- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- MIUI / HyperOS topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
piroman
csendes tag
válasz
tonic1991 #140 üzenetére
Nem tudom milyen rossz összeszerelési minőségről beszélnek itt.. Szerintem kategóriájában az egyik legjobb vétel. 2 hete van meg, nem recseg, nyikorog, egyenlőre masszív. Másrészről az emberek 90%-a valamilyen tokban használja...
Ennyi pénzért ez egy nagyon jó gép, persze arról lehetne vitatkozni, hogy mi lehetett volna jobb minek a kárára...Szerintem a legoptimálisabb, amit ebből a pénzből ki lehet hozni. A IPS kijelző azért ebben a kategóriában szintén nem alap.. A Felbontás lehetne nagyobb, de hagyjuk a pixeleket a 218 ppi pont elég és ez a sebesség előnyére is válik a g620s-el szemben, hogy nem hd. Gördülékeny, gyors telefon, átlagos kinézetű telefonnak mondanám. Nekem pl a samsungoknál jobban tetszik, persze az igazán elegáns anyaghasználat, megjelenés pénzbe kerül...
Ráadásul ennyi pénzért 64bites belépőt veszünk a lollipop világba, ha egyszer kijön majd rá, de szerintem ez annyira bestbuy teló lesz az ilyen balkáni országokban, mint mi vagyunk, hogy tuti lesz rá cyanogenmod, stb
-
Auratech
őstag
válasz
tonic1991 #140 üzenetére
A világítás hiány nem zavaró. Az ember ujja rááll. Az omnia7 besülyesztett home gombja azert hiányzik. Az nagyon elegáns, ergonomikus megoldás. Legalább lehetne egy vibra visszajelzése az érintőgomboknak. Sokat dobna az érzeten és semmi akadálya.
Az összeszerelésben mi lehet gyenge? A hátlap felpattan. A képernyő egyben van. A gombok nem lötyögnek.
Vagy rohadt szerencsés vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest