Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Én nyomogattam még anno Angliában. A WebOS azóta is a kedvencem, várom is a Veer-t meg a Pre 3-at, csak az volt a baj a Pre-vel, hogy elképesztő hulladék anyagokból volt összerakva (van teszt róla itt az MA-n), olyan illesztési hézagokkal áldották meg, hogy szörnyű volt kézben tartani. Más hibája nem is volt.
-
Touch-ko
őstag
Nemertem a dolgokat. 1,4 ghz processor minek? Egyaltalan van ami kihasznalja mostansag? Ha nincs, akkor lehet, hogy egy jobban megirt OS re lenne szukseg, aminek nem kell ekkora HW igeny.
Felreertes ne essek, nem fikazom, de mostanaban elszabadult a processor megahertz verseny, mint anno a megapixel haboru..
Valamivel vakitani kell a mokusokat...Tenyleg a Palm Prē-rol lehet valamit tudni? Anno nagy iPhone killerkent emlegettek.
Hasznalt valaki oyat itt oozuletek? -
xdx@
aktív tag
Szappantartó formájú. Egyébként a processzor teljesítmény növekedésével párhuzamosan nőhetne a kijelző felbontása.
-
csab2
veterán
Én bízom abban, hogy a HP elég hátteret ad ahhoz, hogy ne legyen bukta.
Én sokat várok a HP-től. Egy jól menedzselt és fejlesztett WebOS simán lehet az iOS ellenfele (ideje lenne már, hogy legyen egy valódi vetélytársa).
A MeeGo-t is nagyon várom. A WP7-tel együtt igaziból jelenleg jobban tetszik ez a trió, mint az Android, pedig droidos telóm van. (Igaz, a MeeGo-ról még semmit sem tudni.) -
AS
félisten
Néztem pár videót
egész gyors.
-
gybazsi
senior tag
Remélhetőleg ez már hozzánk is eljut, nem úgy mint az elődei.
-
joey04
titán
Teljesen azt érzem, amit az első Prē bemutatásakor: ez igen, ez ütős lesz! Aztán volt pár buktató... Remélem nem ismétlődik meg, mert maga a rendszer nagyon tetszik. Most a HW is elég alatta.
-
davep
tag
Jó lesz ez, mint az elődei, csak megint sehol sem lehet kapni. A HP kicsit komolyabban vehetné a szolgáltatókra ráerőszakolást.
-
skajwa
senior tag
Én is az összeszerelés minőségére, és magára a webOS-re lennék kíváncsi.
-
raulicio
senior tag
Ha nem ragaszkodnának ehhez a buta formához és ha rendes fektetett qwerty lenne, akkor talán nem lenne akkora bukás, mint az elődei...
-
b4zsi-
őstag
Szerintem jól néz ki a telefon! Az akksiidő kiderül majd ,hogy a processzor mennyire van jól optimalizálva szoftverhez.
Van egy nagyon amatőr kérdésem a webOS-t a HP fejleszti? -
Murderer69
őstag
ehe
vajon ez is olyan büdös lesz
?
-
Tim82
félisten
Lassan nagyobb órajelen való üzemre lesznek képesek az okostelefonok, mint a subnotim.
-
Weebergy
csendes tag
Akkor kérdések a MWC-re!
Engem az érdekelne, h. a billentyűzetet lehet-e majd gyorsbillentyűként használni, meg, h. ékezetes karakterek bevitele milyen módszerrel működik....
Köszi!
Most kell új telót vennem, de nem akarok az MWC előtt, szóvaladdig egy ősrégi nokia 3310-el nyomom... csak az email ne hiányozna annyira
-
Magnum_
nagyúr
lehetett volna szögletesebb (férfiasabb), de eddig tetszik
meg kaphatott volna vmi probook/elitebook alu féle hátlapot -
Saccco
nagyúr
-
Quasi_modo
nagyúr
Nem jön be ez a szappan forma. Mint egy olcsóbb Nokia...
-
Davidoff91
aktív tag
Érdekes ajánlat lesz, kár hogy - nekem legalábbis - kicsi a kijelző átmérője.
-
Saccco
nagyúr
Lehetett volna a neve:
- HP PrePI
- HP Pre 3,14
- HP Pre π
is akár...Szlogen:
HP PrePI - Amikor a kör bezárul
HP Pre π - Tökéletes akár egy körAmúgy impresszív! Azt hittem, hogy a palm megy süllyesztőbe, de szerencsére akkor nem.
Egy kis matek: Az egységnyi átmérőjű kör kerülete a pi
-
Inarus
addikt
- Anyaghasználat / összeszerelési minőség?
- Képernyő típusa / minősége?
- Szoftveres támogatottság?
- Frissítéssel kapcsolatos elképzelések?
- Mely régiókban tervezik kiadni a készüléket? És az alkalmazásbolt mikortól és mely régiókban érhető majd el? (Ezzel kapcsolatos fizetési lehetőségek?)(Esetleg webOS 2.2 és 3.0 közti különbségek?)
-
Straw
senior tag
Nem kell hogy egy hétig elmenjen, mert az nyilván a csúcsok csúcsa lenne, de mondjuk egy izmos 3-4 nap nem lenne rossz, mellesleg a Nokia E52-m elmegy 6 napot egy töltéssel. Tudom kis kijelző, gagyi proci meg minden, de nagyobb aksi van benne mint a Desire-emben, amiben nagyobb kijelző erősebb proci stb. És az aksik mérete minimálisan tér el egymástól.
Kicsit át kéne gondolni a gyártóknak ezt, főleg a HTC-nek kéne kicsit erre rágyúrni, mert ez a leggyengébb pontja a HTC telefonoknak, a Samu Wave simán elmegy 3 napig erősebb HW-el mint a mi a déziben van. -
mrlujoak
veterán
Elég szűk keresztmetszet az az akksi, de ki tudja, ha jól optimalizáltak, akár még az egy nap is meglehet neki...
-
Lompos48
nagyúr
Hardver keménynek tűnik, akku sajnos csak a megszokott. Kíváncsi leszek majd a tesztek mit mondanak. Ami döbbenetes: a kistestvérével (Veer) egy esztétikai kategóriába skatulyázhatók, azaz egyik csúnyább, mint a másik. Évtizedek óta állíto(tta)m, hogy zsebszámológéptől desktopon keresztül el a mainframe-ekig, nem beszélve a hatalmas merőműszer parkig (ma már Agilent) mindig letisztult fomavilágú, szép termékeik voltak. Ezek most csalódást okoztak. És ezt majd még a piaci árak sem fogják enyhíteni, mert mindenről csak épp' alacsony áraikról nem híresek. Dave Packard és Bob Hewlett foroghatnak sírjaikban.
-
Ricardo
titán
Majd kiderül mennyit bír, de ez az akku kicsinek tűnik egy ilyen felbontású kijelző, és ekkora proci mellé.
-
zgospel
őstag
engem csak egy dolog érdekel, melyik lesz a jobb rendszer, a webOS vagy a MeeGoo?
-
Straw
senior tag
És a gyenge pont megint; "valamint 1230 mAh kapacitású akkumulátort kapott".
Ez már szinte minden telefonra igaz. -
Eddie141
senior tag
Jó kis telefon, de nekem már a formája sem tetszik. A billentyűzet elhelyezése sem a szokványos, de nem tetszik igazán.
Viszont a hardver megfelelőnek tűnik. -
Bog
HÁZIGAZDA
Pár nap múlva csekkoljuk az MWC-n, első kézből, videóval, meg amit akartok. Most még jöhetnek a kérdések a cuccal kapcsolatban, mert valami vacsorameghívásunk is van, aztán lehet hogy némi spanyol bor után könnyebben árulnak el titkokat a fejesek...
-
BloodRay
veterán
Nem rossz a hardver, bár az akksi gyengének tűnik elsőre. A "The world's best apps." szlogen viszont tetszett.
A vezeték nélküli töltőre meg kíváncsi leszek(többek között az árára).
-
Nekem kicsit hirtelen jött ez az 1,4 GHz , valahogy 1,2 körül emlékeztem a legutóbbi más márkájú telefonoknál, kíváncsian várom az első teszteket, vajon milyen optimalizációt sikerült véghez vinniük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest