjtenem kéne picit
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Last Epoch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest