Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RoSSo3

    senior tag

    válasz wdx #10040 üzenetére

    Sajnos (?) én is ilyen vagyok. Mindenki jól járt eddig a "levetett" telefonjaimmal. A mostani is 3 éves lesz októberben, egy karc sincs rajta, végig tokban, nem kulcs mellett, nem farzsebben hordtam. És fehér szálcsiszolt a készülék hátlapja, így még feltűnőbb, hogy karc/por/ütés, stb. mentes. Még a papírja is megvan, bár már nem garanciás, de az eredetét igazolja.

    Nagyon bosszant, hogy sokan ilyen drága (100-on fölül szerintem ez már a drága kategória egy telefonhoz képest) készülékekre ennyire nem vigyáznak. Tele vannak repedt, törött, zúzott, karcolt eladó készülékekkel a portálok. Az enyém anno "csak" 55e volt, de tényleg úgy vigyáztam rá, mint a szemem fényére. Ezért is van igazatok, hogy ki tudja egy 'kis" kopás valójában mitől lett.

    Szóval egyre inkább az új felé hajlok, vagy legalább megbízható bolt-megbízható számlával használtan variációra. Végül is, ha újonnan lenne, akkor az értéke is talán lassabban csökkenne (3 év garancia most startolna, leinformálható IMEI, stb.) Csak ahhoz még gyűjtenem kéne picit :)

Új hozzászólás Aktív témák