- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
Amikor először volt olyan, hogy furcsán ki-be kapcsolt az USB-s kapcsolat, akkor próbálkoztam másik kábellel is (3 különbözővel). Nem segített. Most már rájöttem, hogy jó eséllyel az USB port kicsit rossz csatlakozást biztosít, de találtam olyan "pózt", ami alatt stabil. Csak mondjuk ha magán a telefonon kell közben gombokat nyomogatni, akkor nem biztos, hogy sikerülhet mozdítás nélkül.
A driverek elvileg jók, mert a HTC sync manager letöltötte őket, és amikor stabil a kapcsolat, akkor tudok simán lépkedni a telefon mappáiban. USB hibakeresés be kell, hogy legyen kapcsolva vagy nem? A hibakeresés bekapcsolásakor pár másodpercre elveszik a kapcsolat, de gondolom az normális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Küszöbön az androidos PC-k
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Építő/felújító topik
- Nem minden arany, ami AI
- NVIDIA GeForce RTX 5050 (GB207-300)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest