- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
Sikerült regelnem a htc sense -ben.
Azt tudja esetleg valaki, hogy hogyan kell használni ezt a helymeghatározást? Bekapcsoltam a telómon a Telefonkereső opciót a Hely menüpontban ahogy írta a weboldalon, de még mindig nem látok semmit.
A telefonszámot milyen formában kell megadni? Gondolok itt az ország hívókódjára.+3620? vagy 003620?
Már próbáltam sokféleképpen, de nem jövök rá.
Vagy ez nem is működik sima desire-el csak HD-val? -
szegto
senior tag
Az UOT Kitchen utolsó lépéseként van egy ilyen hogy adjam meg a framework-res.apk fájlt.
Ezt hol találom?
Valamint pZoley HD rom esetén melyik rom-ot kell kiválasztani a listából hogy működjön az elkészült szkin? -
szegto
senior tag
Egy újabb kérdés, mégpedig több rom-nál láttam ilyen átlátszó gombot a főképernyőn, valamint mikor zárolva van a telefon. Az előző hd-romban is volt ilyen amit használtam.
Azt nem lehet valahogy átrakni ebbe a pzoley féle hd romba? Láttam hogy vannak felszinek a beállításoknál, de nincs közöttük ez.
Vagy rom telepités előtt? Vagy vmilyen módon? -
szegto
senior tag
Üdv.
Felraktam a pzoley féle HD ROM-ot.
Ahogy észrevettem, hiányzik belőle a Gallery alkalmazás... nem a sima galéria ahol mindenhonnan lehet képet nézni, hanem ami látványosabban kidobálja a képeket, talán kicsit 3d-s is. Az előző Hd rom-ban benne volt, de ebben nem találom.
Honnan tudnám azt a legegyszerübben beszerezni? Mi a neve annak?
Gondolom egy apk fájlt kéne feltelepiteni....
köszi -
szegto
senior tag
Hát mondjuk mind2.
Most van fent egy ReflexTSenseHD 1.5.1, bár ahogy most működik az megfelelő, csak néha elgondolkozik, hogy mit is akarok csinálni.... megakad 1 pill-ra.
A pZoley félre A2SD HD rom csinál ilyeneket? Mert ha nem akkor cserélem arra.Tehát maradjunk akkor inkább a telepitendő rom-nál.
Zip-ből kell törölgetni dolgokat? -
szegto
senior tag
Van erről valahol valami leírás, hogy hogyan tudom kiszedni a rom-ból azokat az app-okat amik nem kellenek nekem?
-
szegto
senior tag
Üdv.
Vki próbálta már ezt a romot?
ReflexTSenseHD v1.5.1
Tapasztalat?
Mennyire szivja jobban ez a HD rom az aksit mint pl egy Leedroid vagy hasonló romok? -
szegto
senior tag
Üdv.
Érdekelne, hogy a GPS-hez be kell valamilyen opciót kapcsolni, hogy a mobilcella segítsen a hely meghatározásban?
Benyomtam a GPS-t, valamint a mobilnetet, van is mozgás... bár kb-ot szedeget miközben megy a google maps, de folyamatosan azt írja, hogy waiting for location.
Leedroid 2.3b ROM van fent.
Mennyi idő lenne optimális esetben megtalálni a műholdakat mobilnettel?
Vmi ötlet? -
szegto
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy valahogy vissza lehet állítani a Root-ot alaphelyzetbe? Mármint hogy ne legyen root jogosultságom+gyári rom vissza?
Vagy ez már így marad? -
szegto
senior tag
válasz
james008bond #16188 üzenetére
Igen te linkelted.
De a hóesés meg az óra nem ugyan olyan mint leedroidon vagy gyári rom-on.... mert az is fancy widget.
Akkor vszin a ROM jeleníti meg máshogy..... -
szegto
senior tag
Valaki tudja esetleg hogy ezt az órát hogyan tudnám felrakni Leedroidra? vagyis a kérdés inkább hogy honnan.
Kép
Vagy csak ROM cserével lehetne? Melyik ROM ez? -
szegto
senior tag
Tegnap sikerült végül feltenni a Leedroid 2.3b-t, eddig minden ok vele. DE.
Valaki tudna ajánlani vmi jól kinéző szkint Leedroidra? Mert így most ugyan olyan mint volt csak több hely van rajta.
Keresgéltem de csak elvétve találtam 1-et 1-et.
Vagy valami olyan rom-ot ami dizájnos jól használható és stabil? -
szegto
senior tag
Üdv.
Felraktam ezt sd kártyáról:
LeeDrOiD_V2.3b_A2SDMiután felrakta újraindult párszor... be is konfiguráltam de folyamatosan dobálta az ablakokat hogy zárjam be ezt meg azt. Végül elindult nagynehezen de kb 1mb szabad hely volt a telón. Aztán bekattant és mindig csak újraindult.
Mit csináltam rosszul?
Vagy nem ezt a verziót kéne feltennem?
Eddig gyári 2.2 volt rajta. -
szegto
senior tag
válasz
racerx #16009 üzenetére
Aki hasznàlja a leedroidot: megèri lecserèlni az eredeti htc felületet erre?
Az egyetlen dolog amitöl felek,hogyha nem tetszik a rom honnan szedek eredeti romot ha nem tudok backupot csinálni.
Vagy csak én gondolom ilyen nagy dolognak a rootot?
Valamint root itán minden 0-ròl indul beleértve a telefonszámokat is?
Kösz a válaszokat. -
szegto
senior tag
válasz
james008bond #16006 üzenetére
Akkor van arra lehetőségem, hogy a mostani gyári romról csináljak egy másolatot?
Valamint ha sikerülne majd vmikor visszarakni az eredeti rom-ot, akkor a frissitéseket ugyan úgy le tudom majd tölteni rá? pl 2.2-ről 2.3-as androidra?
Nem nagyon vagyok képben root ügyben így bocsi ha hülyeséget kérdezek. -
szegto
senior tag
Lenne egy kérdésem:
Csinálni akarok nandroiddal backupot.
Nyomom a hang le+bekapcsot. Bejön a menü.
Rányomok hogy recovery, elsötétül a kép és középen megjelenik egy telefon, rajta egy háromszög, benne egy felkiáltójel.
Miért nem jön be a recovery almenüje?
Valamit rosszul csinálok?
Rootolás előtt elég ezzel csinálni backupot? Mármint arra értem, hogy ha mégsem tetszik a rom és vissza akarom tenni az eredetit.
Az adatokat már lementettem mybackup progival.
Köszi a választ -
szegto
senior tag
Feltelepitettem ezt az Anysoftkey-t, de semmilyen változást nem látok a billentyűzeten.
Telepités után bekell vmit állítani hogy ezt használja?
Sehol nem találtam eddig hogy hol kellene.
Üdv -
szegto
senior tag
Köszi a válaszokat.
Hazaérek, utánanézek ezeknek a progiknak.
Egyébként csak Wifin netezek otthon, a 3g ki van lőve ugyanis egész nap gép előtt ülök így felesleges a mobilnet is.
Ha mégegyszer lesz ilyen, megnézem hogy melyik program a ludas.
Üdv. -
szegto
senior tag
Üdvözlet.
Olyan gondom van a Desire-mmel, hogy este leveszem a töltőröl, aztán reggelre a 100%-ból lemegy 73%-ra, miközben nem is használom, csak stand by-ban, hogy reggel ébresszen.
TasKillerrel kilövöm az összes progit, de mégis vmi lehuzza az aksit.
Viszont ezt nem mindig csinálja.
Van hogy csak 5%-ot merül egész éjszaka, tehát ez a 73% kicsit idegesítő.
Ennyire xar lenne az android, hogy nem tudja megfelelően kezelni a progik lelövését?Vagy van vmi speckó progi amivel ki lehet lőni normlisan a futó programokat hogy ne huzza tovább az aksit?
Köszi a választ előre is.
Üdv -
szegto
senior tag
Akinek telenoros készüléke van, elmondaná, hogy milyen hátránnyal küzd a gyárilag függetlennel szemben?
Android verziókat lehet frissiteni? Pl ha amit veszek 2.1 van akkor tudok rá tenni 2.2-t?
Vagy vmi más dolog.....?
Köszi a választ és sorry ha már volt ez a kérdés. -
szegto
senior tag
Ezt találtam a rootolásról:
- Az SD kártyára is tudunk telepíteni
- WIFI hotspotként tudjuk használni készülékünk! Ez nagyon jó, kipróbáltam Nexuson
- Screenshotot tudunk készíteni
- Jobb memória kezelés, kevesebb lassulás
- Tökéletes backup/restore
- "Market enabler" segítségével más országok akár fizetős marketjét is kiválaszthatjukAkkor ezek gyári telenoros készüléken el sem érhetőek?
Mindenképp rootolni kell ha ezeket is használni akarom?
Valamint a szolg. függőt is ugyan úgy kell rootolni mint ha független lenne?Köszi
-
szegto
senior tag
Üdv.
Lenne egy "láma" kérdésem.
Mi a különbség a független és szolgáltatótol függő telónál?
Leszámítva a sim kártyát.
Valamiféle szolgáltatási hátrány? Pl nem tudom frissiteni 2.2-re.. vagy később 3-ra vagy akármi más?
Vagy ugyan úgy elérhető minden Android és HTC téren is? -
szegto
senior tag
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezek a HTC Desire készülékek tudnak magyarul vagy csak angol?
Vagy lehet frissiteni a nyelvet vagy vmi más megoldás?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest