- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
piroman
csendes tag
válasz
tonic1991 #140 üzenetére
Nem tudom milyen rossz összeszerelési minőségről beszélnek itt.. Szerintem kategóriájában az egyik legjobb vétel. 2 hete van meg, nem recseg, nyikorog, egyenlőre masszív. Másrészről az emberek 90%-a valamilyen tokban használja...
Ennyi pénzért ez egy nagyon jó gép, persze arról lehetne vitatkozni, hogy mi lehetett volna jobb minek a kárára...Szerintem a legoptimálisabb, amit ebből a pénzből ki lehet hozni. A IPS kijelző azért ebben a kategóriában szintén nem alap.. A Felbontás lehetne nagyobb, de hagyjuk a pixeleket a 218 ppi pont elég és ez a sebesség előnyére is válik a g620s-el szemben, hogy nem hd. Gördülékeny, gyors telefon, átlagos kinézetű telefonnak mondanám. Nekem pl a samsungoknál jobban tetszik, persze az igazán elegáns anyaghasználat, megjelenés pénzbe kerül...
Ráadásul ennyi pénzért 64bites belépőt veszünk a lollipop világba, ha egyszer kijön majd rá, de szerintem ez annyira bestbuy teló lesz az ilyen balkáni országokban, mint mi vagyunk, hogy tuti lesz rá cyanogenmod, stb
-
Auratech
őstag
válasz
tonic1991 #140 üzenetére
A világítás hiány nem zavaró. Az ember ujja rááll. Az omnia7 besülyesztett home gombja azert hiányzik. Az nagyon elegáns, ergonomikus megoldás. Legalább lehetne egy vibra visszajelzése az érintőgomboknak. Sokat dobna az érzeten és semmi akadálya.
Az összeszerelésben mi lehet gyenge? A hátlap felpattan. A képernyő egyben van. A gombok nem lötyögnek.
Vagy rohadt szerencsés vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest