- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
"Konkurencia lehet a szoftveresen szintén erős, lényegesen kisebb Xiaomi Mi 6..."
Mi 6??? Akkor már sokkal inkább a Mi Mix 2 / 2S...
-
Krill77
őstag
Jol nez ki. Lehet ilyet veszek.
-
Greg06
csendes tag
A második portré képen az egy lezúzott honor 10 ?
-
jézusom
addikt
Rohadjakmegnemértem.
Kellene egy cikk tisztázni a tipusokat mert belezavarodtam. honor10 v10 view10 azt se tudom melyiket nézem.
-
DDA40X
aktív tag
Nem rossz cucc. Sajnos ma már a 150ezres ár is kevésnek mondható. Pár éve csúcsot kaptunk érte..
Egyébként: A cikkből kimaradt egy rakat vessző.. De az egyik kedvencem ez: "magasabb és szélesebb, cserébe viszont keskenyebb"
Ez egy csoda telefon! -
Honor 10 ugyan ez csak notchal akkor végül is?Mi értelme volt ezt is meg a sima 10-et is kiadni?
-
Gusztáv
addikt
Január óta van meg a telefon, én még Amazonról vettem. Akkor az volt az álláspont, hogy itthon nem lesz hivatalosan
. Én is nagyon meg vagyok elégedve vele, az arc alapú feloldás szinte tökéletesen működik, az akku nap végéig mindig kitart (minden létező dolog bekapcsolva, BT zenehallgatással), de ha kell, a töltő villámgyorsan feltölti 50%-ig. A kamera szerintem is jó, este persze lehetne jobb is. A előlapi home gombbal és gesztusokkal simán kezelhető a telefon, a virtuális gombsor eltüntethető.
És nekem kimondottan tetszik a két kis gülü szeme -
ates
aktív tag
Zsebben hordva a telefont nem zavaró a kamera ?
-
Prowler
senior tag
Április közepe óta használom a telefont, nagy megelégedéssel. P10-ről váltottam és semminek nem érzem hiányát, csakis többet ad a View 10
Kíváncsi voltam nálatok hogyan szerepel majd a készülék, köszi a tesztet Alice!Annyit hozzáfűznék, hogy hangszínszabályozó van, de csak a gyári Zene appban elérhető, ott is csak akkor ha a fülhallgató csatlakoztatva van és a 3D Audio ki van kapcsolva. 😉
-
törölt tag
Meg is van a leendő telefonom, már csak kb egy évet kell várnom rá amíg lemegy az ára. Az idő nekem dolgozik. 😉
-
nickedez89
senior tag
Ha most kéne telefont vennem és nem zavarna, hogy tepsi akkor nem kéne tovább keresnem! Elöl van az ujjlenyomat-olvasó, eltűntethető a nav.bar, sík az eleje tehát nem kell rá ilyen-olyan 3D üvegeket vadászni, nincs "noccs", jó akksi, a két kamera púpot leszámítva jól néz ki és még infra is van benne!
A honor 7-esemnél már kicsit húztam a szám az akkori 127ezres árra és picit aggasztó, hogy már egy jó honor is majd 2 kiló, de még így is azt mondom bravó honor, megint megmutattad!
-
borand
aktív tag
Ez egy nocstalan p20 pro előről.
kár, hogy tepsi
-
totgab02
junior tag
Szerintem jobb a dizajn mint a honornal fuggetlenul attol hogy elmarad a szinatmenetes hatlap ami eleg nagy parasztvakitas lett.... De tudasban talan mégis inkabb a honor 10
-
gery1984
csendes tag
3 hónapja használok egy ilyet és nagyon meg vagyok elégedve, minden tekintetben. Üzemidő roppant jó. Visszafogott használattal automata fényerőn röhögve 3 napot kibír, folyamatos netkapcsolat mellett. Intenzív használattal is bő másfél nap. A 3 hónap alatt két frissítés is érkezett hozzá.
-
crue
őstag
Fúj de undorítóan néz ki hátulról
-
janeszgol
félisten
A kamera? Ranagyitva elvesznek a reszletek, de legalabb nem elesit tul. A kamera szinvilaga nagyon tetszik es ket jo pont is van. Az egyik, hogy csak ki nem egett kep es beegni csak akkor egett be, mikor a nappal szemben fotozott a teszter. A masik pedig a valtozatossag: kis noveny foldnezetbol (szep virag lenne wallpapernek is jo lenne), illetve teto alatti asztal szekekkel.
Amugy tetszik a telefon igy olvasatra. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
A legtöbbet egy magyar gyűjtőtől vettem, de találtam Bécsben is, a képen pont egy LED modos Bandai U.S.S Voyager van.
-
hommeros
őstag
"A képminőség igen jó"
Elég viszonylagos akkor itt a jó fogalma.
-
Straw
senior tag
Abszolút off topic, honnan lehet olyan Voyager vagy egyéb más ST makettet szerezni ami a mono4-en van?
-
Nagyon tetszik ez a telefon, külön +1 a nem túltolt kijelzőfelbontásért!
Az egyetlen problémám az OIS hiánya.
MaCS
-
próbakocka
senior tag
Hol lehet hivatalos forgalmazótól szürkét venni? (eddig csak edigitalnál láttam kéket, oszt ennyi. az viszont KÉK ...)
-
atike
nagyúr
Tetszik.
A h265-öt kezeli...?
-
Mans20
addikt
Kamerát kár volt butítaniuk. Egyedül az akku a jó meg a fém hátlap.
-
törölt tag
Ja, képzelem Alice úgy kezdi a telefonjaival, hogy BL unlock, aztán Root... Bloody Root...
Április táján nagyon nézegettem ezt a telefont, mert egész normális áron be lehet szerezni, ellenben a szoftveres oldalával nem vagyok kibékülve, és sajnos úgy néz ki, hogy hiába Treble támogatás, de az XDA közösség elég hamar otthagyta a telefont, így nem sok jóra lehet számítani.
-
RandomGosu
senior tag
lehetséges, hogy ebből több fog fogyni mint a újonnan megjelent Honor 10-ből? (memória bővíthetőség, 6GB ram a 4 helyett...)
-
Saccco
nagyúr
"A képminőség igen jó, noha lencsehibák előfordulnak."
Vanegykettő a hátulján. -
Bossyy
tag
Aki Sepulturát hallgat rossz ember nem lehet :-)
A két kamera kinézete szerintem ordenálé ronda, de amúgy kiváló készülék az ára pedig nagyon jó. Nekem az organikus kijelző és az OIS hiányozna, de ezek nélkül azért lehet élni és kompenzálja a készülék mással. -
e-newsee
addikt
Az a két kamera hátul...
Nekem ez jut róla eszembe: -
Nem értem a Huaweit. Ha eddig ment kiálló kamera lencse nélkül a készülék gyártás, akkor ezt most miért kellett?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei gyakran generál magának házon belüli konkurenciát, a Honor View 10 viszont remekül pozicionált és megkülönböztethető eszköz lett, aminek így remek esélyei vannak.
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest