- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pattantyu #6530 üzenetére
A GPS nálam tökéletesen működött, igaz túl sokat még nem volt alkalmam használni, gyorsan talál jelet és gyorsan csatlakozik is. A legproblémásabb a wi-fi, de ezzel kapcsolatban is változóak a vélemények, pl nálam nagyon ritkán volt eldobás az is csak 3-4 másodpercre. Ami engem is aggaszt az a nem cserélhető akkumulátor, az csak egy dolog hogy házilag nem lehet megcsinálni (legalábbis nem ajánlott) de a szervizben is szinte csak szétfeszegetni lehet aminek nagy valószínűséggel nyomai is maradnak mint ahogy erről írt már valaki akinek javították a telóját. Én minden esetre ezzel együtt sem bántan meg, eddig legalábbis.
-
törölt tag
válasz
pattantyu #6524 üzenetére
Ahhoz nekem is vissza kellene olvasnom, kigyűjteni az erről szóló írásokat őszintén szólva most ahhoz nekem sincs kedvem de pl egy dolog, a volt S3 tulajok egyet értenek abban hogy a P6 sokkal jobban van optimalizálva, nincs benne annyi felesleges csak a rendszert terhelő alkalmazás. Arról is írnak hogy a samuk nem igazán életszerű túlszínezett amolde kijelzőjénél kellemesebb a P6 tényleg szép kijelzője. És egy fontos dolgo, már akinek fontos, az amoled hajlamos a beégésre.
-
gabancs
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest