- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azmodeus
csendes tag
Sziasztok! (Számomra nagy) problémával fordulok hozzátok.
Pár napja frissült egy app a Play store által. Épp települt, majd a telefonom G620s-L01 rebootolt, majd bootloopba került. (Nem system app, nem rootos, nem xposed modul)
Nem tudon mi "javította meg", de sikerült. (TWRP recovery, /data/app/név törlése, cache+Dalvik cache ürítést végeztem)
A szokásosnál jóval tovább tartott a boot, majd szokásos ideig az appok optimalizálása. Feloldom a PIN-t, a lockscreent, örülök, működik. Nem!
Fura volt. Újra be kellett állítani a nyelvet, a lockot, az időzónát és a dátum-időt. Üdvözölt az Android és a MoKee rendszer is. (MoKee 60.1 "valami legfrissebb history" verzió, 170418)
Folytatódott a fekete leves. Eltűnt 10-20 appom, volt benne system app, annak a frissítése és user app is. Épp, hogy működik a telefon, nem nagyon akarom babrálni, telefonálásra is kell. Nincs se Play store, se Play services. Szóval tényleg csak a telefon részét tudom most használni.Szerintem a flash chip lehet a ludas, elöregedett vagy megsérült. Szerintetek mi lehet a gond?
Létezik valami tárhely diagnosztikai program ilyen célra? (Lehet Androidos is, vagy Windowsos, ha USB-n keresztül lehet diagnosztizálni)
A TWRP tartalmaz badblocks-ot? Tudja futtatni?
Mit javasoltok? Mivel lehetne diagnosztizálni és rendbetenni a telefonomat?
Félek, hogy "elkopott" a flash chip(wear leveling) és azért szálltak el az adatok, így írni, pláne a systemet nem merem.Kb. 1-1,5 éve volt Swap-panel (főpanel) cserém (szintén a flash chip döglött be), szóval a kb. 3 éves telefonom még fiatal a halálhoz.
Nem tudom fontos-e, de leírom. Telepítve van Magisk v12 (root) és az alá Xposed systemless edition.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Synology NAS
- Képregény topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...