Hirdetés
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Körülbelül 1% az esély arra, hogy a következő HP tableten webOS fog futni és 99%, hogy Windows 8. A webOS -szel egyszer már sikeresen befürödtek, szóval biztosan nem ezzel a platformmal fognak visszatérni a tablet piacra.
Amúgy meg valamilyen szinten igazad van mivel általában ezekben a reklámfilmekben maketteket szoktak használni, szóval az sem biztos, hogy bármelyik táblájuk is így fog kinézni. -
Egy hatlapbol hogy sikerult kitalalni, hogy W8-as lesz?
Szerintem siman lehet, hogy Open webOS lesz rajta. -
Beri78
őstag
jaj - ez amilyen jó néz ki, olyan sokba fog kerülni
-
oszi666
őstag
érdekes, és egyben jó látni, hogy mennyien nyitnak a WP felé. nekem úgy tűnik, azok, akik a droidos bizniszből szinte teljesen kimaradtak, most pedig a samsung mellé jó ideig nem lehet feltörni. legalább kialakul egy kis verseny, és végre nem a szabadalmi hivatalban bohóckodnak
-
Graphics
Jómunkásember
Hát igen, munkaeszközként tüntették fel, és ezzel nem is lenne gond, a példa azt mutatja, hogy a vállalati szegmensben erősödnek a tabletek, főképp ha Win8-as lesz / x64/ akkor meg pláne.
Ott kifizetődő mert a folyamatos online elérhetőség által gyorsabb a kommunikáció, sokrétű a felhasználása. Ha dokkolható lesz újabb piros pont neki.
ProTab, EliteTab / sajna hülyén hangzó nevek
-
elpatkorado
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Na majd szeptemberben.
-
Graphics
Jómunkásember
Kíváncsi leszek a Win8-as táblagépre, eddig is bejött a HP
, csak jól kéne árazniuk
-
vicze
félisten
Ugyan az a videó most naponta ki lesz hírezve?
Naponta más képkockán találják, meg az a szegény tableet? -
FRENK1988
veterán
csak én nem látom a videót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- HP OMEN 17.3/ 240Hz / I7-13700HX / RTX 4070 / 32 GB DDR5 / 1 TB SSD Gamer Notebook !
- Nitro AN515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyarított vbill gar
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest