Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• killipoly

aktív tag

válasz atike #30 üzenetére

Ha nem surgos neked a dolog akkor en megvarnam a Desire-t.
    Gyakorlatilag hasonlo a ket telefon kiveve a designt,az erosebb procit es akkut,tobb ramot,nagyobb es nagyobb felbontasu kijelzot.
    Az arkulonbseg nem nagy szerintem mindenkepp megeri az a 10-15k pluszba.
    Ha csak nem szerettel bele a Legend design-jaba vagy femhazaba akkor en a Desire-t ajanlom:)
    Epp most valok meg az N900-amtol es ahogy kijott a Desire es elolvastam rola egy normalis tesztet ahol nem derul feny semmi nagy bug-ra,veszem is meg.

Meg hozzatennek egy dolgot amit az elottem szolok nem nagyon taglaltak,ez pedig az akkumlator kerdes.N900-am eladasanak az egyik oka az akksi gyengesege es ha jol tudom hasonlo uzemidovel jar a HD2 is hasonlo hasznalat mellett.

Nekem az megszokhatatlan es elfogadhatatlan volt,hogy ha a telefont masszivan arra hasznaltam,amire egy ilyen telefont illik(filmezes,netezes esetleg zenehallgatassal egyetemben,ezalatt par sms es hivasok kb 3-4 oraban 1 nap),akkor gyakorlatilag napi 2 toltest igenyel.
    Ami oke,ha valaki otthon ul,de nalam az esetek 99%-aban ez nem igy volt es ezert sokszor megtortent hogy mire eljutottam oda tomegkozlekedessel ahova akartam,mar haldoklott a telo es attol kellett felnem mikor merul le es meg egy hivast sem tudok lebonyolitani.

Persze probaltam megoldast talalni erre a dologra mar mielott megvettem az N900-at,utangyartott aksibol semmi normalis nincs,igy maradt az hogy mindig hordok magammal egy 2. toltott akksit,de vegulis ugy dontottem,hogy ezt nem csinalom,elegem lett a temabol es inkabb eladom.(persze nem ez az egyetlen oka)Ha ilyen arakon dobnak piacra telefonokat akkor orulnek neki ha a gyartok belefektetnek egy kicsit az akksik fejlesztesebe is!

Nagyon remelem hogy a Desire birni fogja legalabb egy napig,rendes hasznalat mellett,nekem az teljesen tokeletes ha minden este radugom a toltore elalvas elott..
    Bizom az amoled kijelzoben..

Új hozzászólás Aktív témák