- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaay2
tag
Valami van. De én teljesen 'lámer' vagyok a témában...
-
makaay2
tag
Sziasztok!
P7 Rollback Version and Package (Android 5.1~Android 4.4)
Letöltöttem ezt a fájlt a Huawei oldaláról? Ezt, hogyan kell telepítenem?
-
makaay2
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy a frissítést követően mikor telefonálok a legördülő menüben mindent elállítok. Az mitől lehet? Eddig nem volt ilyen probléma.
-
makaay2
tag
válasz
#86973952 #6643 üzenetére
Nem csak az a baja volt.Nem tároltam tokban és megkarcolódott de nagyon. Nagyon sz.r képeket is csinált. Azt én sem értem. De mondjuk nem vagyok a témában valami nagy guru. Csak a papíron rajta van, hogy az IMEI szám is megváltozott.
Meg a t-mobilban mondták, hogy a főegységet is kicserélték. Az az sem tudom mi... -
makaay2
tag
válasz
#86973952 #6613 üzenetére
Sziasztok!
Én írtam, hogy nagyon karcos a lencse és hogy mit lehet vele kezdeni. Visszavittem a t-mobilhoz és ők elküldték garanciális javításra. És láss csodát meg is csinálták garanciálisba. Le a kalappal a szervíz előtt. Az egész főegységet kicserélték. Még új IMEI száma is lett a készüléknek.
-
makaay2
tag
Köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget.Különösen porterocka-nak a közreműködésért. Hát akkor sajnos így jártam. Pedig vigyáztam(ok) a telefonra nagyon. De a lencse már kritikán aluli lett.
-
makaay2
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a telefon hátsó részén is van vmi védőfólia? Vagy csak az volt rajta, amin az a sok tájékoztató felirat volt? Csak azért kérdem, mert a kamera lencse vmi iszonyatosan össze van nekem karcolva. De csak az, a telefonon 1 darab ha van. Már sok telóm volt, de még a tavalyi Sony telefonom lencséjén sincs 1 darab karc sem.
THX!! -
makaay2
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a kamera lencse rettentesen karcos lett. Pedig óvom a telót elég rendesen. A többi részen alig van karc. Az is csak az előrészen, de ott még rajta van a gyári fólia. A kérdésem az lenne, hogy van a kamerán is esetle fólia? Vagy miért karcolódhatott meg ennyire?
THX!!!
-
makaay2
tag
válasz
Atlantisz48 #1045 üzenetére
É is csak onnan tudom, hogy van, hogy az előző kérdésemre választ kaptam. De valóban lehet látni az előlapi kameránál, hogy van rajt avalami.
-
makaay2
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a telefon elején van valami fólia? Azt tudom, hogy gorilla glass van rajta. Most vettem a telót de az elején már vannak karcok. Meg eddig minden új telefonom elején gyárilag volt egy kijelző fólia és azt csak akkor szedtem le ha felhólyagosodott. Ennél nincs olyan?
THX!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest