- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
Új OrDroid és IC telepítés esetén +48GB tárhely a dropboxon.
Csak beléptem és már hozzá is adta a tárhelyhez, így már 76GB van.
Sajnos csak 12 hónapos a licence. -
szegto
senior tag
válasz
bodoraudio #15813 üzenetére
És miért Sense 4 rom ha más launcher-t használsz?
-
szegto
senior tag
Üdv.
Használ valaki HTC Location-t navigálásra?
30 nap után hogy megy a fizetés és mennyi?
kösz -
szegto
senior tag
válasz
T0rnad0 #15370 üzenetére
Azt nem tudom hogy Sense 3.6-on megy e mert én csak Sense 4-en próbáltam.
De elvileg simán kéne mennie, elvileg az is Android 4.Egyébként ittvan az eredeti kernel:
LinkAmit az előbb linkeltem az ebből lett kicsit átalakítva.
Kicsit olvasgass a hozzászólások közt aztán ha látsz Sense 3.6-ot amit írnak hogy működik akkor az IC-vel is menni fog.Egyébként ha felrakod és nem megy vagy akad vagy akármi akkor még mindig vissza tudod rakni a mostanit és ugyan úgy fog menni tovább.
Itt a Bricked 1.1 ami most van IC-n. -
szegto
senior tag
Üdv.
Valahogy le tudom menteni az sms-eket a gmail fiókomba? -
szegto
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #15144 üzenetére
Mindent defaulton hagytam az Aroma telepítőben, kivéve az ondemand-ot, mert azt hiszem az alapból badass-on van de azt tudod állítani setcpu-ból is.
-
szegto
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #15142 üzenetére
Ha a CoinDroid 1.1.0-t használod akkor azt használod te is.
Ha nem akkor: Link -
szegto
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #15138 üzenetére
Milyen kernel van fent?
Nekem bricked 1.1 ami alapbol a coredroiddal települ,viszont nincs újraindulás se lagg.
A badass helyett használj ondemandot,talán azzal megszűnik a lagg.
A badass energiatakarékosabb,de azzal nálam is volt kicsi lagg.
SetCPUval tudod állitani.
Nálam a kamera is sokkal jobb már mint pár verzioval ezelőtt.
Soksikert. -
szegto
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #15104 üzenetére
A stable 2 azért elég régi már.
Szerintem rakd fel az 1.1.0 CoinDroid-ot és frissitsd mindig mert úgyse kell full wipe és a stable 2 óta azért már volt jónéhány komolyabb hibajavítás mind sebességben és funkciókban is.Javaslom hogy most stable 2-ről full wipe legyen meg felrakás előtt.
Elvégre béta verzióban van így célszerű mindig frissíteni mert egyre jobb és jobb lesz ez a Sense 4.
Egyébkéng nálam az 1.1.0 van most és gyors,stabil, nincs újraindulgatás.
A kamera olyan amilyen, 10-ből 1-szer kilép de kibirom, sajnos a gyári kamera szoftver nem ehhez a hardverhez lett fejlesztve. -
szegto
senior tag
válasz
bbalika81 #14976 üzenetére
Letöltöd a legfelső linken lévő zip-et innen:
Bricked-3.0-v1.0-ics
És ugyan úgy telepíted ahogy a romot.
Ugyan olyan Aroma telepítő van. -
szegto
senior tag
válasz
Zirowe #14952 üzenetére
Hát ez elég rossz hír.
Veszek egy gyári töltőt 5k-ba ha sikerül + még erre ráköltöttem 2k-t de még ottvan az hogy androidra nincs egy normális navigáció.....
áhhh jobb lett volna veszek egy navigációt 20k-ba az tuti jó, nincs gond vele.Egyébként ezt vettem:
Link
Valakinek van ilyen esetleg? -
szegto
senior tag
válasz
kokler #14943 üzenetére
Tehát akkor a túltöltés ellen a telefonban van érzékelő nem a töltőben?
Olvastam olyat hogy a töltőben van és ezért vigyázni kell......Ez igy jobban hangzana, a telefon úgy is lekapcsol ha feltöltött.
Most hálózati töltőről is lekapcsol ha elég a nafta, de az eredeti töltő, abban esetleg lehet is valami érzékelő..... de ha a telóban van akkor csaknemlesz para.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Megjött az autós töltőm.
A kérdésem az, hogy aki használ ilyet, annak az output-nál mi van?
Nálam 5V/2A
Ez megfelelő? Csakmert láttam itt a fórumon 1A-es töltőket is, meg a gyári-n is 1A van.
Ez okozhat valami gondot?
Vagy csak annyi hogy gyorsabban feltölt?Egyébként rajta van egy HTC logo bár nemhinném h eredeti mivel elég silány minőségű de ha működik és az értékek is jók akkor simán használni fogom.
Kösz -
szegto
senior tag
Ez:
http://www.youtube.com/watch?v=2k_5I0v2g5AKomoly
Ja és nem csak One X-en:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1551714 -
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
Régebben mikor kijött a Sense 4, csak még nem volt jó a felbontás mert nem volt One S RUU, akkor a menüben mikor túlhúztam az ujjam le vagy fel akkor volt egy ilyen hullám effect vagymi....hasonló mint most hogy szétválnak a téglalapok, csak hullámzott is mikor elengedtem.
Jobban nem tudom leírni.
Arról valaki tud vmit?
Mióta One S RUU van azóta nem láttam.
Vagy majd lesz egyszer ha kész lesz a rom? -
szegto
senior tag
válasz
Something_ #14671 üzenetére
Ok kösz.
-
szegto
senior tag
válasz
Something_ #14664 üzenetére
Szerintem jobban jársz full wipe-al, azóta volt jónéhány változás.
Pl nálam az APM nem ment full wipe nélkül, bár én nem az IC-t hanem Ordroidot használom.Egyébként meg felrakod és ha nem megy minden akkor full wipe.
-
szegto
senior tag
válasz
Something_ #14660 üzenetére
Igen nálam is igy van.
Néha bekattan aztán az istenért sem akar működni.
Az előbb néztem a HDR-t és akkor is ez volt, de újraindítás segített.Egyébként valaki mondja meg pls hogy mire jó ez a CID.
Annyit tudok róla hogy ezzel vannak behatárolva a régiók, ezzel azonosítják.De én pl nem írtam át ics előtt, így nekem most gyári van HTC_032.
Ezzel lehet később gondom pl ha hasonlóképpen gariztatnom kell?
Vagy simán le fog futni a RUU? -
szegto
senior tag
válasz
Zirowe #14652 üzenetére
Áááá semmi.
Kicsit túloztam a 90%-al.
Legyen inkább 70%.Örülök ha csinál képet.
10-ből 8szor megcsinálja, 2szer kilép a program.
Effektek mennek egyébként, panoráma is megy de pl nekem HDR-nél csak feldolgozás megy, képet nem menti le.....Kamera szempontból felejtős a dolog, énis emiatt agyalok hogy visszatérek 3.6-ra, pedig eléggé megtetszett már ez a Sense 4.
-
szegto
senior tag
válasz
Zirowe #14650 üzenetére
Szerintem teljes mértékben használható.
Gyors, stabil. Nálam abszolut nincs lagg.A kamera bugos még, vszin nem is lesz jó sose. :S
A sorozat kép nem igazán fasza, sima fénykép viszon 90%-ban működik.
Bár azt nem értem, hogy miért nem cserélik ki a 3.6-os kamerára.
Vagy ennyire bonyolult lenne?!
Bár van más kamera szoftver de mintha a gyári jobb képeket csinálna. -
szegto
senior tag
válasz
Something_ #14610 üzenetére
Olvastam hogy elvileg most tavasszal androidra is lesz iGO Primo úgyhogy már meg is rendeltem az autós cuccokat.... mondjuk ha nem lesz akkor is max 2k-t bukok úgyhogy meglátjuk.
-
szegto
senior tag
válasz
silver-pda #14605 üzenetére
Inkább ezt próbáld.
-
szegto
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb navi androidra?
Még mindig nem rendeltem meg az autós cuccot a telóhoz, mert ahogy néztem semmi értelmes navigáció nincs a telóra..... sygic talán.....
Vagy marad a másik megoldás.... 15-20k-ért egy pna. -
szegto
senior tag
válasz
kissandras20 #14514 üzenetére
baromság.... jó vicc
-
szegto
senior tag
Üdv.
Aki valamelyik Sense 4.0-t használja, annak is s*ar a kamera?
A sorozatos felvétel hol megy hol nem, de ez még nem is lenne baj.... kb 10ből 5ször sima fényképezésnél is kilép a program, eléggé el kell találni hogy mikor kattintom el a képet, bár erre még nem jöttem rá hogy pontosan mikor is kell.Idegesítő mikor bepózolnak az emberek, aztán nyomnám a képet és kilép.
Ha ez másnál is így van akkor megy vissza a 3.6.
