- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a Nillkin tok sajnos nem alklamas a megfelelő védelemre. Korábban itt a hozzászólások között írtam róla. A végén és a tetején nem véd, leesésnél nincs igazi hatása. Illetve kicsit csúszik az anyaga, de kétségtelenül nagyon elegáns darab. Alap védelemre megfelelő, de meg sem közelíti egy 100 forintos szilikon tok védelmét. ((Mondjuk szerintem a többi sem nagyon)).
Nillkin keretet azért írtam, mert az nem alumínium, sokkal ellenállóbb. Viszont annyi igaz, hogy nehéz leszedni, ellenben pont ezért passzol jól és igen hatásos, kiválóan véd, ha kiegészítjük egy első- és hátsó edzett üveggel.
Arról tudsz lőni egy képet, hogy milyen ha csak keretként funkciónál? Kíváncsi lennék rá, szeretem a kereteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Minden, ami hőszivattyú
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4468
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest