- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24851 üzenetére
Bocsi hogy közbeszólok!
Nem tudnál nekem segíteni? Piszkosul érdekel ez az egész téma, de kellene kis segítség. Hogy kezdjem el?
Ha valami sorrendet írsz, hogy mi után mi következik, talán elboldogulok valahogy. A tudástárat már párszor elolvastam. Működik az rendesen? Neki merjek az alapján állni? -
honda130
tag
Jól nyomjátok srácok ezt a progizás témát. Sajna én még nem mertem rávenni magam. Van egy T-mobilos XE-m, ami telefonálás után minden második alkalommal újraindul. Utána a képeket sem akarja elfordítani. Nem tudom jó lenne-e egy másik rommal. Szerintetek mi baja lehet?
Hogy kell kezdeni ezt az egészet? -
honda130
tag
Ma éjjel érdekeset csinált az XE-m. (dolgoztam)
Meg akartam csörrenni asszonykámat ahogy szoktuk. Mielőbb ki akartam nyomni hogy csak egy rövid "csörri" legyen az egész, de nem sikerült. Addig csörgette, míg le nem kaptam az akkut. Mondhatom hogy majdnem fölhöz vágtam, de nem mondom. Az érdekesség, hogy előtte negyed órával videót néztem és akkor még elfordította a videót. Ez után az eset után már nem. Gyakorlatilag együtt jelentkezett a probléma. Ehhez mit szóltok?
Még egy érdekesség: Kikapcsolom a telcsit és hiába próbálom hangosító gomb-bekapcsoló gomb együttesével bekapcsolni. Mit csinálok rosszul? -
honda130
tag
Atis, nimfas Köszönöm! Sosem jöttem volna rá ezekre a rövidítésekre. Meg rövidítés nélkül sem.
-
honda130
tag
-
honda130
tag
válasz
Atis707 #24817 üzenetére
Nekem már tele van a tarisznyám vele. Pont akkor nem forgatja el a képeket meg a videókat mikor legjobban meg szeretném mutatni valakinek. A szövegírásról nem is beszélek. Én is töltöttem le szensor tesztelő progit és nekem sem mutat mozgást. De az Android saját gyro kalibrálása sem csinál semmit. Kicsit most elkeserítettél, mert én egy régebbi Android feltételével terveztem orvosolni az adott problémáimat, de így ez lehet hogy felejtős. Ha a 2.3.4-gyel rossz, akkor lehet hogy mindegyikkel rossz. De mi baja?
-
honda130
tag
Közben bocsi! Saját marhaságom miatt eltereltem a szót az eredeti témáról, amit szeretnék picit átbeszélni. Tisztába kellene tenni ezt a dolgot is. Tehát ha nem mérgesítő akkor ezt az üzenetet írtam mielőtt kitöröltem mindent a telcsimből:
"Nem gond az S-off, mindenképp meg szeretném csinálni. Igazából gondolom hogy a végeredmény a Custom rom lesz, csak gondoltam miért ne próbálhatnék ki akár több Romot is, amelyek közt egy-két gyári előző Rom is szerepel?
Persze ha egyáltalán hozzá lehet férni ilyenhez? Bár ha jól meggondolom, azon is lesz egy rakás olyan alkalmazás, ami idegesíteni fog és le szeretném majd törölni. Akkor meg gondolom tele marad szeméttel az Androidom, ami miatt nem fog tetszeni. ....Bocsi! Csak "hangosan" gondolkodom. Vagy marhaságokat írok?" -
honda130
tag
válasz
nimfas #24812 üzenetére
Hát vagy több gombot nyomtam meg a szokásosnál, vagy te tudod ezt rosszul, mert nekem letörölte. Az én részemet felvállalom, de melyik gomb az amit plusszban lehet ilyenkor nyomni a SIM kártya letőrlése érdekében?
De Nagyon köszi az ötletet, közben rájöttem, hogy van még két régi hagyományos telefonom, amiről nem töröltem ki a számokat és át tudtam egyszerűen másolni a számokat. -
honda130
tag
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24808 üzenetére
Nem gond az S-off, mindenképp meg szeretném csinálni. Igazából gondolom hogy a végeredmény a Custom rom lesz, csak gondoltam miért ne próbálhatnék ki akár több Romot is, amelyek közt egy-két gyári előző Rom is szerepel?
Persze ha egyáltalán hozzá lehet férni ilyenhez? Bár ha jól meggondolom, azon is lesz egy rakás olyan alkalmazás, ami idegesíteni fog és le szeretném majd törölni. Akkor meg gondolom tele marad szeméttel az androidom, ami miatt nem fog tetszeni. ....Bocsi! Csak "hangosan" gondolkodom. Vagy marhaságokat írok? -
honda130
tag
válasz
Krisztián156 #24806 üzenetére
Igen, már olvasgatom a tudástárt egy ideje és nagyjából értem is a dolgot. Viszont mielőtt fűzött Rom-ot tennék fel, kedvem lenne kipróbálni a régebbi verziókat is, hogy lássam honnan indult a történet. Vagy az teljesen kizárt? Teljesen felejtős?
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24804 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
A Full Wipe az a gyári állapot visszaállítása ugye? Az már többször megtörtént, csak az a baj, hogy akkor ugyanígy a 4.03-mas Android megy fel rá. Lehet hogy azt nem bírja? De hogy lehetne gyárira rendesen visszaállítani? Vagy az eredeti 2.3-mat már nem lehet?Mi az a custom rom? Bocsi! Ez a kérdés lehet hogy túl amatőrre sikerült, de szerintem semmi értelme tudományosabban kérdezni ennél.
-
honda130
tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek! Egyszerűen nem tudom mi lehet a Sensation xe-mmel. Az ég világon mindent jól csinál, játszok is vele, stb. De ha telefonálok, beszélgetés végén nem tudsom kinyomni a telefont. Van hogy ki sem világosodik a végén a kijelző, lényeg hogy nem csinál semmit, csak áll, majd egyszer csak újraindul.
Régi volt a SIM kártyám, de kicseréltettem. Nem oldotta meg a problémát.
Android 4.0.3 van rajta, ami elvileg a legfrissebb erre a telefonra. Javítható szerintetek? -
honda130
tag
Srácok! Nekem ez az első Androidosom. Nincs semmi összehasonlítási alapom. A HTC-knek a sense-je pontosan mi? Ha nincs Sense, miben más a telefonom?
-
honda130
tag
válasz
Krisztián156 #24658 üzenetére
Az én 4.0.3-as Androidomhoz képest akárhogy agyalok, nem tudom kihozni, hogy visszalépés legyen a 4.0.4-es. Sokkal visszább szeretnék menni. Akát mindegyik verziót kipróbálnám, ha hozzá lehetne férni.
-
honda130
tag
válasz
kaciokos #24656 üzenetére
Ejnye! Lusta banda! Én is buliztam éjjel, de már kész lennék pár információ befogadására. Elég hétvéginek tűnik a hangulat itt. Hol vannak a Fan-ok? Szükség lenne rátok!!!
Szerintetek Lenne értelme Androidban visszalépni? Pusztán a jobb vagy könnyebb működés érdekében. Mivel régebbivel jött ki a telefonom, gondolom azt konkrétan a gyárban tették rá. Az a baj, hogy elég sok kérdésem lenne még, de így csak magammal fórumozok. -
honda130
tag
válasz
nimfas #24653 üzenetére
Valójában én is magam szeretném, mert tudod, a kihívás...
Valamennyire értem is hogy mit és hogyan kell csinálni, csak valahogy még nem áll össze a kép hogy mit miért?
Nem tudnád nekem kicsit összefoglalni, hogy valójában hogy kell csinálni? Először rootolok, utána S-off, vagy fordítva? Szóval elrontani nem szeretném a telefonom. -
honda130
tag
Még egy fura kérdés: Nem lenne véletlenül Szombathelyen valaki, aki segítene vagy meg tudná mutatni hogy miképp kell romot cserélni a Sensationon?
-
honda130
tag
Ezt hogy érted, hogy milyen szoftverrel fordult elő? Az Android verzióra gondolsz?
Android----4.0.3
Sense---3.6
Szoftverszám---3.33.401.153Az a helyzet, hogy erre a telefonra mindig rá volt engedve minden frissítés, amit kínáltak rá.
Nem tudom miért, de néha olyan érzésem van, hogy talán jobb lehetne, ha az eredeti rom lenne rajta. Nem tudom igazam lehet-e? Rootolni rég szeretném, hogy a felesleges marhaságokat le lehessen törölni, de még nem mertem rávenni magam. Bár már sokat olvastam erről. -
honda130
tag
Sziasztok!
A Sensation xe topikból jövök, mert ott azt írák, hogy az igazi fanatikus HTC-sek itt laknak.
Unokaöcsém XE-jéhez jutottam nemrég és szeretnék vele kicsit közelebbről is megismerkedni. Ez az első Androidos telefonom. Mióta megvettem, gondolkodom a rootolásán és a room cserén. Most viszont kellemetlen tapasztalataim is lettek vele kapcsolatban. Ha valakit felhívok és kb.másfél percig beszélek vele, akkor úgy néz ki, hogy lefagy. Egyszerűen ott marad a képernyőn minden és sem kinyomni, sem letenni nem tudom. A vonal ilyenkor megszeakad, mert valószínű ez a legutolsó művelet, amit megcsinál. De világít a kijelző, kinn marad a nagy android figura és a piros befejezés mező is. Bekapcsoló gombbal sem tudom elaltatni. lehet ha sokat várnék magához térne, de egy percnél többet nem vártam még.Szerintetek mi lehet vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest