- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
N4ri87 #12309 üzenetére
Rosszul tudod, nálam egyiken sem akadt, a Desire-n fényévekkel gyorsabb a DHD-rom, mint a gyáriak, vagy azoknak főzött változataival.
Amit a "tesztelők" írnak, kéretik fenntartásokkal fogadni, kapnak egy factory resetelt készüléket, elindítják, mire a Dalvik felállna, már adják vissza. Rosszabb esetben nem is kapnak készüléket. -
premete
veterán
válasz
LouiS22 #12267 üzenetére
Külön neveken vannak, pl. wood, jó nagy mind, a képek pedig a resource mappában
\data\customize_s\resource\ onnan minden *.png és *.jpg törölhető, és ha már ott vagy, ki lehet cserélni a *.zip végűeket feketére, sokkal jobban néz ki szerintem a bootolás, fekete alapon, zöld HTC-vel. -
premete
veterán
válasz
csacsi67 #12240 üzenetére
Működött, a sima desirén azonnal, a dhd-n 2 nap után, hogy töröltem a fiókot, és újratettem.
De most nincs se DHD-m, se Desire-m, egy x10i-vel nyomatom (ilyen xart még nem fogtam kézbe mondjuk)
Jön is vissza a "mezei" Desire, végigpróbáltam pár aktuális cuccot, de nem találtam jobbat. -
premete
veterán
Nagyon kicsi, gyakorlatilag elhanyagolható a kockázat, amennyiben az ember elolvassa a leírást, és be is tartja.
De nem hülyeségbiztos; persze, aki már ezt megkérdezi, valószínűleg értelmesebb azoknál, akik például a windowsos romot akarják rátenni, vagy nem találják például a magyar nyelvet a DHD-romban.. -
premete
veterán
válasz
Bounasieaux #12137 üzenetére
Az adb képernyőmentés a qtadb-vel a legegyszerűbb, nem kell a terminálba gépelgetni.
Az adb gondolom tiszta... -
premete
veterán
válasz
r3v0Lut10n #12126 üzenetére
Persze, mert az is linux-alapú.
-
premete
veterán
válasz
N4ri87 #12104 üzenetére
Egyik sem különb a másiknál, de a HTC azzal, hogy próbálja zárttá tenni a rendszert, szerintem bakot lőtt.
Ha belegondolok, hogy a 2007-es [Ming A1200-asom] tudott mindent, amire kell, atomstabil volt, fizikailag és op.rendszerileg is, ráadásul most az ebayen cca 20K-ért vadiújan meg lehet venni, lehet, arra kellene visszaváltani. -
premete
veterán
válasz
Zirowe #11980 üzenetére
Ennél azért több: ha a recovery sem megy, goldcardról feltelepül a PB99IMG.zip és hboot_0.83.0001 lesz, 2.1-es gyári rendszerrel, eltünteti az s-offot is.
Azt gondolom, nem kell részleteznem, milyen érzés nézni a sötét képernyőt, és arra gondolni, hogy milyen jó lenne a goldcard.
Negyedóra alatt megvan, és ugyanúgy használható tovább minden más célra a cuccban a memóriakártya. -
-
premete
veterán
válasz
siofok #11961 üzenetére
Nem lehet akkor gond, de légy óvatos, a root jogosultság óvatosságot igényel.
Bocs, ha durva leszek, de az s-offot nehogy kipróbáld, és ne akard a cuccot átparticionálni.
Szerintem a rootra sincs szükséged, de ha megcsinálod, akkor az az első lépés a nandroid backup legyen a root után, a második egy goldcard elkészítése. -
premete
veterán
válasz
siofok #11959 üzenetére
Csak a függetlenítéssel van gáz, a függetlenekben a telenor/djuice kártya hibátlanul megy, rootolható, s-offolható, stb. T-mobile, vodafon, szintén hibamentes.
Egyébként a rebellsimről még nem kaptam hibaüzenetet.
Nem érdekem egyik sem, egyiket sem csinálom....csak mindenki megtalál, minden bánatával.
Tehát, ha valaki vett egy függetlenített telefont, jobb, ha nem rootol/s-offol, amennyiben telenoros/djuice a simje. -
premete
veterán
válasz
racerx #11956 üzenetére
Első navim tomtom volt, a nokia 9210i-hez volt egy rádugható gps és tomtom: menten a 70-esen, és az úton kívül annyit írt, hogy érdliget, margitliget. Majd egy jóval későbbi, az elhíresült marischka hanggal, amikor a Múzeum étterem mellől, a balra kanyarodó sávból, lámpánál, kanyarodtam balra, be akart vinni, jobbra, az Astoriáig, és ott visszafordítani, a villamossíneken.
Hát, azóta, Magyarországon nem nagyon bízok bennük.
Viszont a sygic 8.10, navteq 2010.07-tel szerintem a legjobb androidra. -
premete
veterán
válasz
r3v0Lut10n #11416 üzenetére
Mit kéne elolvasnom?
-
premete
veterán
válasz
kosturica #11401 üzenetére
Jól sejted.
Talán offolásnak tűnik, de nem annak szánom, akinek nem Inge, ne vegye magára.
Engem, vén faxként, kimondottan irritál az igénytelenség, olyan dolgok megkérdezése, ami a cucc felhasználói kézikönyvének első oldalán szerepel. Ugyanúgy a "tanácsadás" olyanoktól, akik max. képen láttak pdatelefont, és a leggagyibb nokia 8 karakteres sim bejegyzését akarják használni; és folyamatosan "ask only" módban vannak.
Nem kevésbé irritál a nyelvtani és fogalmazásbeli igénytelenség sem.
Hogy a hozzászólásnak gyakorlati értelme is legyen, létezik az ADB-nek grafikus felülete is, ahol nem kell kínlódni a parancssoros felülettel. [itt] van róla információ magyarul. -
premete
veterán
válasz
hoffman_ #11320 üzenetére
Le kell mérni, és kiderül, mi, mennyit fogyaszt; én úgy csináltam, hogy este kikapcsoltam, és megnéztem, reggelre mennyit fogyott a töltés 100%-ról, mivel éjjel, ha alszom, nem nyomkodom, nem telefonálok, 8 óra volt minden esetben, +-5%
Nálam wifi+3g: 80%
3g be, , wifi kikapcsolva: 91%
mobilinternet+wifi kikapcsolva: 99% -
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
Zirowe #11272 üzenetére
A T-com elvágott valami kábelt, ezért nincs se netjük, se telefonjuk tegnap dél óta; nekem hétfőn vették fel munkára a tracking szerint, tegnap délelőtt, amikor volt még net, "javítás alatt" szerepelt, ma küldték az sms-t, hogy kész, és el is hoztam, valami fóliát és még egy mütyürt cseréltek benne, végre működik a távolságérzékelő rendesen. Eddig nem nagyon ismertem az E-care-t, mert mióta HTC-im vannak (2005, Blue Angel)) szervizt eddig egy se látott, a füleseket pedig ki sem szoktam bontani.
Szóval, elsőre meg vagyok velük elégedve. -
premete
veterán
válasz
LouiS22 #11098 üzenetére
Hát, nem olcsó, még nettó áron és kedvezménnyel sem; Az UK-ban 40 fontos előfizuhoz már ingyen adják.
Persze, az iphone 4 is kerül ennyibe, gyengébb processzorral, kevesebb rammal, kisebb kijelzővel, gyengébb kamerával, szimpla vakuval, cserélhető memória nélkül, flashplayer nélkül, zárt op. rendszerrel, az androidos cuccokon pedig modulonként cserélgethetünk mindent, kernelt is beleértve, ami program nem tetszik, azt telepítés előtt, egy mozdulattal kitöröljük a romból, és beleteszünk egy nekünk tetszőbbet.. Mondjuk, az almások marketingje sokkal jobb, ha a HTC-é is olyan lenne, még mindig el tudnák adni a 2005-ös blue angelt. -
-
premete
veterán
válasz
pzoley #11074 üzenetére
Nem hiszem, hogy a boot image kisebbre készítésétől a quadrant ennyit nőtt volna, az említett richardtrip kernelt pedig már beletettem a v06-ba tegnapelőtt. v7-v7a különbség:
boot.img 3 145 728 2010.10.07 17:27 ----7
boot.img 2 531 328 2010.10.08 01:26 ----7a
Ennek csak annyi az értelme, hogy akinek sérült volt a boot.img tárhelye, a kisebb annak is felment. -
premete
veterán
Ebben a formában nem fér bele a nandba, a Desire rom 150 MB, a DHD-rom 306 MB. Teljesen lecsupaszítva sensevel még mindig 227 MB, csak úgy megy, ha a koplett /system/app az sd-n van.
A másik ami óvatosságra int, hogy alapból a htcsense.com, 30 hírforrás, és htchub be van kapcsolva, ez minden szinkronizációnál 15 MB adatforgalmat generál, ami lehet naponta 100-200 MB akár.
Mellette a laputa, a navi programjuk is tölt le rendesen, ráadásul Bp.-en 10 éve megszűnt dolgok vannak benne, tehát használhatatlan.
Viszont az akku a DHD rommal jóval tovább bírja, (wifivel kb. 2%/óra a merülés) és a quadrant a sima Desire rommal 1200 körüli, a DHD-rommal 1600-1700, gondolom a HD-n a modernebb cpu és több ram miatt még magasabb lesz. -
premete
veterán
HD-rommal + új kernellel újabb sebességnövekedés:
[link] -
premete
veterán
válasz
Attila04 #10966 üzenetére
Nem tudom, én HD-rommal regisztráltam, és htcsense.com-om működik minden letöltés, kezelés, stb. Annyi, hogy Németországot választottam, mert csak 9 ország van benne, de elfogadta a magyar telefonszámot. A telefonkeresés és hub biztos csak HD-rommal megy, mert a sync-be a sima romnál ezek nincsenek benne, mint htchub, telefonkeresés, stb.
De annyival gyorsabb és kisebb fogyasztású a HD-rom, hogy ezt használom, a camera nélkül megvagyok, van fényképezőgépem.A linkelt romban hibás a fényerő és nincs led visszajelzés, de az előző változatból kicseréltem a build.prop-ot, azzal jó.
-
premete
veterán
Hogy ne kelljen privátban kérdezni: [ezt a HD-romot használom, egy halom dolgot kiszedve, másokat beletéve]
Megy a htcsense.com is, meg lehet csörgetni vele a telefont, megmutatja, hol van, le lehet zárni, illetve ki lehet törölni: -
premete
veterán
válasz
Zirowe #10904 üzenetére
Fel lehet tenni a HD-romot desire-re, kb. 30%-kal gyorsabb az új Sense-vel, mint a "mezei" Desire rommal, csak a kamera nem megy benne (egyelőre) és ext3 partició kell hozzá, mert a Desire system memóriája jóval kisebb, mint a HD-é.
A linkelt képeken Desire van, HD-rommal. -
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
siofok #10810 üzenetére
A-gps: ez azt jelenti, hogy a közeli tornyokból a körülbelüli pozíciót meghatározza és fellép egy agps-szerverre, hogy letöltse, merre vannak a műholdak kb. Ez minimális adatforgalom, de nélküle a cold start jóval hosszabb.
Ezek a modernebb pda-telefonok net nélkül félkarú óriások: se időjárás nem frissül menet közben, se e-mailek, se naptár, se emberek, erre egy 100 Mb-os csomag bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest