- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Szakiii #19022 üzenetére
Nem kell itt szépíteni. Azt írtad 30ezres teló... Az S2-t sem kapod meg 30k-ért még használtan sem, vagy ha igen akkor az olyan is. Nézz szét mit kapsz manapság 30K-ért függetlenül. Mind egy rakás kula ilyen téren. Tévedés ne essen én sem azt mondom, hogy a One tökéletes, de bőven használható kategória átlag felhasználói szemmel.
(#19036) The Nuke: hát én tegnap néztem. Az első rész jobb volt.
-
Xaels
félisten
válasz
Angel78 #18965 üzenetére
A Flash alapvetően egy nagyon erőforrás igényes dolog. Ne csodálkozz, hogy merül. Nem elég, hogy a kijelző is folyamatosan megy, de még a hardvert is pörgeti rendesen. Erre még rádobod a skype-ot. Minden más telefon is merülne tőle, talán egy Note3/G2 tovább húzná már ha egyáltalán tudsz rájuk Flash-t csiholni.
-
Xaels
félisten
válasz
spawn21 #18871 üzenetére
Semmi extra. Ez egy tipikus GAMER márka, olyasmi mint a Razer csak emberibb áron. Az Oxygen meg egy agybadugós headset amihez adnak kábelt amivel a géppel teljes értékben lehet használni. [link] ezzel tolom a BF4-et, de a kábelbe a Marshallt dugdosom az utóbbi időben. A fülese nem valami nagy eresztés, szerintem jobb a HTC headsete.
-
Xaels
félisten
[link] elég gyorsan jönnek. Kezd ténylegesen reálisnak tűnni a Január vége.
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #18253 üzenetére
Antutu
Másodszor meg az a terv egy vicc már ne haragudj.
-
Xaels
félisten
válasz
Tejberizs76 #17852 üzenetére
Sehonnan?
100k körül a szolgáltatós használtak mennek...
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #17784 üzenetére
Honnan tudjam. Nincs GPE-m. Sőt jelenleg One-om sincs már.
-
Xaels
félisten
[link] - GPE-re megjött a csoki
-
Xaels
félisten
válasz
Badboys #17592 üzenetére
Nem érted. Az NFC közvetlenül csak ott működik ahol az antenna van. A 4X HD-nek valahol a hátlap közepén ha jól tudom míg a One-nál a kamera mellett ezt a 2 pontot kell egymás fölé tenni közvetlenül, ha valamelyik irányba el csúszik nem fog működni. Az NFC szabványos annak működnie kéne.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Nova launcher alá nem tudtok valami olyan widgetet mint a HTC-s People widget?
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #17041 üzenetére
Jajj imádom ezt a telefont. Van egy olyan érzésem, hogy pár évig nem jön még egy ilyen. Hiába dobnak be majd minden csúcs vasat, nem fog így össze állni.
-
Xaels
félisten
Mit gondoltok, most egy szép állapotú telenoros példány mennyit érhet?
-
Xaels
félisten
[link] banyek de durva ez a tok
-
Xaels
félisten
Valamennyit számít, de itt nincs olyan komoly mechanika mint egy Lumia920-ban. Itt csak kéttengelyes megoldás van ami az apróbb elmozdulásokat tűrhetően kezeli, de a tapasztalatom az, hogy nem árt ha stabil pózt vesz fel az ember vagy megtámaszkodik. Szvsz még mindig könnyen bemozdul éjszakai módban vagy ISO100-nál.
[link] csak egy kép.
-
Xaels
félisten
válasz
Riverdancer #16730 üzenetére
Az igazán csak videónál jelent látható különbséget.
(#16729) hurrikan: arra az üzem idő sokkal jobbra azért kíváncsi lennék, mert a GSMArena-n elég gyenge volt ilyen téren a Z1.
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #16681 üzenetére
Érdekes. Én nem érzem, hogy jobban merülne. Ma tettem be képeket is. ~40óra után 38% maradt még benne és 2óra kijelző volt mellette, 2-3óra zenehallgatással folyamatos 3G/HSDPA kapcsolattal. Szerintem a merülések oka nem a HTC sara lesz inkább valamelyik Google szolgáltatás amit én nem használok.
A kamera lilulással remélem minél hamarabb kezdenek valamit. Beállításokkal, vakuval lehet rajta javítani, de amúgy kiábrándító.
-
Xaels
félisten
[link] jobb klikk a linkre és lementés. Ezt ki mivel tudja hibátlanul és milyen beállításokkal lejátszani? 1080p@48fps.
-
Xaels
félisten
válasz
towelie #16661 üzenetére
Már volt és azóta még az is történt, hogy az illetőnek a HTC egy One-t adott ajándékba.
(#16664) TheProb: megeshet, hogy maga a program van szarul megírva. 1-2 nagyobb cégre jellemző a pocsék munka illetve nem ismerem ezeket a játékokat, de lehet nem ugyanazokkal a "beállításokkal" futnak a másik készüléken.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #16631 üzenetére
Ajánlom neked az Asztro show című műsort. Ők talán megmondják neked látatlanul, hogy miért merül a telefonod. Esetleg egy mentalistát is ráereszthetsz.
-
Xaels
félisten
válasz
Valkűr #16595 üzenetére
Csodák nincsenek. Ha átgondoltad volna te is rájöttél volna, hogy eszköz nélkül nem tud csatlakozni a telefon a gép netéhez legyen az vezetékes vagy vezeték nélküli. Ez utóbbi manapság Wifi formájában a legelterjedtebb így elég lehetetlen lett volna a DHD olyat tudott volna amit a One nem.
-
Xaels
félisten
válasz
csacsi67 #16581 üzenetére
Biztos, hogy nem erre gondolt. Ez egy "szimpla" Wifis megosztás amit a gépen kell eszközölni és nem a telefonon. Ha beállítottad a telefon simán Wifin csatlakozik. Neki meg a DHD-ból megszokott opció hiányzik... "Nekem egy dolog hiányzik, a desire Hd telefonomban volt olyan, h csatlakozni tudtam a telefonnal a számítógép által hasznalt internetre."
-
Xaels
félisten
[link] vajon a Motorola elindit valamit?
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #16474 üzenetére
A fórumtársnak hibás volt a modulja. Konkrétan értelmezhetetlen képeket csinált fényes nappal is.
A lilulás meg baromira irritáló tud lenni.
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #16360 üzenetére
Ezt a kérdést gondold át még egyszer.
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #16358 üzenetére
Arra ott az energia gazdaságos mód. Abban beállítod, hogy a kijelzővel együtt bontsa az adatkapcsolatot.
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #16346 üzenetére
Nem tűnt az el.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #16318 üzenetére
A képszerkesztési tudományom közeli a 0-hoz
Biztos van valami ilyen program droidra is de fingom nincs róla.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #16316 üzenetére
Itt szerintem ilyen nincs.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #16314 üzenetére
Anno Picasa-val kezdtem. A Dropbox-ot használom legtöbbet, mert inkább a témát próbálom érdekessé tenni.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #16312 üzenetére
Igen sok helyen rontanak rajta, telefonról szoktam dropbox-ról linkelni, de az például sokkal jobban tömörít előnézetben mint a FlickR, de ez utóbbi körülményes telefonról(vagy legalább is az volt legutóbb). A kép meg tényleg jó lett
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #16309 üzenetére
[link] hurrikan nagy változás összefoglalója után írtam. Lényegtelen mondjuk inkább többször jöjjön fel mint egyszer sem.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #16307 üzenetére
Ezt már írtam, de mindenki átsiklott felette.
-
Xaels
félisten
Asia-HK-CHT HTC__622 - Ez szolgáltatói CID? Mármint szerintetek van beleszólása szolgáltatónak ehhez a CID-hez tartozó telefon frissítésébe? CHT az elvileg a Chunghwa Telecom-ot takarja a HK meg Hong Kong.
-
Xaels
félisten
válasz
ndavey #16197 üzenetére
Próbáld meg újra hozzáadni a Google fiókod a telefonhoz.
(#16209) adam.zoltvai: elvileg megoldható. Rádugod a telefont kábellel a gépre, majd amikor csatlakozott lehúzod a NB-t és ott az USB Connection-re kattintva kiválaszthatsz olyan módot, hogy USB-n keresztül mit csináljon és ott lehet a gép netét osztani a telefonra. [link] a legalsó ezen a képen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest