- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Kötekedhetek?
Mi a baj az Emotion UI-jal? Tegnap járt nálam egy Huawei Y300 (JB 4.1.1 + Emotion UI v1.0).
Először nekem is az agyamre ment, de 10-15 perc tapicskolás után nem sokkal tűnt másnak, mint egy stock android, vagy mint az Ace-em CM10.1 Nova-val.
A legnagyobb kölönbség persze az, hogy nincs alkalmazások menü, nameg mások az ikonok. Ennyi!
A homescreen, meg nincs felszögelve, elég tág határok között testreszabhatónak tűnt.
Kövezzetek meg és vessetek az oroszlánok elé, de nekem tetszik.Sírnak a felhasználók, hogy semmi egyedi nincs a launcherekben, nem tetszik a stock, nem tetszik a TW, nem tetszik az Emotion UI. Akkor mégis milyen kellene?
Érdekes szifonnál nem sírnak, hogy nem tetszik a launcher... -
vadkörte
addikt
válasz
Blackhole13 #184 üzenetére
Értem. Ezesetben valószínűleg nem volt teljesen egyértelmű (számomra) a fogalmazás.
Nemrég - alig 1 órája - tapogattam egy Y300-at. Az meg a P6 háát ég és föld.
Azon még az Emotion UI 1.0 futott. Érdekes volt. Először - (még a szanaszét CM-elt) Ace után - fura, 5-10 perc után elég kezesnek tűnt. Meg bírnám szokni.
Nagyon úgy érzem, hogy a Samsung Galaxy Ace-t egy Huawei váltja. Már csak az a kérdés, hogy a P6, vagy a költséghatékonyabb Honor3.
Értelemszerűen egy referenciamodell és egy gyárilag már módosított szoftverrel rendelkező cucc között mindíg lesz külömbség. -
vadkörte
addikt
válasz
Blackhole13 #177 üzenetére
Halk kérdés:
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy valaki nem csak az elsővonali gyártók termékeiért képes lelkesedni? -
vadkörte
addikt
Nalátod, ízlések és pofonok. Előző telefonomnál - Nokia 5230 - gyári hibás volt a 3,5"-es. Erre akkor jöttem rá, amikor el akartam adni.
Soha nem használtam... Nem vagyok nagy zenehallgató. Illetve igen, de kellemesen ellazulva a fotelban szeretem hallgatni a szebbnél szebb gitárszólókat.
(#159) pollai:
Az itthoni hozzáférhetőséggel kapcsolatban nincsenek illúzióim. De mindegy is. Van ismerős Hollandiában is és Angliában is. Ha lesz rá kedv, megrendelem valamelyik országból. Ha meg nem, max Honor 3 lesz belőle... -
vadkörte
addikt
"Nem tudom azzal a pöcökkel mi bajotok van.. megveszed a telót, beteszed a microSD-t, meg a SIM-et, és szépen belerakod a dobozába.. ha kell ott meglesz.."
Vagy ha nem audifil és nem használja a 3,5"-est, visszateszi oda ahol volt."Formára csak annyit mondok, hogy manapság képtelenség olyan telefont gyártani, ami ne hasonlítana valamire egy-két dologban.. Kíváncsi lennék, hogy akik azt állítják itt, hogy iPhone nyúlás, azok tudnának-e előállni olyan formatervvel, ami semmire sem hajaz..."
Aláírásomban is látszik, Galaxy Ace-em van, ez formára lényegében iPhone 3GS. Nem vagyok samufan, tehát magasról le...om. Azonban szerény véleményem szerint is kicsit, mintha merítettek volna némi ihletet az Apple termékből a Huawei mérnökei. Oldalról kicsit hajaz az iPhone 4(S)-re. De legalább nem merült ki a komplett copy+paste-ben, hanem vettek egy stílusjegyet kicsit reszeltek rajt és lett belőle valami kifejezetten dögös, markáns, elegáns (elölről/hátulról még a legelvakultabb almafan sem láthat bele iPhone-t).Valahogy elfogott egy KELLLLLL! Érzés. Erre szívesen lecserélném a jó öreg Ace-emet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged