- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából még a fényviszonyokat is elég jól leköveti, de a zoomolás már nem igazán jó videó közben.
Fotózni nem annyira jó szvsz, de a panorámafotója jól használható. Persze én fényképezőgépekkel hasonlítom össze. Kiismerve biztosan jobb képeket lehetne vele csinálni, de nekem hiányzik erős fényben a "kukucska", a kompakt fényképezőgépemről is. Azonban le a kalappal egy ekkora optika és a hozzáillesztett szenzor előtt azért. Az előlapi kamera meg tényleg használható tükör helyett akár, mint az app igéri. A hátlapi pedig jó nagyító pláne a fénnyel együtt. A GPS vevője egyenesen fantasztikus az A-GPS és a Glonass miatt is gondolom. Ha megöregszik még mindig jó lesz navinak...
Összességében elégedett vagyok, azt kaptam, amire számítottam. Nekem mondjuk a legtöbb funkcióra nem elsődleges, van mobilnetem tablettel, van navi, fényképezőgép több is, de az is nagyon jó, hogy ultratakarékon pillanatok alatt butafon lesz belőle, a tokon keresztül pedig, (amit korábban linkeltem, ) kesztyű módban fölvenni és letenni is lehet, így nem kenem ki fülzsírral a kijelzőt telefonáláskor...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- BMW topik
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)