- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrown26
csendes tag
válasz julius75 #19618 üzenetére
Hát néha úgy érzem, hozzá se kell érnem a telefonhoz és már nyitja is az aklamazást... A sebességről csak ennyit mondanék üzemidő: nem sikerült még egy nap fullra lemerìtenem, pedig mobilnet, wifi böngésző, ~20perc telefonálás , ~3óra játék.... és nyilván 6giga ram , proci... Még elég lesz évek múlva is.
Árban megszerintem nem lesz olyan hatalmas zuhanása, mint 1hónapja a tmobilnál. De nem lehet tudni, ha már ennyit vártál 1-2 hét már nem számìt szerintem
[ Szerkesztve ]
-
sonye
senior tag
válasz julius75 #19620 üzenetére
AZ Euronincs tartja az árát 176-ért.
A MM meg pofátlan! 189 volt 2 hete, aztán 176, aztán a lamúr napok előtt 215, és most kuponnal 174 körül van.Szóval a dual 128Gb-os verzió jó ára hivatalos forgalmazónál olyan 170-180 között áll.
Ja lesz még fekete péntek, de ahogy ezeket a nagy cégeket ismerem előtte megint feltolják az árakat. -
legenda
válasz julius75 #19618 üzenetére
Szia,
Jelenleg a Media Markt ajánlata a legjobb.
A Mate 20 Pro bemutató még nem befolyásolja szerintem a Mate 10 Pro árát, majd csak a tényleges megjelenés után fogja módosítani a régebbi típusok árát.
Később a Black Friday lehet még érdekes, de az is bő egy hónap még.
A Telekomnál előfizetéssel volt jó áron egy ideig, a legolcsóbb díjcsomaghoz is 136.000 Ft-ért adták, ott is független, csak egykártyás, ellentétben a nem szolgáltatós készülékekkel.
Az Extreme Digital oldala nem tölt most be, de tegnap ott is kicsivel 173.000 Ft felett volt akciósan.
A hardver egy éves, de egy ideig nem lesz még azzal gond - főként a 6 GB RAM miatt vállalható akár hosszabb távra is -, gyors, gördülékeny a rendszer és az akkumulátoros üzemidő is nagyon jó.bobbenetkee: Szia, Használd egészséggel az új készülékedet!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest