- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Elég ha csak egy Hyper-V, vagy VMware, vagy XEN vagy KVM rendszert építesz ki a noteboon, és a 16 GB hipp hopp nem elég, pláne, ha windows servereket teszel fel, mondjuk 8 - 10 kell egy Hyper-V esetén, ott a 16 GB már nem lesz elég minden esetbe.
Tudod van aki járkál meg mellette dolgozik is
és ha egy mondjuk vSphere 6 komplett környezetet kell demózni az ügyfélnek, oda sem a 16 GB memória nem lesz elég, várj, a VMware Workstation kell hozzá, akkor a Mac sem. Na akkor +1 pont a Business Class-nak.
-
zdanee
őstag
Én pl járok rendezvényekre fénypultot kezelni. Erre van egy szoftver, a GrandMA on PC. Viszonylag kicsi a gépigénye, de a helyszín, ahol ezt be kell dugni az néha egy mező a sárban a színpad mellett, máskor meg 50 fokban a napon a porban kell dolgozni vele. Nekem erre a feladatra van egy gépem, amin semmi mást nem csinálok, kizárólag erre van: egy Thinkpad T400-as (korábban egy T60p volt). Ez egy Core2Duo alapú gép, nem mai csirke, de nagy felbontású, nappal is látható kijelzője van, a billentyűzetébe ha felül vizet öntesz, alul kifolyik és a gép megy tovább (volt szegény tesztelve), kibírja, ha leesik, kibírja, ha valaki rálép véletlenül, és ha valami mégis tönkremenne benne (mondjuk mert valaki belelépett a billentyűzetbe), akkor 4 csavarral 5 perc alatt ki tudom cserélni az adott alkatrészt, ami ráadásul bárhol könnyen és olcsón megvehető. Vehettem volna anno egy erősebb mondjuk Acer vagy Asus gépet ennyiért, hiszen itt csak a gép burkolatért fizettem extrát, de egy joghurtos doboz műanyagból hajtogatott Acer kb a harmadik ilyen rendezvény után nem kapcsolna többé be. Az extra teljesítményre nem volt szükségem, az extra tartósságra viszont igen.
-
törölt tag
Nézzük csak: melyik notebook bír két monitor kimenettel, s mellé minimum négy USB porttal? Valamint melyik consumer notiba lehet 32GiB RAM-ot pakolni? A milliónyi dugdosás akkor is ok, ha egy nap tizenötször kell elvinned a notit az asztalodtól? Az összes kábelt napi harmincszor dugdosni? Valóban jó megoldás.
Érdekes az is, hogy business notit lehet tíz évesen is venni úgy, hogy az jól működik. Az én hat éves otthoni consumer Acerem már eléggé viseltes e szempontból, a klavin van gomb, ami már kezdi megadni magát. Ellenben a régebbi business Acer még jól bírja. Lassabb, de jobban egyben van még.
-
-
Nekem volt Macbook Airem, abban egyet tudok érteni, hogy abban a kategóriában tényleg egy etalon. A kérdés az, hogy tetszik -e valakinek az OS X, vagy inkább a Windowsot szereti(volt rajta Windows is, de a 126-os SSD-n alig maradt utána hely). Én másfél év használat után pont ezért adtam el, mert nekem személyesen a Windows jobban bejön(többek közt pl. játékra sokkal jobb).
A gáz szerintem az, hogy a többi gyártó igen elszállt az árazásban, mert ők is Macbook áron akarják adni a gépeiket, holott sokszor nincsenek annyira kiforrottak, mint egy Macbook.
-
QwErTy42
addikt
Elhúzhatnál a búsba... Minden hasonló cikknél megjelensz és az alma felsőbbrendűségéről csöpögsz.
A kutya nem kíváncsi rád sem az Erre.Van más ultrabook is a kategóriában ami megeszi az Ert nem kell messzire menni, ott a 13-as XPS.
(#78) buvartacsko
Akinek meg vindóz, annak meg az Er nem játszik. Most adtál a sz-rnak egy pofont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest