- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
pulguinha #5235 üzenetére
Ha rákattintasz az energiatakarékos üzemmódra, akkor ott írni is fogja, hogy mit csinál, vissza fogja a fényerőt, a rezgést, az cpu teljesítményt és az adatkapcsolatot. De ezeket szelektálhatod is. Az extrém pedig kilő minden folyamatot szinte, csak telefonálni tudsz, meg levelezni. Szerintem frissít a gmail, csak nem 10 percenként, hanem mondjuk 1-2 óránként.
-
CptAdamica
veterán
válasz
pulguinha #5188 üzenetére
Wifivel próbálom sajnos, de mindig a végén megakad, no mindegy.
Más: Kis infó grafika a sokat szidott kávák miatt.
Azért érdekes, hogy iphone-nak még nagyobb a kávája és kutya nem bántja.
-
Shokkolo
addikt
válasz
pulguinha #5191 üzenetére
a one-x -em sárgult, garanciális csere
azon kívül azt hiszem még nem kellett HTC -t javíttatnom.
nem mintha zavarna, nincs olyan telefon amiből az összes tökéletes.amíg átlagos / azalatti hibaszámot produkál, addig maradok tisztelettel...
Illetve a sense az amiről nem akarok leszokni.
anno a blue angel -en hasznéltam az SBP Mobile Shell -t. akkoriban talán a legjobb UI volt win mobile -ra.
gyakorlatilag majdnem ugyanolyan a sense.@Janaboy:
Amikor a Nokia tolta a 6600 és a 7650 -et, akkor már a HTC itt tartott:Nos nekem ez van meg a mai napig
A kijelzőjének ap lexije el van repedve, de máködik. ha találok egy kijelzőt helyre is hozom -
Shokkolo
addikt
válasz
pulguinha #5189 üzenetére
az első HTC-met véletlenül vettem, azt se tudtam mi az
T-Mobil MDA III... amiu történetesen egy HTC Blue AngelAkkor megtanultam, hogy a HTC lenni jó... így kijártam az "iskolát"
Blue Angel > Wildfire S > Desire HD > One X > M7 > M8Lassan cirka 10 évet éltem le a HTC-vel, nem mondom h. tökéletes (egyik sem az), de mindet szerettem.
Úg ahogy volt...
Amíg ez így marad, addig nem is lesz más.Más.:
Nem tudom ki emlékszik rá, a 2.3 -ig volt a HTC-nek ilyen lapozós SMS widgetje, ami már sajnos nincs.
Nem lehet azt valahogy visszavarázsolni ?! Hasonlót se találok, és azt imádtam -
Janaboy
veterán
válasz
pulguinha #5177 üzenetére
Szia!
Nem tűnik rossznak az m8s specje, sőt mondhatni ugyanaz szinte mint az m8..ára sem vészes, a kamera minősége az viszont bizonytalan! Érdemes keresni tesztképeket..
Ha van kedved császkálni mondjuk a MédiaMarktban én a helyedben kipróbálnék (megnyomkodnék) egy Sony Z3 Compactot is..nagyon jó akku, erős hardver, vízálló, kis készülék, jól néz ki..
Szerintem árban a pirosaknál kb ugyanaz lesz.. -
dejvid8
őstag
válasz
pulguinha #5177 üzenetére
Szia.
Nem használtam még M8s-t de az M8-ból kiindulva az is jó mobil lehet
Kétlem hogy hátráltatna téged a picivel gyengébb hardware, az is villám gyors, netezés, face ,böngészés meg sem izzasztja valószínűleg. Szerintem a komolyabb játékok is mennek rajta, de gondolom téged nem nagyon érdekelnek az ilyen Mortal Kombat X típusú játékok
Akkuról annyit, hogy én minden este töltöm, nálam is egész nap be van kapcsolva a mobilnet, viszonylag elég sokat is játszok, és elég jól birja.
Mivel az M8s-ben picit nagyobb is az akku, lehet hogy tovább is bírja.
Az M8-ban levő kamerával én meg vagyok elégedve, bár a felbontása néha hátrány. Úgyhogy a kamera lehet hogy jobb is az M8s-ben, nagyobb felbontású (13MP) - bár még nem láttam M8s-el lőtt fotókat.
Az előlapi kamera itt is-ott is 5MP, tűrhető képeket csinál,szelfizésre alkalmas.
Szerintem jó vétel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest