Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz BigBear #135 üzenetére

szétszeded és kicséred benne a ventit egy 15db-es ventire (2500Ft) és hangja se lesz, vagy próbáld meg, hogy rádugod az 5V-os ágra, ha szerencséd van akkor 5V-on is elindul csak lassabban forog, emiatt viszont hangtalan és 0 Ft. Én kivezettem a csifimből rá a fordulatszabályzóra és visszavettem a fordulatát 0Ft, tod ki hallgassa, pont akkor vettem, amikor éppen mindenen víz volt, a világból kikergetett, amikor meghallottam. 20k-s tápba ilyen kotvány ventit tenni, áhh iszonyat, pont tápcsere előtt vettem hangszigetelt hűtőt a HDD-nek mert az volt a leghangosabb, ráadásul az enyémben a venti átadta a háznak a rezgést és szinte morgott, azonnal repült belőle a csatlakozó a ventiszabályzóra abban a pillanatban.

• priti

addikt

Lehet hogy nagyon hülye kérdés, de ez a HTPC ez mire jó? Úgyértem szinte minden VGA-n ott figyel a HD, szinte minden tévén ott figyel a PC bemenet, mi a frásznak külön pécé filmezéshez? Komolyan nem értem, ez nem ilyen vitaindító hsz, ne kövezzetek meg, komolyan nem értem. Pláne, hogy mostmár akinek van pénze az projektort használ, megveszi egy százasért és felfúrja a plafonra, a kábelek meg hót mindegy merre futnak, úgyis be vannak vésve a falba.
    Jól értem? Ez végülis csak annyi hogy van egy számgépház, ami jobban hasonlít egy erősítőre, mint egy pécére és abba teszik bele a cuccot, hogy jobban nézzen ki egymáson a szekrényben?

Új hozzászólás Aktív témák