Egyébként minden tekintetben meggyőzött a Sense 4, csak ez a kamera...... -
szegto
senior tag
Mikor én csináltam még kb 4-5 éve akkor utalni kellett párszáz ft-ot paypalra h tuti jó e a számlaszám majd megjelent a bankkártya számlatörténetnél egy néhány karakterből álló kód amit meg kellett adni a paypal oldalon és csak úgy volt aktív a kártya.
Lehet ez már nem így van de tudom hogy nem 15 perc volt hanem 2-3 nap.
Nade mind1, próbálkozok akkor.
-
szegto
senior tag
válasz
nimfas #14237 üzenetére
Gondolom vagytok itt néhányan akik vásároltak már ebayről.
Kinéztem ezt az autós tartót: [link]Bár ez most nem lényeg, a kérdésem az, hogy a fizetés hogy megy?
Egyszer rendeltem ebayből de akkor paypal-al fizettem, viszont azóta megszűnt az a bankkártyám és újra kéne regelni meg miegymás.... emlékszem elég nagy hercehurca volt míg végül aktívvá vált az accountom.Esetleg van más mód a paypalon kivül? pl sima bankkártyás fizetés vagy ilyesmi?
Biztos le is van írva az oldalon, de akinek van tapasztalata az irjon vmit pls.
kösz -
-
szegto
senior tag
válasz
Something_ #14222 üzenetére
Milyen autós tartót érdemes venni?
Neked eredeti HTC van?
Láttam előző oldalon egy Wayteq-et. Abba mennyire passzol bele a teló?Valamint ki milyen navit használ?
-
szegto
senior tag
Kb 2 hete én is Sense újraindulással szenvedtem.
Bár nem gyári rom......Végigbogarásztam a programjaimat és amiket nem használtam toroltem.
Azóta megszűnt a Sense restart... tehát javaslom én is hogy az alkalmazások között keresgélj és töröld amire nincs szükséged, hátha valamelyik program okozza ezt. -
szegto
senior tag
válasz
Something_ #13400 üzenetére
SetCPU-hoz állítsd be a su-t, hogy automatikusan engedélyt kapjon az adott program.
-
szegto
senior tag
válasz
Something_ #13378 üzenetére
Én bejelentkeztem a már meglévő accounttal, feltöltöttem egy képet és megadta a 23GB-ot.
Tehát nem csak új regelésnél jár. -
-
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki próbálgatta mostanság ezeket az Új Sense 4-es romokat?
Én még kb 3 verzióval ezelőtt próbáltam de még eléggé akadozott.
Látom hogy majdnem naponta frissülnek a romok és a kernelek.
Vki vmi tapasztalat?Ehhez kapcsolódik, hogy csak szerintem lett lebutítva ez a Sense 4?
Valahogy nem áll össze nekem a dolog, a 3.6 sokkal jobban egyben van sztem. -
szegto
senior tag
Üdv.
IC 5.1.4 rom van fent most jelenleg, viszont az a problémám, hogy pl netezek és kilépek a böngészőből, és mindig újraindul a Sense.
Egyszerűen nem tudok úgy kilépni hogy ne induljon újra... de ez más programoknál is előjön.Kb 200 mb szabad memóriám van általában, +-20mb.
Ez nem kevés?
Valaki akinek nem indul újra, megnézné hogy mennyi a szabad memória nála?
Tudok ezzel valamit kezdeni?
Üdv -
szegto
senior tag
Ki kell kapcsolni az animációt, aztán jó lesz a kép.
Elég nehezen jutottam túl a kezdő oldalon ahol be kell állítgatni a dolgokat, aztán rögtön mentem a beállításokba ahogy írták, kiszedtem az animációt és ment minden faszán.
Az egy másik dolog hogy van még vele gond.
Amit én észrevettem amíg fent volt:
- mozgás szenzor nem mindig fasza mikor forgatom a telefont netezés közben, nem mindig fordul vissza.
- kamera nálam jó volt, bár írták xda-n hogy azzal is van vmi para.
- exchange nem müxik pedig az is jólenneMás komolyabb gondot nem találtam, egész gyors és ha lesz hozzá normális kernel amikben ezek a problémák megoldódnak.... főként az animáció és a szenzorok akkor frankó lesz, de erre még sajnos várni kell.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Gondolkozok, hogy veszek egy autós töltőt.
A kérdésem az lenne, hogy autós töltő jobban károsítja a telefon aksiját mint a sima hálózati töltő?
Lehet hülye kérdés, szóval sry. -
szegto
senior tag
One S RUU.
Már nincs sok hátra egy normlis Sense 4.0-ig -
szegto
senior tag
válasz
szirtesp #12306 üzenetére
Nekem IC 5.1.2 van fent és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Szerintem ez az új base gyorsabb mint az előző, vagyis nálam a screen sokkal gördülékenyebb.
Ajánlom.Más: hogyan tudom megoldani, hogy a telefonkönyvben a facebookos nevekhez hozzárendelt képek ne olyan ocsmányak legyenek? Tudom hogy a google tárolja xar minőségben, de ez eddig nem jött elő, csak a legutóbbi 2 IC romnál.... előtte frankó volt.
Erre van valami megoldás? A Fullscreen cellar ID (vagymi a neve) meg hasonló programokat nem szeretnék használni, ez a sense-s lenne a megfelelő számomra, de valami miatt 2-3 hete ocsmány a kép.
THX. -
szegto
senior tag
válasz
Something_ #11845 üzenetére
One S?
Akkor olvasd amit linkeltem. -
szegto
senior tag
válasz
Something_ #11837 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
Bár ez a One S elég jól néz ki sztem, ugyan az a hardver mint a sensation csak más a dizájn.
Szoftverügyileg az XDA szerintem odafog tenni a Sense 4.0-nak, tehát no para, a hardver meg bőven elég a rendszer futtatásához. -
szegto
senior tag
válasz
Something_ #11809 üzenetére
3.30 előtt ez volt fent, most 1.2-n van de mintha képernyő feloldáskor nem lenne olyan gördülékeny.
szerk:
Találtam egy ilyet:Link
Ez müxik.
juppi -
szegto
senior tag
válasz
Something_ #11804 üzenetére
Ezt szedtem le:
Link
Itt nincs külön CID. -
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki próbált már az új 3.30-firm-el 1.5-ös kernelt?
Ahogy nézem csak 3.25höz van egyelőre, nemtom működik e -
szegto
senior tag
És mennyi idő után jelentkezett az első hiba?
Volt Desire -m is most meg Sensation, de egyiknél sem tapasztaltam semmilyen minőségbeli hibát.
Se porosodás, recsegés vagy hangerő gomb.......
Mind 2 gyárilag független, magyaro. -i modell.
Vszin akkor az is számít hogy hol veszed és hogy milyen régióba szánt modellről van szó.
Én még mindig ajánlom a Sensation-t.
Sebességre nem lehet panasz, nálam olyan mint a villám az új Insertcoin+1.5-ös kernellel.Ami a legjobban tetszik még mindig a HTC-ben az az XDA-s támogatás...... nálam ez a fő érv a HTC mellett.... meg persze a Sense.
Samsungra sokkal sokkal kevesebb fejlesztés van.ON.
-
szegto
senior tag
Valaki tudja, hogy az új InsertCoin (3.25) rommal működnek ezek a skinek?
Link
Valamint az több Base 3.25-ös skinek? Van néhány. -
szegto
senior tag
Üdv.
Érdekelne, hogy valahogy be tudom állítani, hogy a háttérkép mozogjon ha nagyobb a kép?
Mármint mikor oldalra lapozok, akkor a háttérkép is menjen oldalra.Desire-nél a régi 2.1-es sense-nél ez működött, de ennél az új 3D-s sense-knél (3, 3.5, 3.6) nem megy.
Van erre valami beállítás? -
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki próbálta már esetleg InsertCoin 4.5.0 alatt OUT kitchennel csinálni vmit is?
Vagy működik egyáltalán?
Látom itt a romok között IC 4.4.1-et, de gondolom ez régebbi RUU-val volt még igy biztos nem müxik. -
szegto
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogy a telefonban lévő névjegyzéket hogyan tudom felszinkronizálni a google fiókomba?
A lefelé szinkronizálás megy, de hogy hogy töltöm fel azt nem tudom. -
szegto
senior tag
Ezt nem értem.
Ennyire xar a rendszer, hogy naponta kell foltozgatni?
Én egy ideje a legujabb Android Revolution HD-t használok és eddig nem találtam olyan funkciót ami ne menne.
Max egy héten egyszer ujraindul a sense, de kb ez minden romnál fennáll.Várom az official -t, rem nem húzzák el nagyon a megjelenést.
-
szegto
senior tag
Egyelőre az 1.2- essel még nem volt fagyás.
De másik romnál is felraktam ezt a 1.5-ös kernelt és hibátlanul ment.Desire-n nagyon sokáig használtam InserCoin romot míg frissítette a srác, annál No.1 volt.
Sensation-nél egyelőre az Android Revolution HD™ 6.2.1 a best rom nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest