- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #14221 üzenetére
Idézek a szavaidból "Nem akadt, nem nyávogott a kevés memória miatt." Na a P7 az én verziómnál még egyszer sem produkált ilyet.
A másik, azért van 5" telefonom, mert ezt még nyugodtan elfér a kezemben. Nagy az esélye a P9-nek, hogy a mérete miatt nem fogom megvenni.Inkább a P7-ből csinálok, egy szuper telefont.
igen, ezt főként neked írtam a privátba írt üzenetre. Berakjuk majd az összefoglalóba is.
Mindenkinek!
Tudom, teleszemeteljük a fórumot a problémákkal, de azért van! Többször kértem mindenkit, hogy a problémáját ide írja és ne privátba, talán másnak is ez a gondja, és nem kell mindent 10x leírni.
Ha valakinek gondja van, az keressen vissza a fórumban, mielőtt felteszi a kérdését.Köszönjük, Zeon és Én!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest