- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabadgy
tag
úgy olvastam, hogy alapból van rajta valamilyen fólia.
Azzal mennyire használható. Illetve mennyire fain módon van feltéve?
-
szabadgy
tag
Igazából nem vettem meg. Viszont szeretem tudni, hogy mit veszek, ezért ásom bele magam ennyire.
Egyelőre még versenyben van nálam a G Pro 2 is. A MM-ban volt szerencsém megtapogatni a Mate 7-et, és nagyon bejött. Viszont szeretném élőben megnézni vhol a G pro 2-t is.
I
dén nem hiszem, hogy lesz ebből már bármi is, de azért nyomon követem az eseményeket.És ezért is kíváncsi vagyok minden véleményre. Pl. most arra, hogy, hogy most nálad végül melyik rom maradt? Apropó a 04-es verzió alatt mit értesz? Én eddig mindenhol csak 120, 121… 127 verzió jelzésekkel találkoztam.
-
szabadgy
tag
Egyébként kérdezni is akartam, hogy OTA-n érkezett vagy XDA-s linkról szedted le. De akkor megírtad a választ.
Láttam, hogy már túljutottál root és társain is. Nézegettem XDA-n az ehhez kapcsolódó linkeket, sajnos nem tudtam elmélyedni benne még kellően. Illetve egyelőre még nincs annyira összeszedve az XDA topik mint pl. más telóknál, amit eddig megszoktam.
BTW. a németeknél valamiért nagyon népszerű, mert XDA-n is csomó német link van, illetve youtube-n is csomó német tesztet találtam.
Egyébkén nézegettem már, de pl. a magyar vagy angol huawei oldalról nem lehet élérni a legfrissebb firmware-t csak a hong kongiról.
http://consumer.huawei.com/hk/support/products/downloads/ascend-mate7-hk.htm
Jazz-L09 kódnéven fut az Ascend Mate 7.
-
szabadgy
tag
Segitsetek lszi. Az itthon vasarolt mate7 milyen verzio szamu?
Mt7-L09? -
szabadgy
tag
Bár én sem kérdeztem meg tőlük, de az árukeresőn csak a 2 gigás 1 sim-es verziót hozza fel, és az mutat a VIP-Phone-os linkre is.
Egyébként én is Vip-esektől vettem anno az N4-et és teljesen korrekt voltak, telefonban és személyesen is.
De itthon nem találtam se normális tokot, se fóliát/üveget. Még ott sem ahol forgalmazzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Klaus Duran: 2025 dude
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest