Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
szétszeded és kicséred benne a ventit egy 15db-es ventire (2500Ft) és hangja se lesz, vagy próbáld meg, hogy rádugod az 5V-os ágra, ha szerencséd van akkor 5V-on is elindul csak lassabban forog, emiatt viszont hangtalan és 0 Ft. Én kivezettem a csifimből rá a fordulatszabályzóra és visszavettem a fordulatát 0Ft, tod ki hallgassa, pont akkor vettem, amikor éppen mindenen víz volt, a világból kikergetett, amikor meghallottam. 20k-s tápba ilyen kotvány ventit tenni, áhh iszonyat, pont tápcsere előtt vettem hangszigetelt hűtőt a HDD-nek mert az volt a leghangosabb, ráadásul az enyémben a venti átadta a háznak a rezgést és szinte morgott, azonnal repült belőle a csatlakozó a ventiszabályzóra abban a pillanatban.
-
priti
addikt
Lehet hogy nagyon hülye kérdés, de ez a HTPC ez mire jó? Úgyértem szinte minden VGA-n ott figyel a HD, szinte minden tévén ott figyel a PC bemenet, mi a frásznak külön pécé filmezéshez? Komolyan nem értem, ez nem ilyen vitaindító hsz, ne kövezzetek meg, komolyan nem értem. Pláne, hogy mostmár akinek van pénze az projektort használ, megveszi egy százasért és felfúrja a plafonra, a kábelek meg hót mindegy merre futnak, úgyis be vannak vésve a falba.
Jól értem? Ez végülis csak annyi hogy van egy számgépház, ami jobban hasonlít egy erősítőre, mint egy pécére és abba teszik bele a cuccot, hogy jobban nézzen ki egymáson a szekrényben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Új! Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest