- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz davidcsaba93 #9149 üzenetére
Nos, az Android 2.3.5-ös, illetve Sense 3.5-ös frissítést sem kapkodják el, tudtommal még mindig nincs hivatalos verzió sima Sensation-ra és XE-re... ebből leszűrve az ICS-t sem fogják elkapkodni. Persze lehet, hogy a Galaxy S II frissítésére gyorsan reagálva kiadják erre is, de a HTC sem a gyorsaságáról híres... persze vannak rosszabbak is, pl. Motorola vagy LG.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Gh0sT
addikt
Bocs, de megint kérdeznék egyet.
SENSEaY_XE35_v2.1.0 felrakása előtt állok.
Van az oldalon egy ilyen sorrend:
1. Boot into recovery
2. Backup
3. Flash Full Wipe
4. Flash ROM
5. Boot phone and setupÉn most úgy állok, hogy backup megvolt, radiot felraktam. Az oldalon van egy SuperWipe.zip nevű fájl. Ez lesz a 3. pont? Mikor csinálom a wipe data, wipe cache, wipe Dalvik cache műveleteket? Ezután, vagy a flash full wipe ezt a műveletsort jelenti?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Zirowe
nagyúr
válasz #54715584 #9145 üzenetére
Ugyanaz.
Ha elindítod az ruu exet, akkor a temp mappában megtalálod a rom.zip-et, azt átnevezved pg58img.zip-re, rámásolod a memkártya gyökerébe, hboot, és már flasheli is.
Én ezt a módszert jobban kedvelem+gyakran szokták ajánlani htc készülékeknél is, mert az exe nem mindig ír felül mindent.
Gh0sT: jól gondolod, a superwipe zip felváltja a külön wipeolást.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
zool1
őstag
Sziasztok!
Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek! Úgy néz ki sikerült gyógyírt találni, hogy az állapotjelző led, ne csak kb 1 percig villogjon, hanem ameddig meg nem nézed a telefont, nekem evo 3d-n működik. És ami fontos a beépített ledet használja, nem a kijelzőt vs a menügombsort villogtatja. Itt.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Felraktam, de most meg folyamatosan világít a zöld led, de nincs semmi nem fogadott dolgom. Ki is lőttem minden opciót, csak a missed call, sms, mms és e-mailt hagytam bent.
Nem tudja vki, hogy kell kilőni?Sőt, össze vissza világít, ha feloldom a billentyűt egyből elkezd zölden villogni, lezárom akkor még egy ideig villog, abbahagyja. Feloldom, megint villog.
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz Something_ #9156 üzenetére
nekem is így kezdte mindjárt megnézem, a menüt hogy mit állítottam be.
-
zool1
őstag
válasz Something_ #9158 üzenetére
p.ü.
-
Gh0sT
addikt
Az elképzelhető, hogy az új ROM felrakása után a bekapcsoló és a hangerő gomb együttes megnyomására nem reagál semmit a telefon? Hogy érem el a CWM Recoveryt ilyenkor?
Egyből bebootol és kéri a pin kódot. Annyira gyors lett, hogy nem bírok belépni a recoverybe?
[ Szerkesztve ]
-
Gh0sT
addikt
Jó meglátás, valóban be volt alapból kapcsolva a fast boot. Az újraindítást meg nem próbáltam.
Fura mód darabos a menü ezzel az új rommal is. Kipróbálom ezt a Super Smooth Launcher MOD With Free Scrolling App Drawert, hátha szebb lesz.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
tgb
senior tag
Békés Karácsonyt Mindenkinek!
az irányár nem félarat jelent!
-
mizu
aktív tag
válasz davidcsaba93 #9165 üzenetére
Attól függ. Nekem 1-1,5 óra játék csontig meríti. Ha nem piszkálod, de a kijelző folyamatosan üzemel, akkor ~4,5 órát megy (teszteltem). Természetesen mindez nagyban függ a megvilágítás erejétől. Sajnos ki merem jelenteni, hogy a legnagyobb fogyasztó a 4.3-mas SLCD kijelző.
▫️ PH! FAN ▫️
-
Anulu79
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
rizso
addikt
Főleg ha a user törli a biztonsági mentéseit, majd "elrozizza" a telót, és egész napos nyomkodással próbálja helyrehozni
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
CrAck69
senior tag
srácok szerintetek mennyit bírhat az akksi? csak fél órát jáccottam a trafic panik 3d vel és 46.2fokos volt az akksim tudom hogy ez már magas de ennél még tud feljebb menni? és ha igen mennyire károsítja ezzel a telót?
Egyszer fenn....
-
mizu
aktív tag
válasz CrAck69 #9172 üzenetére
A készülék használat közben könnyen melegszik, ez a kétmagos kütyükre kimondottan igaz. A melegedéssel ne foglalkozz, az akksi hőmérsékletét amúgy is figyeli a rendszer. Ha melege van, a töltésvisszajelző gyors ütemű zöld-arancs villódzásba kezd. A hőtermelés töltés+játék közben még intenzívebb. Használd bátran!
▫️ PH! FAN ▫️
-
Gh0sT
addikt
Légy szíves nézzétek meg ezt a videót a telefonomról, hogy vajon normális-e ez a fajta szaggatás a lapozásnál (6,2 MB). Az új rommal is produkálja ugyanúgy mint a gyárival. Ráadásul még vissza sem állítottam az összes programot, amit korábban használtam. Főleg a harmadik lapozásnál lesz nagyon látványos. Együtt kell élnem ezzel?
-
Gh0sT
addikt
Igen, kb fél másodperces csúszással reagált a telefon, ráadásul nem is folytonos volt az átmenet, hanem átugrott a következő képernyőre.
Ha összehasonlítod az első lapozással, akkor nagyon látszik a különbség: míg az elsőnél folyamatosan tűnnek el az ikonok és jelenik meg a következő screen, addig a harmadiknál ugrik egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Gh0sT
addikt
Igen, Elixir widgetet használok, mivel kevésnek és nagynak találom a 4x4 ikont. Már kérdeztem a topicban, hogy esetleg másnál is jelentkezik-e ez a probléma Elixirrel, de úgy néz ki, hogy én vagyok az egyedüli.
Azt sikerült kiszűrnöm, hogy nem a gyári rommal volt a gond. Nézegettem, hogy esetleg beakadhat-e bármilyen program, de egyelőre semmi. A probléma általában akkor jelentkezik, amikor lapozok egyet, majd várok néhány másodpercet és újra lapozni szeretnék. Folyamatos lapozásnál nem nagyon van eddig gond.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Chunca
csendes tag
sziasztok. ma fogom kiszedni a telcsit a dobozból.. a telenoros előfizetésemhez van korlátlan böngészés. a kicsike is telenoros. a kérdésem az,hogy kell koordinálni vmit,h csatlakozni tudjon a nethez,vagy automatice tudni fogja a dolgát? köszi
esetleg vmi jótanács az első percekre? -
törölt tag
Automatikusan tudni fogja a dolgát. Ha megvan a hálózat, már fogsz tudni netezni vele
Az akksinak kell 1-2 hét, hogy beálljon a "fogyasztása", lehet az első napokban nagyon fog merülni. Sőt, biztos vagyok benne, mert állandóan nyomkodni fogod
Marketről tudsz leszedni szerintem mindent, ami kell. Van néhány program, amiért érdemes fizetni, de a többségét ingyen le tudod szedni.
Frissítések majd jönnek maguktól elvileg, bár a legutolsó twitteres óta nekem az akksi hirtelen leesik 90-ről kb 30%-ra, de kibírja a 24 órát egy töltéssel.
Személy szerint a főzött ROMokat nem ajánlom Neked, ha meg vagy elégedve az alap készülékkel. De ha akarsz okosságokat, akkor találsz az XDA oldalán rengeteg ROM-ot, és az itteniek többsége meg állandóan főzött ROMokkal operál, szóval tudnak majd segíteni
Bekapcsolásnál fehér a képernyő, nézd meg alaposan, ki tudod szűrni a pixelhibát, ha lenne, de úgysem lesz
Gmail-el tudod használni a marketet is meg a HTC szolgáltatásait is.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Szia!
Láttam én is a késést, engem pl idegesítene, nálam nincs ilyen.Szeretnék csinálni videot a telefon képernyőjéről, kinéztem ezt a ScreenCast Video Recorder progit, viszont fizetős, erre valaki alternatívát tudna, ami ingyenes és így teszi a dolgát, vagy csak ez az egy normális videórögzítő program van?
-
davidcsaba93
aktív tag
A tegrás játékok futtatását meg lehet oldani a telefonon? Van valami korrekt leírás rá hogy mit kell csinálni?
-
tgb
senior tag
-
Gh0sT
addikt
Modot le lehet valahogyan szedni? Konkrétan ezt szeretném lekapni:Super Smooth Launcher MOD With Free Scrolling App Drawer
-
xors
senior tag
Üdv!
Én is most kaptam karácsonyra az új HTC Sensationomat! Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele!!! Eddig mindent nagyon tudott. Sajnos télleg hibája a wi-fi, még ha bekapcsolom a +wifit, akkor is elmegy a jel ha úgy fogom... Még nem döntöttem el h vegyek e hozzá tokot és/vagy fóliát... -
T0rnad0
addikt
Valaki próbálta már ezt?
-
-
Gh0sT
addikt
No, vessetek meg, feltettem egy launchert. Hát... sokkal jobban testre szabható és konfigurálható, mint a Sense, ráadásul nálam gyorsabb is. Úgy vettem észre, hogy a Sense specifikus widgetek launcher alatt nem használhatók, de sok mindennek van alternatívája. Megkockáztatom, néha jobb is, mint a Sense verziós.
-
Gh0sT
addikt
Nem merek, mert nem tudom mit fogok elveszíteni a Senseből. Nem tudom mennyire specifikus mondjuk egy email kliens, az üzenet kezelés, milyenek a menük. Igazából sok minden jó így ahogy most van, nekem csak az kellett, hogy a home screenemet sokkal jobban testre szabhassam. Jó a Sense, csak látva azt, hogy egy launcher mennyivel több teret tud adni, úgy érzem, hogy eddig a Sense volt a szűk keresztmetszet.
-
brillians
csendes tag
Tegnap óta egész sok dologra rájöttem (főleg arra, hogy imádom ezt a telefont ). A kérdésem, hogy milyen appokat érdemes rá feldobni?
(+Twitter kliensnek van-e a TweetDeck-nél jobb?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest