- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
CptAdamica #32483 üzenetére
expansys a htc leghivatalosabb partnere, a htc honlap is hozzájuk dob vásárláskor.
-
toeki
senior tag
válasz
Ron Swanson #32265 üzenetére
Nincs vele nagyobb baj,néhány apróság még hibádzik, szenzorok nem mindig kapcsolnak jól, randomban újraindulgat és zabálja az akksit, főleg wifivel (nagyjából félnapot bir, mig 4.3-al megvan az 1 nap)
Próbálgatni jó de még messze nem tökéletes. -
toeki
senior tag
válasz
szricsi_0917 #31953 üzenetére
google goggles-el lefotózod nem dob ki rá vmit?
-
toeki
senior tag
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #31874 üzenetére
thx
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #31872 üzenetére
dobsz róla egy linket?
-
toeki
senior tag
válasz
Bounty #31857 üzenetére
A wifidet kikapcsoltad ugyan de az automatikus wififigyelést nem és ez bizony 100%-os wifihasználatot okoz.
Az egyértelműen látszik, hogy beragadt valamelyik androidos rendszeralkalmazásod, lehet hogy egy sima újrainditás is sokat jelentene ( természetesen úgy hogy a fastboot ki van kapcsolva). Gsam battery monitor telepitését én is javaslom, abból az is látszódna melyik gugli process akadt be.
-
toeki
senior tag
válasz
Kobun1980 #31610 üzenetére
Az egyik legnehezebben szerelhető telefon az m7.
Pár éves gyakorlattal neki lehet állni hogy youtube videó alapján megcsináld, de akkor speckó eszközök és ügyesség szükséges.sufniSzervizek általában kerülik az m7-et, max olyan vállalja el aki nem ismeri. Viszont ott maximum összegányolják neked de használható nem lesz...
-
toeki
senior tag
válasz
CptAdamica #31542 üzenetére
arhd pl ebben tér el a gyáritól:
"Removed software (CPU) rendering - full Snapdragon 600 (GPU) rendering
Fully optimized and tweaked
Root access
Unsecured boot.img
Newest BusyBox
RAM optimizations
System signatures check enabled for system security and safety
Improved virtual memory management
Speed optimizations
Enabled GPU UI rendering
Data, cache and system partitions mounting tweaks
Bloatware applications removed
All /system applications updated to latest available
All /data applications updated to latest available
Improved CPU governors performance
Most optimal system scheduler
Disabled kernel debugging for better performance
Zipaligned (Improved RAM management)
Zipalign on boot (for user applications on data partition)
Fully de-odexed
init.d scripts (BusyBox run-parts) support
Auto init.d permissions set on boot
sysro/sysrw commands support
Excellent battery life!
Improved EXT4 performance
OpenVPN support
Most up-to-date system files permissions
Adobe Flash Player support"inkább nem forditanám le, sok benne az androidos szakszöveg... tipikusan olyan dolog a romolás, hogy ha nem érted mi változna akkor nincs is rá szükséged
-
toeki
senior tag
válasz
CptAdamica #31539 üzenetére
arhd-n ugyanaz a felület mint a gyári.
ki mondta h a felület változik? -
toeki
senior tag
válasz
Vegyedvigyed #31514 üzenetére
aroma?
-
toeki
senior tag
-
toeki
senior tag
válasz
Juliuska #30153 üzenetére
[voda tábla]
de az ászf-ben szerepel - természetesen apróbetűs rész...valami olyasmi a neve h "Több saját eszköz közötti megosztás lehetősége"
Egyébként érdekesen állnak hozzá, nekem a voip-t is engedték sokáig pedig a csomagom szerint nem engedélyezett, aztán egyik napról a másikra tiltották le. Ismerősök között van akinek megy van akinek nem...
-
toeki
senior tag
válasz
Pandimakaay #30150 üzenetére
milyen szolgáltatónál vagy és milyen csomagban?
pl a voda a red csomagoknál öli a hotspotot... -
toeki
senior tag
válasz
csgabi1986 #30038 üzenetére
ajj expansys magyar képviselőjét akartam énis irni, de a lényeg h rátaláltál
tuti a telemax hibázott, meg kell javitaniuk...
-
toeki
senior tag
válasz
csgabi1986 #30024 üzenetére
Mindenképpen keresd a htc-s magyar supportot, baromság amivel a telemax visszadobta a telódat...
Akkor lenne igazuk ha sufnigsm-es áfacsalt távolkeleti telóról lenne szó de ez tuti eu-s -
toeki
senior tag
válasz
Klaus Duran #29697 üzenetére
beats kikapcs után is?
nemlehet h csak az erősitőt hallod? -
toeki
senior tag
válasz
trémobil #29421 üzenetére
a g2 többet bir
m7 tud közel 2-3 óra folyamatos üzemidőt egyfolytában max fényerőn, max procihasználattal (ashphalt8)
ezzel egyenes arányosan nő az idő minél kevésbé erőforrásigényes dolgot csinálsz.
sima screen on time 5 óra felett van.
Nekem bluetooth zenehallgatással, wifi on-nal, kb 1 óra telefonálással és Állandó viberezéssel simán kibirja a napotDe a G2-vel még másnap is tudnál délben telefonálni...
nekem ez nem szempont, este úgyis töltöm -
toeki
senior tag
válasz
s3nsitivity #29330 üzenetére
azért kicsit magas volt az a ló amiről "segitséget" kért...
Az egy dolog, hogy minden programot használ mióta megvette a telót, de az hogy csak az sw frissült és neki ne magyarázd be, hogy más is lehet...
Az összes program(nem a gyáriak) lefrissült azóta százszor. Millió szemetet hagytak a telefonon. Ahogy irtad OTA után is kell a FR, mert csak gyűlik a szemét a régi droidokból.
najólvan nem offolok :S -
toeki
senior tag
nekem már féléve lilásodik. mégis arra gondoltam, hogy megvárom a 2 év végét és előtte adom le kameracserére (most 14 hónapos) hátha addigra valami nagyobb megapixelű, új fejlesztésű kamera lesz csak raktáron
-
toeki
senior tag
válasz
Reddevil84 #28843 üzenetére
nekem is dettó - fogadásnál ugyanez
messengeren simán átmegy de viberen csak a wifin -
toeki
senior tag
-
toeki
senior tag
válasz
s3nsitivity #28708 üzenetére
nem értitek mit akarok mondani
nekem nincs időm egész nap a telefonomat nyomkodni meló mellett ezért nem tudom lemeriteni pár óra alatt, de :
Amikor ténylegesen használom az adott funkcióját akkor működjön, ne pedig egyfolytában. Ha elinditok egy erőforrásigényes játékot akkor dolgozza ki a lelkét, merüljön ahogy akar.
Számomra a zsebemben tartva akkor okos a telefon ha minden olyan funkciót kilő amire adott pillanatban nincs szükségem. Felesleges neki 1800mhz-en hasitani a semmit ha ezt csak és kizárólag az akksi elfogyasztás céljából teszi. Állandó adatkapcsolat nekem is megy, de cégnél wifin vagyok. Max fényerőn akkor használom a telt amikor sok a külső fény, ha este a szobában sötétben emailt olvasok, nincs rá szükségem h kisüsse a szemem. -
toeki
senior tag
válasz
Laca1212 #28703 üzenetére
miért veszem vissza a procit amikor nem használom és minek nekem okostelefon - > mindezt egy mondatban???
SZÁMOMRA az okostelefon azt IS jelenti, hogy amit nem használok az ne fogyasszon áramot és ezt minél okosabb egy telefon annál jobban tudni fogja.
Ha szükségem van adatkapcsolatra legyen az bekapcsolva, ha wifire akkor az, ha semmire akkor semmi. -
toeki
senior tag
válasz
Zirowe #28553 üzenetére
és a szolgáltatón keresztül gariztattad vagy pikpakkpont és társain keresztül?
mert valószinű ha tfüggő telt ténél adsz le akkor amikor visszajön hozzájuk lockolják, de ha ilyen bizbazpontban adod le és azon keresztül is kapod vissza akkor bár függő volt, a szolgáltató kezén nem megy át hogy megint lockolja
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #28433 üzenetére
-
toeki
senior tag
válasz
osztraksajt #28350 üzenetére
sajnos a legegyszerűbb dolog a legnagyobb gyilkosa, a homok...
ha tokban hordod, vagy olyan nadrágzsebben ami tiszta akkor nem lesz probléma, de egyszer befújta a szél azt 10 kicsi köcsög homokszemet a zsebedbe akkor azok addig dörgölődnek amig összekarcolják - egyik ma normál forgalomban kapható gorillaüveg sem tud ennek ellenállni... -
toeki
senior tag
válasz
Leafnshit #27907 üzenetére
A leghivatalosabb viszonteladó mivel a htc honlapja is hozzájuk irányit.
Gari tuti, ha jól emlékszem pikpak ponton le lehet adni ha baj van.
Magyar nyelv attól függ melyik eu régióba szánt készüléket kapod, de naponta linkelve van itt a fórumon is a root nélküli magyaritás leirása ha esetleg nem lenne magyar alapból -
toeki
senior tag
válasz
Hannibal9013 #27582 üzenetére
szerviz
-
toeki
senior tag
Keresem a legjobban kigyomlált, csak a legszükségesebb app-okat tartalmazó, teljesen minimál állapotú sense6-os romot.
A legnépszerűbbek általában vagy meghagyják szinte gyári szinten a belsőségeket vagy inkább még több (sokak számára) teljesen felesleges dolgokkal vannak megtűzdelve (viper)Végső esetben nekiállok átgyomlálni egyet telepités előtt de jobb lenne ha valaki tudna ajánlani kevésbé fárasztó alternativát
-
toeki
senior tag
válasz
Ununqatrium #27237 üzenetére
lövésem sincs milyen cid-ek vannak de például 001 végűből van htc, orange, telstra meg még vagy 10 - ebből az jön le, hogy 032-esből is lehet különböző
-
toeki
senior tag
válasz
jozso1989 #26593 üzenetére
[ezt] olvasd át és ha nem tudsz megbarátkozni a gondolattal akkor próbálj ki speckó sms-appot pl [handcent]
talán a régi nokiák tudták csak átkódolni az ékezetes betűket de a mostani telefonok már nem foglalkoznak azzal melyik országban élsz és milyen kódolást használnál...
-
toeki
senior tag
válasz
Feribacsi555 #26583 üzenetére
fr-t mindenképp csinálj, ha utána gyári szűzen is igy működik akkor szerviz, ha jó akkor a programokat egyesével telepitve kiszűrheted, hogy melyik kavar be
-
toeki
senior tag
válasz
petya1495 #26388 üzenetére
- akksija simán kibir egy napot normál használat mellett, de 2-3 óra alatt lemerül ha 100%-on van hajtva - mint az összes többi hasonló tel...
- kamera amatőr képekhez tökéletesen elég, ha a nyaraláson ezzel akarsz művészi fotókat csinálni akkor nem neked való
- gyári nexus után a legstabilabb, kategóriájában a leggyorsabb és leglagmentesebb(deszépszó)
-
toeki
senior tag
válasz
Reddevil84 #26289 üzenetére
Ebben a topicban is sokszor le volt irva: a liion akksik azt szeretik ha minél több szufla marad bennük. Ha 0 közelébe viszed , nagyon gyorsan fog csökkeni az élettartama.
-
toeki
senior tag
válasz
silver-pda #26157 üzenetére
Ezt ugye csak merő trollkodásból kérdezted és nem komolyan?
-
toeki
senior tag
válasz
philoxenia #25487 üzenetére
Természetesen egy app általánosságban nem kerül sokba, viszont az 50-100 vagy ennél is több már összeadódik.
Még csak véletlenül sem szeretnék ezzel warezra ösztönözni senkit, nekem is minden app-om eredeti.
-
toeki
senior tag
válasz
jotzo01 #25471 üzenetére
legeslegeslegjobb fájlkezelő : [solid explorer]
[ Módosította: philoxenia ]
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #25425 üzenetére
ez tényleg gonosz volt
-
toeki
senior tag
válasz
csiktor604 #25196 üzenetére
az milyen, hogy utángyártott HOX ?
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #25104 üzenetére
veszteséges, vagy 62 millióval kevesebb a profit mint az egy évvel azelőtti negyedévben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest