Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
Biztos valami vicceset írtam, de nagy általánosságban fogalmazd meg ezt ennél jobban. Ha konkrét hardverről lenne szó,akkor ott lenne konkrétum. Azt a legkönnyebb mondani, hogy "te hülye vagy". De ha megkérdezem miért, akkor a "csak, mert neked az újabb kell" lesz rá a válasz. De ha neked nem kell az újabb/jobb/gyorsabb ugyanannyiért, akkor most melyikünk a ... Leugatni valakit a legkönnyebb, megspórolja az érvelést. Ha bullshit azt mondani, hogy egy kisebb cskszélességgel, vagy magasabb órajelen futó hardvernek előnye lesz a korábbival szemben , akkor ez tényleg bullshit.
-
Joachim21
őstag
Ugyanaz a hardver, önmagához képest ugyanolyan gyors lesz, ebben egyetértünk. A tempója a frissebb és gyorsabb vassal szemben viszont nem ugyanez lesz, de xy ficsőrrel is szegényebb a lapka. A frissített változathoz képest nem kapja meg már pl a 3-mal ezutáni android frissítéseket... eléggé otthon vagyok ebben a témában, hogy tudjam, mit miért keresek. Egy kérdést tettem fel, amire a választ nem tudtad, írtál egy kötekedő bikaszaros hozzászólást is, köszönjük!
-
Joachim21
őstag
Mikor jön a One Snapdragon 800-zal, vagy Tegra 4-el? Engem ez a két variáns érdekelne a közeljövőben, de egy időben volt szó hasonlóról, aztán azóta is nagy a hallgatás.
-
kisgergelyb
csendes tag
A Phonearena-n ujjlenyomat olvasót írnak. Nem tudom mennyire megbízható forrás és egybként is két hetes már a hír.
-
Chopper90
csendes tag
Trackpadnek sehogy se jó szerintem mert egy ekkora telefonnál nem kényelmes az elhelyezése akárhogy is nézem, meg nem is értem mit lehet egy ilyen trackpaddel kezdeni?
-
Ádám16
addikt
Nagyon sokat késik. Ha nem jelentik be tényleg mostanában, a konkurencia lenyomja.
-
kisgergelyb
csendes tag
Pontosan ezért húztam alá a szerintem szót a hozzászólásomban.
Egyéni preferencia kérdése, én továbbra is úgy látom, hogy számomra nem lenne előnye, mivel ha nem tudok kényelmesen kezelni egy 5,9-es kijelzőt, akkor nem veszek akkorát. Ilyen egyszerű. De ez már eléggé off. És azt is meg tudom érteni, hogy valaki erre vágyik és hasznos lesz neki a Trackpad, ha az lesz egyáltalán.
-
Fryskitt
addikt
És ez az, amit szintén nem fognak tudni elég darabszámban gyártani?
-
HawerKing
őstag
Nem snapi 800 lesz benne?
-
spawn21
veterán
válasz
kisgergelyb #15 üzenetére
Ezt vitatom. Fogsz egy 6 colos telefont a kezedben és lazán kezeled?
Lofasz.. T!! Sokkal könnyebb úgy kezelni, ha a mutató ujjaddal mutatsz. Mert elől mindent a hüvelyk ujjaddal csinálsz. -
bobace
addikt
Szép kis cucc, nagyon tetszik a One sorozat designja, de a hardverrel le lesznek maradva egy kicsit sajnos a konkurenciához képest.
-
Lomha 8V
addikt
Sok újdonságot nem tartogat a kinézet. Tehát jó!
-
spawn21
veterán
válasz
kisgergelyb #6 üzenetére
Szerintem amolyan track pad lesz az. A könnyebb kezelés miatt. Mi a francnak tennének ujjlenyomat olvasót a hatoldalra???
-
moleculez
veterán
Szep meg mindig... Jonagy dög lett...
-
lofagi
addikt
válasz
kisgergelyb #6 üzenetére
Pedig de. :]
-
kisgergelyb
csendes tag
A kamera alatt mi az a négyzet alakú kivágás? Ugye nem ujjlenyomat olvasó?!?!
-
sixpak
nagyúr
Amikor először hallottam róla, már akkor tudtam, hogy ez lesz a következő telefonom. Nagyon várom már.:-)
-
wertigo1984
őstag
Nem tudom miert, de ez a fem szin es a fekete kompozicio nalam nagyon nyero.
-
NoMagix
addikt
Szépen megkérik az árát!
Lassan kezd unalmas lenni a HTC design!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai hírközlési felügyelet jóvoltából minden oldalról megcsodálható a tajvani gyártó rövidesen érkező óriásmobilja.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest