Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
Biztos valami vicceset írtam, de nagy általánosságban fogalmazd meg ezt ennél jobban. Ha konkrét hardverről lenne szó,akkor ott lenne konkrétum. Azt a legkönnyebb mondani, hogy "te hülye vagy". De ha megkérdezem miért, akkor a "csak, mert neked az újabb kell" lesz rá a válasz. De ha neked nem kell az újabb/jobb/gyorsabb ugyanannyiért, akkor most melyikünk a ... Leugatni valakit a legkönnyebb, megspórolja az érvelést. Ha bullshit azt mondani, hogy egy kisebb cskszélességgel, vagy magasabb órajelen futó hardvernek előnye lesz a korábbival szemben , akkor ez tényleg bullshit.
-
Joachim21
őstag
Ugyanaz a hardver, önmagához képest ugyanolyan gyors lesz, ebben egyetértünk. A tempója a frissebb és gyorsabb vassal szemben viszont nem ugyanez lesz, de xy ficsőrrel is szegényebb a lapka. A frissített változathoz képest nem kapja meg már pl a 3-mal ezutáni android frissítéseket... eléggé otthon vagyok ebben a témában, hogy tudjam, mit miért keresek. Egy kérdést tettem fel, amire a választ nem tudtad, írtál egy kötekedő bikaszaros hozzászólást is, köszönjük!

-
Joachim21
őstag
Mikor jön a One Snapdragon 800-zal, vagy Tegra 4-el? Engem ez a két variáns érdekelne a közeljövőben, de egy időben volt szó hasonlóról, aztán azóta is nagy a hallgatás.
-
kisgergelyb
csendes tag
A Phonearena-n ujjlenyomat olvasót írnak. Nem tudom mennyire megbízható forrás és egybként is két hetes már a hír.
-
Chopper90
csendes tag
Trackpadnek sehogy se jó szerintem mert egy ekkora telefonnál nem kényelmes az elhelyezése akárhogy is nézem, meg nem is értem mit lehet egy ilyen trackpaddel kezdeni?
-
Ádám16
addikt
Nagyon sokat késik. Ha nem jelentik be tényleg mostanában, a konkurencia lenyomja.
-
kisgergelyb
csendes tag
Pontosan ezért húztam alá a szerintem szót a hozzászólásomban.

Egyéni preferencia kérdése, én továbbra is úgy látom, hogy számomra nem lenne előnye, mivel ha nem tudok kényelmesen kezelni egy 5,9-es kijelzőt, akkor nem veszek akkorát. Ilyen egyszerű. De ez már eléggé off. És azt is meg tudom érteni, hogy valaki erre vágyik és hasznos lesz neki a Trackpad, ha az lesz egyáltalán.

-
Fryskitt
addikt
És ez az, amit szintén nem fognak tudni elég darabszámban gyártani?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HawerKing
őstag
Nem snapi 800 lesz benne?
-
spawn21
veterán
válasz
kisgergelyb
üzenetére
Ezt vitatom. Fogsz egy 6 colos telefont a kezedben és lazán kezeled?
Lofasz.. T!! Sokkal könnyebb úgy kezelni, ha a mutató ujjaddal mutatsz. Mert elől mindent a hüvelyk ujjaddal csinálsz. -
bobace
addikt
Szép kis cucc, nagyon tetszik a One sorozat designja, de a hardverrel le lesznek maradva egy kicsit sajnos a konkurenciához képest.
-
Lomha 8V
addikt
Sok újdonságot nem tartogat a kinézet. Tehát jó!

-
spawn21
veterán
válasz
kisgergelyb
üzenetére
Szerintem amolyan track pad lesz az. A könnyebb kezelés miatt. Mi a francnak tennének ujjlenyomat olvasót a hatoldalra???

-
moleculez
veterán
Szep meg mindig... Jonagy dög lett...
-
lofagi
addikt
válasz
kisgergelyb
üzenetére
Pedig de. :]
-
kisgergelyb
csendes tag
A kamera alatt mi az a négyzet alakú kivágás? Ugye nem ujjlenyomat olvasó?!?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Amikor először hallottam róla, már akkor tudtam, hogy ez lesz a következő telefonom. Nagyon várom már.:-)
-
wertigo1984
őstag
Nem tudom miert, de ez a fem szin es a fekete kompozicio nalam nagyon nyero.

-
NoMagix
addikt
Szépen megkérik az árát!

Lassan kezd unalmas lenni a HTC design!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)