- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
szétszeded és kicséred benne a ventit egy 15db-es ventire (2500Ft) és hangja se lesz, vagy próbáld meg, hogy rádugod az 5V-os ágra, ha szerencséd van akkor 5V-on is elindul csak lassabban forog, emiatt viszont hangtalan és 0 Ft. Én kivezettem a csifimből rá a fordulatszabályzóra és visszavettem a fordulatát 0Ft, tod ki hallgassa, pont akkor vettem, amikor éppen mindenen víz volt, a világból kikergetett, amikor meghallottam. 20k-s tápba ilyen kotvány ventit tenni, áhh iszonyat, pont tápcsere előtt vettem hangszigetelt hűtőt a HDD-nek mert az volt a leghangosabb, ráadásul az enyémben a venti átadta a háznak a rezgést és szinte morgott, azonnal repült belőle a csatlakozó a ventiszabályzóra abban a pillanatban.
-
priti
addikt
Lehet hogy nagyon hülye kérdés, de ez a HTPC ez mire jó? Úgyértem szinte minden VGA-n ott figyel a HD, szinte minden tévén ott figyel a PC bemenet, mi a frásznak külön pécé filmezéshez? Komolyan nem értem, ez nem ilyen vitaindító hsz, ne kövezzetek meg, komolyan nem értem. Pláne, hogy mostmár akinek van pénze az projektort használ, megveszi egy százasért és felfúrja a plafonra, a kábelek meg hót mindegy merre futnak, úgyis be vannak vésve a falba.
Jól értem? Ez végülis csak annyi hogy van egy számgépház, ami jobban hasonlít egy erősítőre, mint egy pécére és abba teszik bele a cuccot, hogy jobban nézzen ki egymáson a szekrényben?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest