Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
A párom HOX-a most van harmadszorra szervizben.
Első alkalommal minden előjel nélkül meghalt:
-A szemünk láttára kikapcsolt, aztán utána többet be sem lehett izzítani.
Itt cseréltek benne alkatrészeket.
Másodszorra a kijelző érzékelése ment tropára, először csak egy sávban, utána akkor is működött, ha hozzá sem ért senki, majd a szoft gombok sem működtek.
Sorozatos kifagyások és a többi.
-Ennél a pontnál újra szerviz.
Újabb két hét után visszakaptuk, elvileg javított állapotban.Ezután a töltő kábele megtört, mondom beviszem, kicseréltetem.
Közli velem a T-s srác, hogy akkor kérné mellé a telefont meg a dobozt.
Mondom ugye csak viccel.
-Á, nem, sajnos a HTC csak így veszi be szervizbe, és csak ott cserélnek, javítanak bevizsgálás után.
Egy köszönöm, kihagyom után távoztam és vettem hozzá egy másik töltőt.
Két hete ugyanaz a hiba kezdődött ami a legutóbbi szervizelésnél volt, szóval max akkor fogok róluk pozitívat nyilatkozni, ha a kérésemnek megfeleően harmadszorra kicserélik a készüléket.
Persze ez az én egyéni benyomásom, de talán érthető, hogy miért vagyok velük szemben szkeptikus.
Hozzátenném, alig több, mint egy éves a telefon, ugye kb 3 havonta szerviz lett a vége.
Szóval lehet, hogy régen még rosszabb volt, de most sem jó a helyzet.
Miközben vettem egy "ótvar" biliműanyag Samsungot, kapásból két év két hónap garit kaptam, és ha valami baja lesz, házhoz jönnek, hogy javítsák, vagy cseréljék
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest