- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat!
Közben elkezdtem rendelni egy M5-öt, ami LTE/4G-s és ott is azt mondták lehet vele telefonálni. Aztán megláttam pár leírást itt, ahol a MM és Euroncs ügyfélszolgálat azt írja, hogy ezeken a gépeken nem lehet telefonálni. Ezt most nem értem. Több helyen is utánanéztem. Erre 2 jól ismert üzlet ügyf.szolgálata ennyire nem tudja?
(M3 LTE, vagy M5 LTE ilyen szempontból ugyanaz, de kevesebbet biztos nem tud)"Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk, hogy a MediaPad M5 tablet SIM foglalattal van ellátva, aminek a funkciója, hogy érzékelje a SIM kártya mobilinternet hozzáférést. A hívásfogadás ennél a terméknél nem lehetséges. Üdvözlettel, Euronics Ügyfélszolgálat "
"Tisztelt érdeklődő! Ez a készülék nem alkalmas telefonálásra. Üdvözlettel: Media Markt csapata"
-
Krystal_s
addikt
válasz
BornToBePuli #2209 üzenetére
Köszönöm.
..és a Wifi is jól működik? A tesztoldal szerint gyenge. Nem tudom mihez képest érti.
(jelenlegi gépemmel az egész házban, mindkét szinten, terasz, kertben is még jó a jel és a net.) -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, (tudom ez nem a lite topik, de a kérdésem elvileg mindkét fajtára ugyanúgy jellemző)
az M3 (lite) LTE verzióval lehet telefonálni is? Sok helyen azt írják lehet, de nem egyértelmű. A Telekom oldalán valami új szoftvert említ, ami szükséges.A másik a Wifi. Az olvastam tesztoldalakon, hogy elég gyenge és lassú... Ez igaz lenne?
"WiFi connectivity is a major weakness of the M3 Lite 8. Transmit and receive speeds are abysmal, hovering around 45 MBit/s. Compared to other tablets on the market, the M3 Lite 8 is just plain slow when it comes to wireless connection speeds. In daily use, websites to take a second or two longer to load than other tablets and mobile devices."
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin's Creed Odyssey
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest