- MIUI / HyperOS topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- uleFone Power
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 69, 100, 200, 5000, 6000
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piedon
tag
Visszakaptam a telefonomat, most már végre valaki vette a fáradtságot és elolvasta a hibajelentést, mert kicserélték a kijelzőt, plusz a papír szerint továbbá: akkumulátor, bekapcsoló-hangerő gomb, hangszóró, garanciacímke(!), különböző szigetelőfóliák.
Hogy miért nem tudták ezt elsőre megcsinálni az kérdéses (elég lett volna a kijelző), az egész ügy május 21-én kezdődött...
Most tesztelés megy, remélem most már jó lesz. -
LallerHUN
tag
Hali! Nekem is huzamosan 6 hetet töltött a T-nél szervizen és ez idő alatt volt szoftver frissítés, ROM frissítés és utoljára már az egész belsejét cserélték, csak szerelés közben szerintem megnyomták az unibody-t és most a lednél kicsit eláll... De ismét vissza kell vinnem, mert a fentieknél a probléma az volt hogy magától érzékelt a touchpanel össze vissza kattintgatott miközben hozzá sem nyúltam... Most pedig a hálózatot dobálja el és csak segélyhívást enged..... Nem vagyok ideges.......
-
Piedon
tag
Ma újra leadva a telefon, személyesen nem vihetem be a szerződött szervizhez, lévén Csehországban van..., mert a mobilszolgáltatónak nincs itthon szervizpartnere erre a gyártóra (vagyis volt, csak állítólag kirúgták őket annyi panasz volt rá).
Mindenki csak hüppögött és a vállát vonogatta, hogy addig nincs csere sem amíg a szerviz rá nem bólint, szóval 22-es csapdája. Plusz bepróbálkoztak elsőként, hogy már lejárt a gari, de mivel cirka 1 hónapja szervizben van a telefon és így ennyivel megnőtt a garanciaidő, így ezt gyorsan ejtették.
Meglátjuk mi lesz. A slusszpoén, hogy ugyanakkor hívott a telefonos ügyfélszolgálata a mobilos cégnek, amikor bent voltam személyesen az egyik boltjukban és kíváncsiak voltak, hogy miért adtam 0-át az ügyfélszolgálattal való elégedettségre... (annyit tudott mondani, hogy reméli most már rendeződik a dolog... és ezt értékelje az ember nullánál jobbra???)
Már csak 1 üres rész lesz amit ki lehet tölteni, aztán betelik a jótállási jegy, na olyankor mi van?Ebben az országban mindenhol az van, hogy ők nem tehetnek semmiről, mindig a másik a hibás...
-
gulb
senior tag
-
LallerHUN
tag
Én csupán két hónapi vittem a telót szervizbe, kéthetente másnap vagy azonnal vissza, mert 3-szor frissítettek ROM-ot és szoftvert és csak utána jöttek rá hogy az egész belsejét ki kéne cserélni..... És meg kell mondjam elég kutyaütők, mert bár a külföldi szervizbe megcsinálták, de olyan ügyesen szedték szét a telefont hogy szerintem kiszerelésnél az unibody-t megnyomhatták valamivel és most a LED pár milliméterrel ki van emelkedve és így nem csak a led hanem alatta is egy kicsit világít.......
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest