Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Már nem azért, de a Fennec nem "teljes" böngésző véletlenül? A Mini azért ilyen gyors, mert előtte a szerverek megszűrik a tartalmat, meg erősen tömörítik. Az "igazi" Opera Mobile meg mindent letölt, és maga formáz, akárcsak a gyári böngésző. És szerintem ebbe a sorba fog tartozni a Fennec is, szóval Mini-szintű mini forgalmat nem várnék a helyedben.
-
Remélem jól megy majd Unin is.
-
ByB
addikt
Remélem Symbian-ra az elsők között fog megjelenni, én hatalmas lehetőséget látok benne! Nem rossz az Opera Mini, de komfort terén nem az igazi, a gyári böngészőnek pedig nagy az adatforgalma...
index.hu:
Opera Mini - 43kB
Nokia N85 gyári böngésző - 1790kB
Nem mindegy! -
Jadro
veterán
Jó lenne ha belehúznának, nagyon kíváncsi vagyok a böngészőre.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Samsung s23 tokok
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest