Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ununqatrium

aktív tag

válasz <Adamsky> #16 üzenetére

Nálam szerviz után lett gond a gombokkal. Szépen dolgoztak, de előfordul, hogy a vissza gomb csak másodszorra reagál, néha-néha, kicsit késve duplán, így eszembe jutott, hogy ez talán a rendszer hibája. Aztán több gyári Froyo-verziót is kipróbáltam, mindnél fennáll. A hangerőszabályzó gombok viszont csak rettentő erős nyomásra reagálnak, mióta visszakaptam, bár lassan megszoktam már, ugyanis annak jó ideje.

Ismerem a két SIM-es változatot, nekem a bővíthetőség miatt akadt meg rajta a szemem. Viszont szinte csak negatív véleményt olvastam vele kapcsolatban, mondhatni visszajelzések alapján 95 százalék körüli az elégedetlenség. Lehordták a sáros földig súlyosabbnál súlyosabb hibák miatt, így gyorsan ki is vertem a fejemből.

Érdekes, hogy sokan elpártolnak. Gyakran fordulnak meg okostelefonok a kezemben, itt most maradjunk csak a felsőkategóriánál. A Samsungokkal és Sonykkal egy napot nem bírnék ki, olyan jelentéktelen, amit a rendszerrel művelnek. A Samsungnál a készülékház ráadás, az kommentálhatatlan a mai napig. Játékszerek. Egyszerűen olyan óriási a szoftveres különbség, maga a felhasználói élmény a HTC és többi droidos készülék között, hogy szinte kiüti az ember szemét. Éppen ezért a nem elfogultságból beszélők HTC ellenes véleményét csak értetlenül nézem :)

Új hozzászólás Aktív témák