- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat!
Közben elkezdtem rendelni egy M5-öt, ami LTE/4G-s és ott is azt mondták lehet vele telefonálni. Aztán megláttam pár leírást itt, ahol a MM és Euroncs ügyfélszolgálat azt írja, hogy ezeken a gépeken nem lehet telefonálni. Ezt most nem értem. Több helyen is utánanéztem. Erre 2 jól ismert üzlet ügyf.szolgálata ennyire nem tudja?
(M3 LTE, vagy M5 LTE ilyen szempontból ugyanaz, de kevesebbet biztos nem tud)"Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk, hogy a MediaPad M5 tablet SIM foglalattal van ellátva, aminek a funkciója, hogy érzékelje a SIM kártya mobilinternet hozzáférést. A hívásfogadás ennél a terméknél nem lehetséges. Üdvözlettel, Euronics Ügyfélszolgálat "
"Tisztelt érdeklődő! Ez a készülék nem alkalmas telefonálásra. Üdvözlettel: Media Markt csapata"
-
Krystal_s
addikt
válasz
BornToBePuli #2209 üzenetére
Köszönöm.
..és a Wifi is jól működik? A tesztoldal szerint gyenge. Nem tudom mihez képest érti.
(jelenlegi gépemmel az egész házban, mindkét szinten, terasz, kertben is még jó a jel és a net.) -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, (tudom ez nem a lite topik, de a kérdésem elvileg mindkét fajtára ugyanúgy jellemző)
az M3 (lite) LTE verzióval lehet telefonálni is? Sok helyen azt írják lehet, de nem egyértelmű. A Telekom oldalán valami új szoftvert említ, ami szükséges.A másik a Wifi. Az olvastam tesztoldalakon, hogy elég gyenge és lassú... Ez igaz lenne?
"WiFi connectivity is a major weakness of the M3 Lite 8. Transmit and receive speeds are abysmal, hovering around 45 MBit/s. Compared to other tablets on the market, the M3 Lite 8 is just plain slow when it comes to wireless connection speeds. In daily use, websites to take a second or two longer to load than other tablets and mobile devices."
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Linux haladóknak
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest