- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Veletech-en azt mondták, hogy a hazai szállítmányok még ezzel a mikrofonnal lesznek szerelve és Május első felében érkezik.
(#15) lordfreyr: a One elég jól szerepel éjszakai videózásban, hála az Ultrapixel megoldásnak. Fixre állítod a fókuszt akkor a sok fényjáték sem zavarja meg.
-
Xaels
félisten
válasz
Cyberpunk #10 üzenetére
Próbálgattam Veletech-en a kamerát és érezhetően jobbat csinált a 4Mp ellenére mint a One X abban a fénykörnyezetben. Tájképeket nem ezzel fogok fotózni, de a kislányomról nagyon jó képeket sikerült vele lőni. Gyors az expozíció, nem mozdul be olyan könnyen és relatív kevesebb fénynél sem lesz annyira zajos és mosott. Nekem ez elég. Főleg mert megy előhívásra 9x13ban ahol baromira nem látszik a különbség.
-
Xaels
félisten
"A holland bíróság megtiltotta az ST Microelectronics számára a kérdéses komponens szállítását, ugyanakkor a jóhiszeműség elve miatt a HTC a már felvásárolt készleteket szabadon beépítheti a készülékeibe. Ennek ellenére a HTC kénytelen volt új beszállító után nézni, ám a HDR mikrofonok már nem kerülhetnek bele a csúcsmodelljébe, így ezen funkció a hivatalos adatlapról is eltűnt."
Na most akkor melyik?
Nem kell válaszolni tudom én. A Veletech-en azt mondták idehaza még a HDR mikrofonos készletekből fog kerülni. Egy raklapra mennyi ilyen mikrofon is fér? Van egy érzésem, hogy nem 1hónap mire elfogynak azok a készletek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest