- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
dzsozi1982 #19599 üzenetére
Ez az alap androidos recovery. Ez nem tudja a teljes romot menteni, csak a felhasználói adatokat. Ha ebben kiválasztod az "apply update from sdcard" opciót, akkor nem történik semmi? Nem értem, miért nem jó a 3 gombos telepítés, a linkelt oldalon is ezt írják... Esetleg még a helyi frissítést lehetne megpróbálni, ehhez a témaösszefoglalóban találsz leírást.
Ha a telefonról raktad fel a Hisuite-ot, akkor töröld le a gépről, és rakd fel innen. Elméletileg ez is kompatibilis a telefonoddal.
És ha nagy nehezen sikerülne is felrakni ezt a romot, még akkor sem lenne play áruház és google appok...
Néhány hete (hónapja?) itt a fórumon kérdezte valaki, hogy kínai p6-ot érdemes e venni? Akkor mindenki lebeszélte róla. Nem te voltál véletlenül?
Smith Ügynök: Ha újjat akarsz venni, akkor P7. Mert az igazat megvalva túl nagy különbség nincs a két telefon között, szerintem a P6 szebb, de már olyan szinten értéktelen, hogy eladni csak nagy buktával tudnád. Viszont a P6 az eddigi legstabilabb telefonom volt, hetekig ment újraindítás nélkül. Soha (!) nem volt fagyás vagy újraindulás. Játékra nem túl jó egyik sem. Ha a P6 mellett döntesz, akkor viszont a feketét ajánlom. Fehérnél és rózsaszínnél előfordulnak anyaghibás készülékek.
-
dzsozi1982
újonc
válasz
dzsozi1982 #19599 üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
dzsozi1982 #19590 üzenetére
Jó kérdés... Passzolom. Az eladóval nem tudnád felvenni a kapcsolatot? Talán többet tud segíteni.
Esetleg az angol recovery nem ír valamit magáról? Hogy melyik verzió? Lehet 3e, cwm, twrp... Esetleg egy képet is tölthetnél fel...
Másik megoldás, ami csak most jutott az eszembe... Indítsd el a telefont normál módon, kösd össze a géppel. Akkor a teló feldob egy ablakot, hogy milyen módon akarod csatlakoztatni. Ott lehet esetleg olyan pont, ami felrak egy programot a gépre. (Hisuite vagy ilyesmi.) Azt feltelepíted, és abban elméletileg van frissítés menüpont. Lehet, hogy menteni is tud. Bár teljes romot nem hiszem...
Talán külföldi fórumokat is érdemes lenne keresni... Mert, ha valami gond van, az tuti, hogy én nem tudok segíteni. -
icemad
nagyúr
válasz
dzsozi1982 #19565 üzenetére
Találtam neked egy romot: [link]
Ez Kitkat rom, elméletileg magyar nyelv is van benne. (De play áruház, és google cuccok nincsenek! Nem is tudom, hogy hogyan tudod feltenni...)
Erre a romra semmilyen garanciát nem vállalok. Papíron jó a tiédhez, gyakorlatilag zsákbamacska...
Telepítése:
-lemented, ami kell a telefonról
-Letöltöd a romot, kicsomagolod valahová a gépeden
-formázod az sd kártyát
-az sd kártyára felmásolod a kicsomagolt romot. (Sd kártya gyökerében lesz egy dload mappa, abban egy updata.app fájl)
-kikapcsolod a telefont (Sd kártyát beteszed, ha kivetted volna.)
-nyomvatartod a hangerő fel, le és bekapcsoló gombokat (Mindhármat nyomva kell tartani, amíg a kijelzőn meg nem jelennek mindenféle feliratok. Akkor elengedheted.)
-Ha elindult az új rendszer, akkor a beállításoknál csinálj egy gyári beállítások visszaállítását!Fontos, hogy előtte teljesen töltsd fel a telefont, és ne legyél türelmetlen. Az első indítás 15-20 perc is lehet!
Viszont, ha valami gond van, akkor nem tudunk segíteni, mert ez eléggé egzotikus típus... -
fornettisuti
veterán
válasz
dzsozi1982 #19553 üzenetére
P6S-el jobban jártál volna szvsz., erősebb proci és magyarul is tud.
-
v1kt0hr
tag
válasz
dzsozi1982 #19555 üzenetére
ha szabad megkérdeznem mennyiért rendelted hogy kínai lett ?
-
duvi
nagyúr
válasz
dzsozi1982 #19555 üzenetére
Elképzelhető, hogy van de sajnos én nem tudok róla. Azért ne add fel a reményt! Már elég késő van és kevesen olvassák a topikot. Hátha holnap tud segíteni valaki.
-
duvi
nagyúr
válasz
dzsozi1982 #19553 üzenetére
Szia!
Azt hiszem, hogy nem jó vásárt csináltál, de ne legyen igazam!
Neked valóban Kínai verziód van, ami a rom azonosítóból látszik:
A tied: P6-U06V100R001c17B117SP01 (ez egy B117-es rom)
Azonosításhoz itt a minta:
China-Version C17 (P6-U06V100R001C17BXXX)
Europe-Version C00 (P6-U06V100R001C00BXXX)Az a gond, hogy ha az EU verziókra (C00) feltettünk egy Kínai romot, az kapásból "téglásította" a telót. Sanszos, hogy visszafele is ez történne (Kínaira EU romot), ezért én nem mernék ajánlani a számodra az általunk használt romokból egyet se
A Google Play elvileg letölthető a telódon levő Huawei webáruházból (nem tudom, hogy mi az app pontos neve) és onnantól már elérheted a Google Playt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autószerelők, autószerelés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest