- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Köszönöm!
Tényleg csak egy billentyű fröccsenés, android alkalmazás topikba illetlenül hosszú lett volna.Amilyen zajos, torzított zenét hallgatok ahhoz nekem éppen megfelel.
Amúgy pár nyomkodás mindkét készüléken és megvagyok.
Persze minél jobb a fogadó készülék, annál jobb az onnan kimenő jel.
Pártolom a csináld magad megoldásokat (nem mindenben), de ha már ott porosodott egy eszköz, amit még be tudok fogni nem csak óra funkcióra (lecserélték a settopboxomat és az új nem jelzi ki az időt, nekem meg hiányzott), hanem ilyen hangátvitelre is és bírja a készülék, akkor miért ne legyen kihasználva?
Biztos, hogy nem Hi-Fi rajongóknak lett kitalálva ez a megoldás.Sajnos ez a telefon nem kapcsol be az akkumulátor nélkül, próbáltam. Jelzi, hogy kap áramot (jelző led), de bekapcsolni, nem akar.
De köszönöm a észrevételeidet, tanácsodat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest